En İyi Android Antivirüs Uygulamaları

İnternet üzerinde bulunan binlerce virüs ve kötü amaçlı yazılım olduğunu biliyor muydunuz? Android cihazlarda kullanabileceğiniz olmazsa olmaz antivirüs programlarını sizler için araştırdık. İşte en iyi Android anti-virüs uygulamaları...
En İyi Android Antivirüs Uygulamaları

Android Antivirüs Programları

Virüs yazılımları Android cihazlarda; aşırı ısınma, gereksiz pil tüketimi ve performans düşüklüğü gibi olumsuzluklara sebep olabilir. Kişisel bilgilerinizi korumak veya Android cihazınızı kötü amaçlı yazılımlara karşı savunmak istiyorsanız mutlaka bir antivirüs programı kullanmalısınız. Peki sizin için gerekli olan antivirüs programı hangisi? Tüm detaylarıyla hazırlayıp sizlere sunduğumuz En İyi Android Antivirüs Uygulamaları listesinde sorularınıza cevap bulacaksınız…

Antivirüs programları; 

1. Avg Antivirüs 

En iyi Android antivirüs uygulamaları

Avg Antivirüs 100 milyon indirmeye ulaşabilen birkaç antivirüs programından biri olarak öne çıkıyor. Avg Antivirüs uygulaması; fotoğraf kasası, uygulama kilidi, Wi-Fi güvenliği gibi ekstra özellikleri de kullanımınıza sunuyor. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu Android antivirüs uygulaması ile cihazınızda bulunan gereksiz dosyaları da kolayca silebilirsiniz. Avg Antivirüs, sade arayüzü ve kolay kullanımıyla son yılların en kullanışlı Android antivirüs programı olarak belirtiliyor.


2. Norton Security and Antivirüs

En iyi Android antivirüs uygulamaları

Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Norton antivirüs uygulaması Android cihazınızı etkileyebilecek; kötü amaçlı yazılımları, casus yazılımları ve virüsleri ortadan kaldırır. Norton Anti-virüs ile güvenli Wİ-Fİ bağlantısı, güvenli web taraması ve istenmeyen aramaları engellemek gibi özelliklerden faydalanabilirsiniz. Ayrıca cihazınızın kaybolması veya çalınması durumlarında telefonunuzu uzaktan kilitleyebilirsiniz. Norton Security içerdiği birçok özelliğiyle sizlere tavsiye ettiğimiz bir Android antivirüs uygulaması.


3. Kaspersky Mobile Antivirüs

En iyi Android antivirüs uygulamaları

Android cihazınıza ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz Kaspersky Mobile, son dönemlerin en iyi Android antivirüs programı olarak gösteriliyor. Ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunan bu güvenlik uygulamasının ücretsiz sürümünde, cihaz içindeki kötü amaçlı yazımları ve virüsleri manuel olarak tarayabilirsiniz. Kaspersky; arama filtresi, Telefonumu Bul özelliği, kötü amaçlı yazılım taraması ve virüslere karşı etkin koruma gibi özellikleriyle en iyi Android antivirüs uygulamaları listesinin başını çekiyor.


4. McAfee Mobile Security

En iyi Android antivirüs uygulamaları

McAfee Mobile, Android cihazların güvenliği ve performansı için kullanıcılarına birçok özellik sunuyor. Bilgi hırsızlığını önlemek amacıyla geliştirilen; kilit uygulaması, güvenli Wİ-Fİ, pil optimizasyonu, bellek temizleyici ve gizli selfie özelliğiyle McAfee Mobile Security çok yönlü bir anti-virüs programı. Uygulama aynı zamanda Android Wear cihazları da desteklemekte.


5. Avast Mobile Security

En iyi Android antivirüs uygulamaları

 

Avast Mobile Security, 100 milyonun üzerinde indirmesiyle mobil cihazlarda en çok kullanılan Android antivirüs programı olarak biliniyor. Bu uygulama ile virüslü yazılımlar ve Truva atlarına karşı cihazınızı savunabilir, uygulamalarınızı kilitleyebilirsiniz. 


6. Bitdefender Antivirüs

En iyi Android antivirüs uygulamaları

Bitdefender, mobil cihazınızda kullanabileceğiniz en hafif ve kolay kullanışlı Android antivirüs uygulamalarının başında geliyor. Bulut içi tarama teknolojisi ile birlikte hızlı tarama ve virüs tehditlerine karşı etkin koruma sağlayan en iyi Android antivirüs uygulamalarından.


7. Security Master

En iyi Android antivirüs uygulamaları

Android cihazınızda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu uygulama, cihazını sadece korumakla kalmıyor aynı zamanda telefon performansını arttırabilecek işlemleri de gerçekleştirebiliyor. Security Master; uygulama kilidi, anti-virüs taraması, sms filtreleme, güvenli Wi-Fi, gereksiz uygulamaların silinmesi, CPU soğutucu, pil optimizasyonu ve davetsiz misafirler için gizli selfie gibi özellikleriyle en iyi Android antivirüs programlarından biri olarak belirtiliyor.


8. DFNDR Security

En iyi Android antivirüs uygulamaları

Ücretsiz olarak mobil cihazınıza indirebileceğiniz DFNDR Security, anti-hack ve kimlik avı özelliğiyle ön plana çıkmaktadır. Virüslere karşı etkin koruma sağlayabilen bu yazılım ile mobil cihazınızdaki uygulamaları parola veya parmak izi teknolojisiyle kilitleyebilirsiniz. DFNDR Security son yılların en çok tercih edilen Android antivirüs uygulamalarından.


9. Sophos Mobile Security

En iyi Android antivirüs uygulamaları

Sophos Mobile Security 2016 yılında Av-Test tarafından en iyi Android antivirüs uygulaması seçilmiştir. Bu antivirüs programı ile; cihazınıza yüklediğiniz uygulamaları tarayabilir, kaybolan veya çalınan cihazları uzaktan kilitleyebilir, istenmeyen aramaları engelleyebilir ve güvenli Wi-Fi gibi özelliklerden faydalanabilirsiniz.


10. Virus Cleaner

En iyi Android antivirüs uygulamaları

Virüs Cleaner, Hi Security Lab tarafından üretilen bir Android antivirüs uygulamasıdır. Program içerisinde; uygulama kilitleyicisi, işlemci soğutucusu ve güvenli Wİ-Fİ taraması özellikleri bulunuyor. Virüs Cleaner, 50 milyonun üstünde indirmesi ve 4.5’lik yüksek kullanıcı puanı ile en çok kullanılan Android antivirüs uygulamalarından.

Önerilen İçerik;Android Uyarıyor! Telefonunuzdan Derhal Silmeniz Gereken Uygulamalar!

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.