Apple'ın Yeni Kredi Kartı Apple Card Nedir? Nasıl Kullanılır? Ne İşe Yarar?

Geçtiğimiz mart ayında Apple'ın tanıttığı Apple Card, 2019 yılının ağustos ayında kullanıma sunulacak. Apple kullanıcılarının işlerini fazlasıyla kolaylaştıracak Apple Card nedir? nasıl kullanılır? İşte Apple Card hakkında her şey;
Apple'ın Yeni Kredi Kartı Apple Card Nedir? Nasıl Kullanılır? Ne İşe Yarar?

Apple Card Hakkında Bilgi

Apple, kullanıcıların ödeme işlemlerini kolaylaştırmak için yaptığı Apple Card'ı 2019'un Mart ayında ilk defa duyurmuştu. Apple'ın CEO'su Tim Cook yaptığı açıklamada Apple Card'ın 2019 yılının Ağustos ayı içerisinde kullanıma sunulacağını belirtti.

Bizde bu içeriğimizde özellikle İphone kullanıcılarının merak ettiği "Apple Card Nedir? Apple Card Ne İşe Yarar?" gibi soruların cevaplarını araştırdık ve derledik. İşte Apple Card hakkında merak edilen bilgiler;

apple card hakkında bilgi


Apple Card Nedir?

Apple Card, başvurmak için telefon görüşmesi yapmanıza veya bankanın şubesine gitmenize gerek kalmadan doğrudan İphone'unuzla başvurabileceğiniz bir kredi kartıdır. Kaydolduktan sonra 5 dakika içerisinde kullanıma açılan kartı Apple Pay destekleyen her yerde kullanabileceksiniz. Ayrıca normal kartlardan çok daha farklı olan Apple Card'ın üstünde bir isim, kart numarası, son kullanma tarihi veya CVV güvenlik kodu gibi bilgiler yer almayacak. 

apple card hakkında her şey


Apple Card Bedavaya Verilecek!

Apple card, lazerle işlenmiş titanyumdan yapılmış olmasına rağmen Apple kullanıcılarına hiçbir ücret talep edilmeden verilecek. Apple, kart için yıllık veya aylık ücret almayacak. Eğer kartı kaybederseniz yenisini almak için Apple'a gittiğinizde size ceza ücreti uygulanmayacak. Çalınma durumunda ise uygulamaya girerek kartınızı etkisiz hale getirebilirsiniz.

apple card hakkında her şey


Apple Card Kişiye Özel Olacak!

Normal banka kartlarında bir kartı birden fazla kişi kullanabilir. Apple Card'ta ise bir kartı sadece bir kişi kullanabilecek. Apple kartlarını kişiye özel yaparak güvenliği daha çok arttırmış gibi görünüyor.

apple card hakkında her şey


Apple Card Harcamalarınızı Kontrol Altına Alacak!

Apple Card'la yaptığınız harcamalar telefonunuza detaylı bir şekilde yansıyacak. Apple Card en çok nereye para harcadığınızı analiz edecek ve bunları kategorilere ayıracak. Satın aldığınız şeyleri aylık ve haftalık raporlarla önünüze sunacak.

apple card hakkında her şey


Apple Card Yaptığınız Ödemelerde Size Hediyeler Verecek!

Apple, Daily Cash adlı özelliğiyle Apple Card ile yaptığınız her ödemede satın alma tutarının %2 si size iade edilecek. Bu ödeme tutarı Apple'dan bir ürün satın alırsanız %3 gibi bir rakama ulaşacak.

apple card hakkında her şey


Apple Card Türkiye'de Kullanıma Sunulacak mı?

En çok merak edilen şeylerden birisi de Apple Card ülkemizde kullanılabilecek mi? sorusudur. Bu konuda kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte geçmişte yaşanan PayPal sorununu göz önünde bulundurursak Apple Card'ın ülkemizde kullanılması çok zor olacak gibi duruyor.

apple card hakkında her şey

Önerilen İçerik; Apple Hakkında Bilinmeyen 15 İlginç Gerçek

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.