Apple Yazılımından Sızan iPhone 8’in İpuçları

Apple, kullanıcılarını şaşırtacak bir karara imza atmazsa Eylül ayı içerisinde iPhone 8’in tanıtımını gerçekleştirecek. İşte, Apple yazılımından medyaya sızan iPhone 8’den ipuçları;
Apple Yazılımından Sızan iPhone 8’in İpuçları

KIZILÖTESİ UYGULAMA ÖZELLİĞİ

Steven Troughton-Smith, geçtiğimiz hafta internette yayınlanan Apple’ın HomePod akıllı hoparlörünün aygıt yazılımını inceleyen geliştiricilerden biri.

Bu cihazın yazılımı bir sonraki iPhone ile ilgili birtakım sırlar içeriyor olabilir; 

Kızılötesi yüz algılama ve cihazın ön yüzünün grafiği...

MacRumors tarafından yapılan habere göre, Troughton-Smith kullanılan kodla alakalı bilgilerin bir kısmını Twitter’da paylaştı.

iphone8gif

Aygıt yazılımı, ‘BKFaceDetect’ (BK Yüz Algılama), ‘TooFarFromCamera’ (Kameradan Çok Uzak) ve ‘MultipleFaces’ (Birden Fazla Yüz) gibi özelliklere referanslar içeriyor.

iphone8gif

Daha da ilginci, ‘D22’ şeklinde adlandırılan ve iPhone 8’e ait olduğuna inanılan grafik. Bu tasarım, kenarları olmayan bir iPhone’un nasıl görüneceğini gösteriyor.

iphone8gif

Ayrıca muhtemelen daha önceden bahsi geçen yüz tanıma özelliği için kullanılan sensörler olacak. Temel olarak iPhone 8 de diğer iPhone’lar gibi olacak.

iphone8gif

Yeni iPhone’un resmi tanıtımına birkaç hafta olsa da, sızdırılan bilgiler iPhone 8 hakkındaki söylentilerin bir kısmını doğruluyor gibi görünüyor.

iphone8gif

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum