Apple'ın Yeni Simgesi: Iconical

iPhone, iPad ya da iPod Touch cihazlarınıza yeni tarz getirmek için simgeleri değiştirmeye ne dersiniz? Basit bir uygulama üzerinden yapılan birkaç basit işlemle telefonunuzun sıkıcı havasından kurtulabilirsiniz.
Apple'ın Yeni Simgesi: Iconical

App Store mağazasında, iPhone, iPad ya da iPod Touch cihazlarının simgelerini özelleştirmek için birçok uygulama mevcut. Ancak bu uygulamaların çoğu istenilen düzeyde bir özellik göstermiyor. Bunun için size Iconical uygulamasını öneriyoruz. Bu uygulama telefonunuzun simgelerini tamamen değiştirdiği gibi telefonunuza birçok özelliği de beraberinde getiriyor.

iconical.png

300'ü Aşkın Kısayol

App Store mağazasının yeni gözde adaylarından Iconical, kendi alanında en geniş özelliklere sahip uygulama olarak gösteriliyor. Kullanımı gayet basit olan bu program, 14 binin üzerinde uygulama simgesi ile 300’ü aşkın kısayol eylemini destekleyerek size birçok pratik yol imkanı sunuyor. Ayrıca bu kısayol simgeleri diğer uygulamaların aksine özelleştirilebilen bir yapıya basit. Bu uygulamaya sahip olmanın bedeli 1.99 USD.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.