Ankara Mersin Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

Ankara Mersin arasının araba, otobüs, uçak ve yürüme mesafesi kaç km ve kaç saat? Sefer saatleri ve en uygun bilet seçenekleri neler?
Ankara Mersin Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

Ankara Mersin arası; araba ya da otobüsle Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21 üzerinden 4 sa. 20 dk. (508 km), yürüyerek Ankara Konya Yolu/D750/E90 üzerinden 96 sa. (466 km) sürmektedir. 

Ankara - Mersin Arası

Araba Mesafesi508 km
Otobüs Mesafesi493 km
Uçuş Mesafesi46 dk. 
Yaklaşık Mesafe508 km
Araba Süresi4 sa. 20 dk.
Otobüs Süresi6 sa. 30 dk.
Yürüme Mesafesi96 sa.
En Ucuz Bilet150 TL
Otobüs Sefer Sayısı51

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

Ankara Mersin arası yol güzergahı haritası;


Mersin Önerileri
Gezilecek YerlerNe Yenir?En İyi Oteller

Ankara - Mersin arası yolculuk kaç saat?

Ankara - Mersin arası yolculuk süresi otobüs veya arabayla ortalama Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21 üzerinden 4 saat 20 dakikadır.

Ankara - Mersin arası otobüs güzergahı ne?

Ankara - Mersin arası otobüs güzergahı, Beştepe'de yer alan Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali (AŞTİ) kalkışlı, Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21 üzerinden Çiftçiler Mah. Mimar Sinan Bul. 33240'da yer alan Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali varışlı olarak ortalama 6 saat 30 dakikadır.

Ankara - Mersin arası kaç saat?

Ankara - Mersin arası ortalama Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21 üzerinden 4 saat 20 (508 km) dakikadır.

Ankara - Mersin arası otobüs firmaları neler?

Ankara - Mersin arası sefer yapan otobüs firmaları arasında: Dk Köksallar Seyahat, Mersin Seyahat, Şimşek Seyahat, Niğde İnan Turizm, Adıyaman Anka Turizm, Lüks Mersin Turizm, Kamil Koç, Mersin Nur Turizm, Metro Turizm, As Adana Seyahat günün hemen her saati yer alıyor.

Ankara - Mersin arası otobüs fiyatları ne kadar?

Ankara - Mersin arası otobüs fiyatları firmadan firmaya, hizmet kalitesine ve akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak değişiklik göstermekte olup en ucuz 149 TL, en yüksek 300 TL'dir.  

Ankara - Mersin arası arabayla kaç saat?

Ankara - Mersin arası yolculuk süresi arabayla ortalama Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21 üzerinden 4 saat 20 dakikadır.

Ankara'dan Mersin'e uçakla nasıl giderim?

Mersin'e uçak ile yolculuk yapmak isteyenler Adana'da bulunan Şakirpaşa Havalimanı'nı kullanmak zorundadırlar. Buradan kalkan servis, otobüs ve taksiler ile Mersin'e ulaşabilmektedirler. Adana Mersin arası mesafe 239 km, ortalama hız ile araç yolculuğu 3 saat 55 dakika kadar sürmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.