Ankara Aksaray Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

Ankara Aksaray arasının araba, otobüs, uçak, tren ve yürüme mesafesi kaç km ve kaç saat? Sefer saatleri ve en uygun bilet seçenekleri neler?
Ankara Aksaray Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

Ankara Aksaray arası; arabayla Ankara Niğde Otoyolu üzerinden 2 saat 35 dakika (238 km), otobüsle 3 saat (226 km), uçakla Nevşehir Kapadokya Havaalanı inişli 46 dakika (202 km) ve yürüyerek 46 saat (226 km) sürmektedir.

Ankara - Aksaray Arası

Araba Mesafesi238 km
Otobüs Mesafesi226 km
Uçuş Mesafesi46 dk. 
Yaklaşık Mesafe238 km
Araba Süresi2 sa. 35 dk.
Otobüs Süresi3 sa.
Yürüme Mesafesi46 sa.
En Ucuz Bilet80 TL
Otobüs Sefer Sayısı123

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

Ankara Aksaray Arası Yol Güzergahı Haritası;


Aksaray Önerileri
Gezilecek YerlerNe Yenir?En İyi Oteller

Ankara Aksaray arası kaç saat?

Ankara Aksaray arası 2 saat 35 dakika sürmektedir.

Ankara Aksaray arası otobüsle kaç saat?

Ankara Aksaray arası otobüsle 3 saat sürmektedir.

Ankara Aksaray arası kaç kilometre?

Ankara Aksaray arası karayolundan ortalama 248 kilometredir.

Ankara Aksaray arası yakıt tüketimi güzergaha göre değişebileceği gibi ortalama benzinli araçlarda 21 L, dizel araçlarda 13 L, LPG'li araçlarda 25 L yakmaktadır.

Ankara Aksaray arası otobüs biletleri ne kadar?

Ankara Aksaray arası otobüs biletleri firma, hizmet ve akaryakıt giderlerine göre değişiklik gösterebileceği gibi en ucuz 80 TL, en yüksek 150 TL'dir.

Ankara Aksaray arası otobüs firmaları neler?

Ankara Aksaray arası sefer yapan otobüs firmaları: Metro, Villa, Gökbey, Nur, Has, Anka, KamilKoç Turizm günün hemen her saati sefer düzenlemektedir.

Ankara'dan Aksaray'a uçakla nasıl gidilir?

Ankara'dan Aksaray'a direkt uçak kalkmamaktadır. Bunun için Ankara'dan uçağa binerek Nevşehir Kapadokya Havaalanına gidebilir orada bulunan otobüslerle Aksaray'a geçiş yapabilirsiniz. Nevşehir Aksaray arası mesafe 75 km olup ortalama 58 dakika sürmektedir.

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.