Ankara’da Buz Lazer Epilasyon Ayrıcalığı

Lazer epilasyon, istenmeyen tüylerden kalıcı ve etkili bir şekilde kurtulmak için en ideal çözümdür.
Ankara’da Buz Lazer Epilasyon Ayrıcalığı

Lazer epilasyon, istenmeyen tüylerden kalıcı ve etkili bir şekilde kurtulmak için en ideal çözümdür. İlk zamanlar lazer epilasyon sadece açık renkli cilt tiplerine uygulanabilirken artık daha geniş bir kesim lazer epilasyondan yararlanabilmektedir. Teknolojideki yenilikler ile geliştirilen Buz Lazer sayesinde günümüzde tüm cilt tiplerine güvenle lazer epilasyon yapılabilmektedir.

Buz Lazer Konforu

Ankara’da son yıllarda en fazla tercih edilen lazer epilasyon yöntemi; Buz Lazer. Türkiye’nin tüm diğer illerinde olduğu gibi Ankara’da da adeta Buz Lazer rüzgarı esiyor. Hastalardan gelen yoğun istek üzerine haliyle Lazer Epilasyon Ankara merkezleri de Buz Lazer ile uygulama yapmayı tercih ediyorlar.

Buz Lazer hem hastaya hem de kullanıcılara avantajlar sunan bir sistem. Her şeyden önce Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi FDA tarafından onaylı olması güvenli olduğunun kanıtı. Hakkındaki bilimsel çalışmalar da etkinli ve kalıcı sonuçlarının kanıtı. Uzun yıllar süren AR-GE çalışmaları sonucu geliştirilen Buz Lazer, 80’den fazla ülkede kullanılan global bir marka tarafından üretiliyor ve sadece Soprano Ice serisi cihazları kapsıyor.

Ankara Buz Lazer Epilasyon

Buz Lazer, kusursuz ve konforlu bir lazer epilasyon için tüm detayların düşünüldüğü bir sistem. Bu nedenle, Lazer Epilasyon Ankara dendiğinde ilk akla Buz Lazer geliyor. Kadın/erkek geniş bir hasta yelpazesi Buz Lazer epilasyonun konforundan yararlanmak istiyor. Buz Lazer, patentli teknolojiler kullanan yenilikçi bir yöntem. ICE Teknolojisi adıyla patentli bir soğutma sistemi kullanıyor. Bu gelişmiş soğutma sistemi, cildi -3 dereceye kadar soğutuyor. Tüm uygulama boyunca bu etkili soğutma devam ediyor. Cilde ilk değdiğinde buz gibi soğuk alan safir uç, cildi serin tutuyor ve ferahlatıyor. Bu sayede lazer epilasyon neredeyse tamamen ağrısız, acısız bir şekilde gerçekleşiyor. Buz Lazer epilasyonun bir diğer patentli teknolojisi ise uygulama tekniği. Buz Lazer, ütüleme lazer epilasyon olarak bilinen bu tekniğin mucidi firma tarafından geliştirilmiştir ve Buz Lazer de bu tekniği kullanıyor. Bu teknikte kıllar kademeli olarak ısıtılıyor. Kıl kökünü tahrip edecek düzeyde enerji iletilirken, cilt yüzeyi korunuyor. Dolayısıyla yan etki riski minimuma düşüyor. Cilt yanığı, kabarcık oluşumu, zebra deseni gibi yan etkilerin görülme olasılığı yok denecek kadar azalıyor.

Ankara Buz Lazer Epilasyon

Buz Lazer ile Yaz Aylarında Lazer Epilasyon Mümkün

Buz Lazer gelişmiş soğutma sistemi ve uygulama tekniği ile bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenle uygulanabiliyor. Özellikle koyu renkli cilt tiplerinde yanık gibi komplikasyon riski olmadan uygulanabilmesi büyük avantaj sunuyor.  Yaz, kış tüm mevsimlerde uygulanabilmesi de önemli bir ayrıcalık sağlıyor. Devam eden lazer epilasyon seanslarının, tenin bronzlaşması nedeniyle kesintiye uğramaması lazer epilasyonun etkinliğine de yansıyor. Çünkü, birçok lazer epilasyon yöntemi bronz tene uygulanamadığı için ten renginin açılması için minimum bir ay beklemek gerekiyor. Buz Lazer epilasyonda böyle bir bekleme süresi olmaması fark yaratıyor. Bu nedenle Ankara’da da diğer illerde olduğu gibi en çok Buz Lazer epilasyon tercih ediliyor.

Buz Lazer epilasyonda kulak içi, burun içi gibi ulaşılması güç alanlar da unutulmamış. Bu alanlar için başlığa takılan özel bir uç mevcut. Bu uç ile burun içi, kulak içi, kaş arası epilasyonu kolay ve güvenli bir şekilde yapılabiliyor. Sakal düzeltme de bu uç ile hassas bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Bu nedenle Buz Lazer, erkek lazer epilasyonu için de günümüzün en çok tercih edilen yöntemi. Buz Lazer, çok fazla tercih edildiği için bir hayli taklidi de mevcut. Bu nedenle taklitlerinden sakınmanızı öneririz, www.buzlazer.com web sitesini ziyaret ederek Gerçek Buz Lazer merkezlerine ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.