Apple'da Silinen Veriler Geri Getirilebilecek

Apple son yaptığı güncelleme ile devrim niteliğinde bir yenilik getirdi.
Apple'da Silinen Veriler Geri Getirilebilecek

Apple yeni bir güncelleme ile iCloud programına devrim niteliğinde bir özellik getirdi. Apple kullanıcılarının herhangi bir nedenden kaynaklı olarak yaşadığı veri silinmelerine karşı getirdiği güncelleme ile büyük bir önlem aldı. Bu güncelleme ile yaşanan teknik sorunlardan dolayı ya da yanlışlıkla silinen veriler geri getirilebilecek. iCloud’a yüklediğiniz anımsatıcılar, kişiler, etkinlikler ve birçok veri dosyası silindiği takdirde 30 gün içerisinde geri yükleyebileceksiniz.

i-cloud.jpg

Windows'un Özelliği Apple'a Geldi

Windows’un en büyük özelliklerinden olan geri yükleme sistemi artık yeni güncelleme ile Apple’a geldi. 30 gün içerisinde geri getirebileceğiniz silinen iCloud’daki verileriniz için bazı ayarlar yapmak zorundasınız. Sadece iCloud internet adresinden kullanabileceğiniz bu özellik için ilk önce bu internet sayfasından gelişmiş ayarlar sekmesinden ayarlarınızı yapmalısınız. Otomatik yedekleme özelliğini aktif ettikten sonra verileriniz bu özellik kapsamında korunacak. Bu devrim niteliğindeki özelliğin yakın zamanda iOS ve Mac OS sistemlerine gelmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.