Apple TV'nin İlk Türk Oyunu: Lumino

Türk yapımı Lumino oyunu Apple TV'ye geldi. Sınırsız oyun deneyim sunan Lumino hakkında tüm merak edilenler haberimizde...
Apple TV'nin İlk Türk Oyunu: Lumino

Türki oyun şirketi Gram Games, oyun dünyasında adından oldukça fazla söz ettiriyor. Son olarak Apple TV’ye özel olarak tasarladığı Lumino oyunu ile adından yine epey söz ettireceğe benziyor.

gram-games-002.png

40 milyon oyuncu takipçisine sahip olan Gram Games, son olarak Apple TV için geliştirdiği Lumino oyunu ile takipçilerinin karşısına çıkıyor. Apple TV’nin dokunmatik kumandasıyla oynanabilen Lumino, eğlenceli ve basit bir oyun olarak Apple TV kullanıcılarına hizmet ediyor.

lumino-apple.jpg

Lumino Oyunu Nasıl Oynanır?

Her cuma günü Gram Games firmasının düzenlediği Prototype Day’de ortaya atılan yeni oyun fikirleri arasından seçilen Lumino oyunu, 3 kişilik bir ekip ile 3 haftada geliştirildi. Oldukça sadece bir tasarıma sahip olan Lumino oyunu, uzayın karanlığında kalan son ışık hüzmesi olan Lumino’nun kontrolü sağlanıyor. 15 hamle hakkı bulunan oyunda amaç; Lumino’yu sağa, sola, yukarı ve aşağıya doğru hareket ettirerek aynı renkteki küreleri bir araya getirmek. Ayrıca oyunda bölüm sınırı bulunmuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.