Arçelik 10120 MA Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Arçelik 10120 MA çamaşır makinesinin programları, özellikleri ve yorumlarını sizler için inceledik.
Arçelik 10120 MA Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Çamaşır makinem fonksiyonel olsun ama görünüşü de iyi dursun diyenler toplansın. Bu içerikte üstün teknolojisiyle kalpleri fethetmeyi başaran Arçelik 10120 MA ile ilgili kullanıcı yorumlarını, program ve özellik bilgilerini inceledik. Hazırsanız hemen başlayalım.

Arçelik 10120 MA Özellikleri

Ağırlık69 kg
Program Sayısı15
Devir1200
Boyut69 x 84 x 60 cm
Kapasite10 kg
Ses Seviyesi54 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik 10120
Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik 10120 MA Çamaşır Makinesi

Arçelik 10120 MA çamaşır makinesi, 54 dB oranındaki ses düzeyi ile rakiplerinin önüne geçmeyi başarıyor. Modern ve şık görüntüsünden aldığı güçle şık bir form kazanmış olan bu makine, 10 kilogramlık geniş yıkama kapasitesiyle de kullanıcılarının beğenisini toplar. Dakikada 1200 devir ile çalışırken farklı programlarıyla da kullanımı kişiselleştirmenize olanak tanır.

İşte, sessizliği ile kullanıcılarının gönlünde taht kurmuş olan Arçelik 10120 MA ile ilgili tüm detaylar;

Arçelik 10120 MA Tasarım

Arçelik 10120 MA, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile modern ve şık bir görünüm sunar. 10 kilogram kapasiteye sahip bu makine, ProSmart Inverter motoruyla her zaman güçlü kalır ve enerji tasarrufunu ön planda tutar. Buna ek olarak 69 x 84 x 60 cm boyutlara sahiptir.

Arçelik 10120 MA Tasarım

Arçelik 10120 MA Boyutları

Uzunluk69 cm
Genişlik84 cm
Derinlik60 cm
Ağırlık69 kg
RenkBeyaz, Siyah

Arçelik 10120 MA çamaşır makinesi; 69 cm uzunluk, 84 cm genişlik ve 60 cm derinliği ile kompakt bir yapıya sahiptir. 69 kilogram ağırlığındaki bu çamaşır makinesi, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle her ortama uyum sağlamayı kolaylıkla başarır.

Arçelik 10120 MA Programları

Arçelik 10120 MA, 15 farklı program seçeneği sayesinde kullanımı kişiselleştirmenizi sağlar. Leke programı sayesinde birçok lekeyi çıkarmada üstün performans sunan bu makine, Hijyen+ yıkama seçeneği sayesinde bebekler ve çocuklar için aradığınız temizliği sunar. Hızlı 14' yıkama programı, aceleniz olduğu zamanların kurtarıcısı olarak ön plana çıkar. Karma, yünlü, koyu renkli ve pamuklu yıkama seçenekleri, size uygun olanı tercih etmenizde önemli bir rol oynar. Gömlek yıkama programı da bulunan bu makine sayesinde işe ya da toplantılara giderken kıyafetinizi düşünmenize gerek kalmaz. Üstün teknolojiye sahip olan Arçelik 10120 MA, yorgan yıkama programı sayesinde kış hazırlıklarını hijyenik bir şekilde tamamlamanıza olanak tanır.

Arçelik 10120 MA Yıkama Programları

Arçelik 10120 M Kapasite

Kapasite10 kilogram
Kurutma KapasitesiYok
Devir1200

Arçelik 10120 MA çamaşır makinesi, 10 kilogramlık yıkama kapasitesi sayesinde işlevselliğiyle ön plana çıkmış bir üründür. Dakikada 1200 devir sıkma sağlayan bu makine, 52 litrelik su harcamaktadır. B sınıfı enerji etiketi almış olan bu ürün, tasarruf sağlayan teknolojileri sayesinde fonksiyonel bir kullanım sunmayı da ihmal etmez.

Arçelik 10120 MA Yıkama

Buhar destekli yıkama teknolojisine sahip olan Arçelik 11120 MA, kıyafetlerinizi yıkarken buhar sağlayarak kırışıklığı azaltır, kumaşa yumuşaklık katar. Buna ek olarak çamaşır ekleme özelliği sayesinde programı başlatmanız, çamaşır eklemenize engel değil. Bu özellik, kapağın tamamen açılmasını sağlayarak çamaşır ilave edebilmenize olanak tanır. 15 ayrı programı, makineyi kişisel ihtiyaçlarınıza göre kullanmanızı sağlar.

Arçelik 10120 MA Yıkama

Arçelik 10120 MA Teknik Özellikleri

Program Sayısı15
Devir1200
Elektrik Tüketimi59 kWh
Kapasite10 kg

Arçelik 10120 MA çamaşır makinesi, 10 kilogramlık kapasitesiyle geniş yapıdaki ailelere hitap eder. 15 ayrı programı bulunan bu çamaşır makinesi, dakikada 1200 devirlik sıkma performansına sahiptir. Çamaşır ekleme ve buhar destekli yıkama opsiyonları sayesinde fonksiyonel bir kullanım sunan bu makine, 69 x 84 x 60 cm boyutlara sahiptir. Yıkama esnasında 54 dB, sıkma esnasında ise 72 dB'lik ses düzeyi mevcuttur. 69 kilogram ağırlığındaki bu makine, kompakt yapısıyla rakiplerinden ayrılır. B sınıfı enerji düzeyi sunan Arçelik 10120 MA, 59 kWh enerji tüketimi yapmaktadır.

Arçelik 10120 MA Motor Tipi

Arçelik 10120 MA Motor Tipi

Arçelik 10120 MA çamaşır makinesi ProSmart Inverter motor teknolojisi sayesinde enerjiyi az miktarda kullanarak yüksek bir performans sunar. Sürtünmeyi azaltarak motorun uzun ömürlü bir kullanım sunmasını sağlar.

Arçelik 10120 MA Yorumları

Arçelik 10120 MA Yorumları

👤 *** ***: Makine gayet güzel ve şık, tavsiye ederim. Ayrıca çok sessiz çalışıyor. Biz severek kullanıyoruz.

👤 *** ***: Gayet başarılı bir ürün, oldukça sessiz ve tasarımı gerçekten çok güzel. Hemen geldi ve kurulumu aynı gün yapıldı.

👤 *** ***: Çok güzel yerli malı. İthal ürünle değişmem. Yıkaması ve programları gerçekten iyi ve sessiz çalışıyor.

👤 *** ***: Anneme hediye olarak almıştım gayet memnun kaldık. Eski makinesi o kadar gürültülüydü ki bu bizi çok şaşırttı. Çalışırken hiç rahatsız etmiyor.

👤 *** ***: Arçelik kalitesine güvenerek aldık, makinenin kalitesi olsun, görüntüsü olsun çok iyi. Yıkama programları işlevsel. Üründen çok memnun kaldık.

👤 *** ***: Oğlum o kadar çok kıyafet kirletiyor ki makinenin kilogramı yetmedi. Bizim kıyafetler yıkanmıyordu resmen. Bundan sonra rahatladık. Kilogramının büyük olması çok iyi oldu bizim için.

👤 *** ***: Anneanneme hediye olarak aldık. Kaç yıllık makine kullanıyordu. Makinesi hareket ediyordu. Bu o kadar sessiz ki hiç duymuyoruz.

👤 *** ***: Arçelik hem yerli olduğu hem de kaliteli olduğu için aldık. Çok memnun kaldım. Programları harika. Aşırı sessiz bayıldım.

👤 *** ***: Enerji tüketimi fazla değil, ürünün yıkaması çok başarılı, gayet güzel. Zaten Arçelik kalitesi şaşırtmıyor.

👤 *** ***: Arçelik, yerli olması ve kaliteli ürünler üretmesi ile bizi yıllardır kendisine çeken bir marka. Makinesi de aynı şekilde olmuş. Annem kullanıyordu şimdi ben de aldım. Programları fonksiyonel ve iş görüyor. Severek kullanıyorum.

👤 *** ***: Babamın iş yeri için lazımdı. Baya araştırdık bunda karar kıldık. Oradaki beyler pek anlar mı bilemiyorum ama programları çok iyi. Hijyen+ özelliği bizim için tercih sebebi oldu. Gayet iyi.

👤 *** ***: Ürünü sessiz diye aldık ama öyle değil. Bir süredir sürekli sesli çalışıyor. Başta sessizdi sonra neden böyle oldu anlamadık. Eşim beğenmedi.

👤 *** ***: Annemin makinesi bozulunca aldık. Kilogramı yeterli gelmedi açıkçası. 10 kilogram ama değil gibi. Biz sevmedik.

👤 *** ***: Çeyizim için aldım hemen kullanamamıştım. Programları bana çok yetersiz geldi. O nedenle beğenmedim. Benim gibi temizlik hastası biriyseniz tekrar düşünün derim.

Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik 10120
Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

İçeriğimizin bu kısmında modern bir görünüme sahip olan Arçelik 10120 MA hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Arçelik10120 MA ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Arçelik 10120 MA çamaşır makinesi özellikleri nedir?

Arçelik 10120 MA; 10 kilogramlık yıkama kapasitesi sayesinde geniş ailelere hitap eden bir çamaşır makinesidir. Dakikada 1200 devire kadar sıkma yapan bu makine, 69 kilogram ağırlığı ile kompakt bir form kazanmayı başarmıştır.

Arçelik çamaşır makinesi iyi midir?

Arçelik 10120 MA çamaşır makinesi, 10 kilogram yıkama kapasitesi ile rakiplerinden ayrılır. Birçok fonksiyonel özelliği bulunan bu makine, kullanıcılarından da tam not almayı başararak en çok tercih edilen çamaşır makineleri arasında bulunmaktadır.

Arçelik hızlı yıkama kaç dk?

Arçelik 10120 MA çamaşır makinesi, 14' hızlı yıkama özelliğine sahiptir. Çamaşırlarınızın 14 dakika içerisinde temizlenmesini sağlar.

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum