Ankara Kayseri Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

Ankara Kayseri arasının araba, otobüs, uçak, tren ve yürüme mesafesi kaç km ve kaç saat? Sefer saatleri ve en uygun bilet seçenekleri neler?
Ankara Kayseri Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

Ankara Kayseri arası; araba ya da otobüsle Ankara - Niğde Otoyolu/Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21 ve D260 üzerinden 3 sa. 43 dk. (348 km), yürüyerek Kayseri Kırşehir Yolu/D260 üzerinden 63 sa. (305 km), trenle Van Gölü Ekspresi, Doğu Ekspresi ve 4 Eylül Mavi ile Ankara Garı'ndan 6 sa. 56 dk., uçakla 3 sa. 25 dk. sürmektedir. 

Ankara - Kayseri Arası

Araba Mesafesi348 km
Otobüs Mesafesi319 km
Uçuş Mesafesi3 sa. 25 dk.
Yaklaşık Mesafe318 km
Araba Süresi3 sa. 43. dk.
Otobüs Süresi5 sa.
Yürüme Mesafesi63 sa.
En Ucuz Bilet90 TL
Otobüs Sefer Sayısı109
Tren Sefer Sayısı3

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

Ankara Kayseri arası yol güzergahı haritası;


Kayseri Önerileri
Gezilecek YerlerNe Yenir?En İyi Oteller

Ankara - Kayseri arası yolculuk kaç saat?

Ankara - Kayseri arası yolculuk süresi otobüs veya arabayla ortalama Ankara - Niğde Otoyolu/Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21 ve D260 üzerinden 3 saat 43 dakika,  Kırıkkale Kırşehir Yolu ve D260 üzerinden 4 saat 1 dakikadır. 

Ankara - Kayseri arası otobüs güzergahı ne?

Ankara - Kayseri arası otobüs güzergahı, Beştepe'de yer alan Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali (AŞTİ) kalkışlı, Kırıkkale Kırşehir Yolu ve D260 üzerinden Şeker, Muhsin Yazıcıoğlu Blv. Kayseri Otogarı, 38080'de yer alan Kayseri Şehir Terminali varışlı olarak ortalama 5 saattir.

Ankara - Kayseri arası kaç saat?

Ankara - Kayseri arası yolculuk süresi otobüs veya arabayla ortalama Ankara - Niğde Otoyolu/Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21 ve D260 üzerinden 3 saat 43 dakika (348 km), Kırıkkale Kırşehir Yolu ve D260 üzerinden 4 saat 1 dakika (318 km) sürmektedir. 

Ankara - Kayseri arası otobüs firmaları neler?

Ankara - Kayseri arası sefer yapan otobüs firmaları arasında: Metro Turizm, Süha Turizm, Lüks Kahramanmaraş Turizm, Malatya Zafer Turizm, Elazığ Hazar Turizm, Lider Elbistan, Van Kalesi Turizm, Ede Turizm, Star Diyarbakır, Malatya Medine Turizm günün hemen her saati yer alıyor.  

Ankara - Kayseri arası otobüs fiyatları ne kadar?

Ankara - Kayseri arası otobüs fiyatları firmadan firmaya, hizmet kalitesine ve akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak değişiklik göstermekte olup en ucuz 90 TL, en yüksek 221 TL'dir.  

Ankara - Kayseri arası hızlı tren ne kadar?

Ankara - Kayseri arası tren fiyatları Van Gölü Ekspresi 51 TL, Doğu Ekspresi 51 TL ve 4 Eylül Mavi 51 TL'dir. 

Ankara - Kayseri arası tren saatleri ne?

Ankara - Kayseri arasındaki tren saatlerinde ilk sefer 11:20'de başlarken son sefer 18:55'dir. 

Ankara - Kayseri arası arabayla kaç saat?

Ankara - Kayseri arası yolculuk süresi Ankara - Niğde Otoyolu/Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21 ve D260 üzerinden 3 saat 43 dakika, Kırıkkale Kırşehir Yolu ve D260 üzerinden 4 saat 1 dakikadır. 

Ankara - Kayseri arası tren kaç saat?

Ankara - Kayseri arası tren Ankara Garı kalkışlı, Kayseri varışlı olarak 6 saat 56 dakika sürmektedir. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.