Anıl İlter Kimdir

Paylaştığı Vine’larla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, 1980’de İzmit’te dünyaya geldi.
Anıl İlter Kimdir

Anıl İlter Biyografisi

Bir dönem profesyonel olarak futbol oynayan Anıl İlter, Kocaeli Üniveritesi Spor Akademisi’nden mezun oldu. Üniversite döneminde sunum yaparak sunuculuğa adım atan İlter, daha sonra kendini bu alanda geliştirmek için eğitim almaya başladı. Anıl İlter İpek İlter ile evlendi ve bu evlilikten bir çocuğu dünyaya geldi. 

Anıl İlter kamera karşısına ilk kez Ece isimli dizi ile geçti. Başrollerini Hande Ataizi ve Devrim Nas’ın oynadığı dizide İlter, Oğuz karakterini canlandırdı. Dizi, çapkın ve ayran gönüllü olan Ege’nin Hilal isimli bir kadının yaptırdığı büyü nedeniyle Ece isimli bir kadına dönüşmesini anlatıyor. 2010’da ise Bir Avuç Deniz isimli filmde rol aldı. Filmin başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Berrak Tüzünataç yer aldı. Film arkadaş grubutoplantısında tanışan Deniz ile Mert’in aralarında oluşan ilişkisini anlatıyor. 

2014’te yayınlanmaya başlayan aynı adlı Yeşilçam filminden uyarlanan Üç Arkadaş isimli dizide Kısmet karakterini canlandırdı. Dizi görme engeli olan Gül Peri’nin tedavi olması için uğraşan üç arkadaşın maceralarını anlatıyor. Dizinin başrollerine ise Hakan Yılmaz, Leyl Feray ve Burak Hakkı yer alıyor. 2015’te Kara Ekmek isimli dizide rol aldı. Dizide Ali karakterini canlandıran Anıl İlter’e Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Altan Erkekli ve Ushan Çakır eşlik etti. 

Filmleri ve Dizileri 

2016 - İlişki Durumu Evli
2015 - Kara Ekmek
2015 - Köstebekgiller: Perili Orman (Muhsin ) (Sinema Filmi) 
2014 - Üç Arkadaş (Mahir Türkmen) (TV Dizisi) 
2014 - Kızıl Elma (Sinan Okşu) (TV Dizisi) 
2013 - Kahireli Palas (Murat) (TV Dizisi) 
2010 - Bir Avuç Deniz 
2010 - Kavak Yelleri 
2010 - 2012 - Öyle Bir Geçer Zaman ki (Sedat) (TV Dizisi)
2009 - Aile Reisi (Fuat) (TV Dizisi) 
2008 - Gece Gündüz (Serdar) (TV Dizisi) 
2008 - 2010 - Ölümsüz Kahramanlar(Süleyman) (TV Dizisi)
2008 - Ece (Oğuz) (TV Dizisi)  

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.