Kendisi Küçük, Performansı Büyük: Yeni Apple Mac Mini

Apple’in yepyeni teknolojileri ve görüntü kalitesiyle Mac Mini bilgisayarını sizler için araştırdık. İşte yeni Apple Mac Mini hakkında merak edilenler.
Kendisi Küçük, Performansı Büyük: Yeni Apple Mac Mini

Apple'in yeni mini bilgisayarı Mac Mini ile işleriniz daha hızlı, konforunuz ise üst düzeyde olacak. İçeriğimizde olağanüstü gücü ve ışık hızı performansı ile premium hissiyata ulaşacağınız Apple Mac Mini'yi inceledik.

İşte Mac Mini'nin teknik özellikleri ve detaylı incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemciApple M1
Depolama256 GB – 512 GB
RAM8 GB – 16 GB
İşletim SistemiMacOS 11
BluetoothVar
Ekran KartıPaylaşımlı
Amazon
Fiyatlarını Gör
Apple Mac
Mini Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? Thunderbolt'a takılan adaptörleri fan gayet güzel 70C'de ısıtıyor. timemachine daha yeni kurulmuş sistemdeki işini 2 saatte anca tamamladı, bu da performansı hakkında yeterli bir yorum olabilir diye düşünüyorum. G**** Y.

? Sadece arttırılabilir RAM, güçlü güç kaynağı, işlemcisi ve thunderbolt portları için aldım Eğer Home-Office gibi bir ortamda çalışıyorsanız ve eşdeğeri bir notebook pc'niz yoksa o zaman almaya değer. R**** G.

İncelemesi

1. Çok yönlü M1 Apple işlemci çipi ile geleceğin teknolojisini evinize getiren bilgisayar diğer masaüstü bilgisayarlara nazaran 5 kata kadar daha hızlı çalışıyor. Hızlı grafik performansı ve Neural Engine teknolojisiyle bu zamana kadar kullandığınız tüm bilgisayarları unutun.

Apple Mac Mini işlemci

2. Apple M1 üstün hız performansı ve 8 çekirdekli yapısı ile iş ve Office uygulamalarında mükemmel hıza kavuşmanıza olanak veriyor. Yine 8 çekirdekli GPU’su sayesinde Apple’in bu güne kadar üretmiş olduğu en gelişmiş grafik işlemcisini bünyesinde barındıran Mac Mini, Final Cut Pro üzerinden 6 kat daha fazla kare hızı desteği veriyor.

Apple Mac Mini ekran kartı

3. Affinity Photo sayesinde yüksek çözünürlük sunan fotoğraf ve videoları rahatlıkla düzenleyebilir kalite kaybı yaşamadan kaydedebilirsiniz. Oyun oynamak isteyenleri unutmayan Apple Mac Mini üstün kare hızı sayesinde indirdiğiniz yüksek grafikli oyunları donma ve takılma olmadan çalıştırabiliyor.

Apple Mac Mini düzenleme

4. Yeni bir yapay zeka teknolojisini kullanan bilgisayar alkış sesinden, kahkahaya kadar birçok sesi kendi içinde işleyerek veri deposuna kaydediyor. Bu sayede güvenlik ve gizliliğinizi koruyan Apple hayal edemeyeceğimiz öğrenme sınırlarına ev sahipliği yapıyor. Matris çarpımı denilen işlemi gerçekleştirmek için üretilen ürün iki tane özel öğrenme hızlandırıcısı kullanıyor.

Apple Mac Mini yapay zeka

5. macOS Big Sur sayesinde gözle görülür bir performans artışına şahit olacaksınız. Yepyeni uygulama özellikleri ve kişiselleştirmeler ile karşımıza çıkan Big Sur, Apple dünyasında devrim niteliği yaratacak. Yeni teknolojisi sayesinde kendinden önceki bilgisayarlara göre daha hızlı ve daha güçlü sistemi bünyesinde barındıran model aynı zamanda %60’a kadar daha az güç tüketiyor.

Apple Mac Mini işletim sistemi

6. Ultra bant genişliği ve düşük gecikmeli 16 GB’a kadar RAM kapasitesi ile, uyumlu aynı zamanda verimli bir kullanım sağlayan bilgisayar yaptığınız her işi daha hızlı hale getiriyor. Yoğun kullanımda bile uzun süreler performans kaybı yaşatmayan ürün şimdiden en çok satan Apple modelleri arasında yerini aldı.

Apple Mac Mini RAM

7. Yapılandırarak 2 TB’a kadar çıkarabileceğiniz dahili hafıza sayesinde boş yer sıkıntısı çekmeyecek istediğiniz kadar fotoğraf ve videoyu bilgisayarınız içinde tutabileceksiniz. 2 TB olmasına rağmen 3.4 GBps’ye kadar okuma hızı sunan sabit diskiyle büyük boyutlu işlemlerinizi çok kısa bir sürede tamamlayacaksınız.

Apple Mac Mini depolama

8. Şık tasarımı ve estetik duruşu ile hem yer kaplamayan hem her işinizi görecek kapasitede üretilen ürün tek bir renkle satılıyor. Ethernet girişiyle kablolu bağlantı sağlayacağınız modelde internet hızı kaybı yaşamayacaksınız.

Apple Mac Mini tasarım

9. Bunca özelliği küçücük bünyesinde barındıran Mac Mini’nin ülkemizdeki satış fiyatları ise 7899 TL’den başlıyor.

Apple Mac Mini fiyat


Benzer Tavsiye Önerileri
Macbook Pro İncelemeMacbook Air İnceleme
Amazon
Fiyatlarını Gör
Apple Mac
Mini Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Apple Mac Mini Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında Apple Mac Mini hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Apple Mac Mini hakkında sıkça sorulan sorular.

Apple Mac Mini'nin performansı nasıl?

Oldukça kaliteli işlemcisi ve yüksek hızlı RAM'leri sayesinde Apple Mac Mini, yapacağınız tüm işlemleri anında gerçekleştirme kapasitesine sahiptir.

Apple Mac Mini'de Bluetooth var mı?

Evet, Apple Mac Mini'de Bluetooth 5.0 bulunuyor. Bu sayede dosya gönderim veya alım yaparken vakit kaybetmezsiniz.

Apple Mac Mini'nin ağırlığı ne kadar?

Oldukça küçük bir boyuta sahip olan Apple Mac Mini'nin ağırlığı da bir o kadar hafiftir. Cihaz sadece 1.20 kg ağırlığındadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.