Ankara Bolu Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

Ankara Bolu arasının araba, otobüs, uçak ve yürüme mesafesi kaç km ve kaç saat? Sefer saatleri ve en uygun bilet seçenekleri neler?
Ankara Bolu Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

Ankara Bolu arası; araba ya da otobüsle Fatih Sultan Mehmet Blv. ve Anadolu Otoyolu/O-4 üzerinden 2 sa. 2 dk. (187 km), yürüyerek Anakara Bolu Yolu/D750 ve Ankara Bolu Yolu/D100 üzerinden 38 sa. (185 km) sürmektedir. 

Ankara - Bolu Arası

Araba Mesafesi187 km
Otobüs Mesafesi186 km
Uçuş Mesafesi40 dk.
Yaklaşık Mesafe187 km
Araba Süresi2 sa
Otobüs Süresi2 sa. 30 dk.
Yürüme Mesafesi38 sa.
En Ucuz Bilet100 TL
Otobüs Sefer Sayısı66

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

Ankara Bolu arası yol güzergahı haritası;


Bolu Önerileri
Gezilecek YerlerNe Yenir?En İyi Oteller

Ankara - Bolu arası yolculuk kaç saat?

Ankara - Bolu arası yolculuk süresi otobüs veya arabayla ortalama Anadolu Otoyolu/O-4 üzerinden 2 saat 1 dakika, Fatih Sultan Mehmet Blv ve Anadolu Otoyolu/O-4 üzerinden 2 saat 2 dakikadır.

Ankara - Bolu arası otobüs güzergahı ne?

Ankara - Bolu arası otobüs güzergahı, Beştepe'de yer alan Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali (AŞTİ) kalkışlı, Anadolu Otoyolu/O-4 üzerinden Şeker, Paşaköy Mahallesi, 14300'de yer alan Bolu Otogarı varışlı olarak ortalama 2 saat 30 dakikadır.

Ankara - Bolu arası kaç saat?

Ankara - Bolu arası Anadolu Otoyolu/O-4 üzerinden 2 saat 1 dakika (187 km), Fatih Sultan Mehmet Blv ve Anadolu Otoyolu/O-4 üzerinden 2 saat 2 dakika (187 km) sürmektedir. 

Ankara - Bolu arası otobüs firmaları neler?

Ankara - Bolu arası sefer yapan otobüs firmaları arasında: KamilKoç, Lüks Yalova Seyehat, Malatya Kayısıkent Turizm, Öz Gülaras Turizm, Yeni Aksaray Seyahat, Lüks Kahramanmaraş Turizm, Has Turizm, Hatay CSR Turizm, Metro, Ben Turizm, Mersin Nur Turizm, Isparta Petrol Turizm, Düzce Güven Seyahat, Sakarya VİB Turizm, Has Diyarbakır Turizm, Düzce Güven Turizm, Öz Diyarbakır, Efe Tur, Dk Köksallar Seyahat, Villa Seyahat, Elazığ Hazar Turizm, İnan Turizm günün hemen her saati yer alıyor.  

Ankara - Bolu arası otobüs fiyatları ne kadar?

Ankara - Eskişehir arası otobüs fiyatları firmadan firmaya, hizmet kalitesine ve akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak değişiklik göstermekte olup en ucuz 100 TL, en yüksek 200TL'dir.  

Ankara - Bolu arası arabayla kaç saat?

Ankara - Bolu arası Anadolu Otoyolu/O-4 üzerinden 2 saat 1 dakika (187 km), Fatih Sultan Mehmet Blv ve Anadolu Otoyolu/O-4 üzerinden 2 saat 2 dakika (187 km) sürmektedir. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.