Android'e Özel Hesap Makinesi

Yanından hesap makinesini ayırmayan Android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcılarına müjde! Artık cebinizde hesap makinesi taşımaya son.
Android'e Özel Hesap Makinesi

Android işletim sistemine özel One++ hesap makinası uygulaması geliştirildi. Gelişmiş bir hesap makinası özelliği gösteren bu uygulama sayesinde artık cebinizde hesap makinası taşıma derdi bitecek. 177 ana fonksiyonu bulunan bu uygulama ile gündelik, matematik, fizik, dönüştürücü ve ekonomi olmak üzere beş farklı kategoriye ayrılmış durumda. Böylelikle yapılması gereken tüm işlemleri daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

one++.jpg

Geniş Bir Donanıma Sahip

Matematiğin tüm özelliklerini içerisinde barındıran bu uygulamanın ara yüzü Samsung’un TouchWiz’in menülerine benziyor. Uygulamanın toplamda dört materyal teması, beş adet arayüz tasarımı ve 10 kaydırma animasyonu bulunuyor. Görsel bakımdan gözü doyuran bir görünüşe sahip bu uygulama ücretsiz şekilde tüm Google Play mağazalarında.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.