Huzurlu Bir Akşam İçin Anadolu Yakası'nda 12 İftar Mekanı

Anadolu Yakası'nda iftar yapmak istediğinizde gidebileceğiniz en iyi ve lezzetli restoranları liste haline getirdik. İşte Anadolu Yakası İftar mekanları...
Huzurlu Bir Akşam İçin Anadolu Yakası'nda 12 İftar Mekanı

Dört gözle beklenen Ramazan ayı gelince herkesi saran huzur, neşe ve beraberlik hissi en çok iftar sofralarında yoğun oluyor. Kardeşliğin ve dayanışmanın son derece önemli olduğu bu ayda sevdiklerimizle kalabalık iftar sofralarında buluşmak ise bir gelenek halinde her yıl tekrarlanıyor.

Birçok kişi yılda bir kerede olsa Ramazan ayında dışarda şık bir restoranda iftar açmak istiyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz ''Anadolu Yakası'nda en iyi iftar nerede yapılır?'' diye merak edenlerin kafasında ki soruları giderecek Anadolu Yakası'nın en iyi restoranlarından oluşuyor.

Anadolu Yakası'nın En İyi İftar Mekanları Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1İnci BosphorusÜsküdar10/9.9
2Lokanta NevnihalÜsküdar10/9.9
3Kuleli Yakamoz RestaurantÜsküdar10/9.9
4Nalia Karadeniz MutfağıAtaşehir10/9.9
5Ghalia LoungeBeykoz10/9.9
6Güler Osmanlı MutfağıKadıköy10/9.8
7Dilruba RestoranÜsküdar10/9.8
8Pembe Yalı RestoranBeykoz10/9.8
9MAA LoungeÜsküdar10/9.8
10Filizler KöftecisiÜsküdar10/9.7
11Nilhan Sultan KöşküÜsküdar10/9.7
12LokmaKadıköy10/9.6

Anadolu Yakası'nın En İyi 12 İftar Mekanı

İşte Anadolu Yakası'nda iftar yapabileceğiniz en iyi mekanlar...

1. İnci Bosphorus

Anadolu Yakası İftar Mekanları

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet
Sakin Ortam

Boğaz'a sıfır masaları ve manzarasıyla Anadolu Yakası'nın en iyi restoranları arasında yer alan İnci Bosphorus, bol iftariyeliklerin olduğu lezzetli bir iftar menüsü sunuyor. 15 Temmuz Boğaz Köprüsü'nü tam karşıdan görebilmenizi sağlayan bu mekan, etten deniz ürünlerine kadar birçok farklı lezzet hazırlıyor.

Telefon444 7 431
Saatler09:00-01:00
AdresÇengelköy Mahallesi, İskele Gazinosu No:3/1, 34680 Üsküdar/İstanbul
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkolsüz

Müşteri Yorumları

? Manzarası itibariyle boğazı Anadolu ve Avrupa yakasını aynı anda görürken Boğaz Köprüsünü ise tam olarak görebileceğiniz, lezzetli yemekleri ve manzarası sebebiyle fiyatının hakkını veren sakin işletme.

? Güzel bir yalı işletmesi. Restaurant ve kafe hizmeti mevcut. Çalışanları ilgili, nazik. Servis hızlı. Bir miktar pahalı olabilir ama kaliteli bir işletme. Temizliğe de önem veriliyor. 

2. Lokanta Nevnihal

Anadolu Yakası İftar Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Dekorasyon

Üsküdar'ın en iyi restoranları arasında yer alan Lokanta Nevnihal, ürünlerinin organik olmasına önem veriyor. Bu doğrultuda hazırladığı iftar menüsüyle de lezzet şöleni sunan bu mekan, şık dekorasyonuyla da dikkatleri üzerine topluyor. Özellikle Ramazan ayına özel sunduğu Osmanlı şerbetleriyle oruç açan kişilerin ferahlamasını sağlayan bu mekan, hem açık hem de kapalı alanlara sahip.

Telefon0532 732 13 64
Saatler08:00-00:00 Pazartesi: Kapalı
AdresKüçüksu, Mustafa Düzgünman Cd. No:4, 34684 Üsküdar/İstanbul
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkolsüz

Müşteri Yorumları

? Güzel şık bir mekan olmuş yemekleri lezzetli künefesine bayıldım tavsiye ederim.

? Çok başarılı restoran semtine ve mahallesine çok yakışıyor güler yüzlü personelini ve temizliğinde göz dolduruyor teşekkür ederim herkese. 

3. Kuleli Yakamoz Restaurant

Anadolu Yakası İftar Mekanları

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet
Fasıl Dinletisi

İstanbul'da deniz manzaralı alkolsüz mekan denildiğinde akla ilk gelen yer olan Kuleli Yakamoz Restaurant, Ramazan ayında da yoğun ilgi görüyor. Fasıl dinletisi eşliğinde iftar yaparken manzaraya da doyacağınız bu mekan, zengin menüsüyle önce göz sonra mideleri doyuruyor.

Telefon(0216) 318 95 05
Saatler09:00-00:00
AdresÇengelköy Mh, Kuleli Cd. No:69, 34684 Üsküdar/İstanbul
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkolsüz

Müşteri Yorumları

? Ferah ve Nezih bir ortam . Hizmet kalitesi ve yemek lezzeti oldukça güzel ? 

? Gayet nezih ve güzel bir ortam hijyen temizlik servis ve çalışanların ilgisi çok iyi aldıkları parayı sonuna kadar hak eden bir yer. Kesinlikle tavsiye ????

4. Nalia Karadeniz Mutfağı

Anadolu Yakası İftar Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet

İstanbul'un en iyi Karadeniz mutfağına sahip restoranı olan Nalia, Ramazan'da Karadeniz lezzetleriyle iftar yapmak isteyenlere kapılarını açıyor. Ramazan ayında sevdiklerinizle bir masa etrafında toplanmak istediğinizde tercih edebileceğiniz bu mekan konum olarak da oldukça kolay bir yerde.

Telefon(0216) 469 96 10
Saatler08:00-23:00
Adresİçerenköy, Caddesi, Prof. Dr. Ali Nihat Tarlan Cd No:103, 34752 Ataşehir/İstanbul
MutfakKaradeniz Mutfağı
MekanAlkolsüz

Müşteri Yorumları

? Lezzetli bir Karadeniz mutfağı. İftar menüsü biraz fazla çeşitli. Et köfte tavuk aynı anda fazla oluyor öncesindeki kuymak çok güzeldi. Haricinde hizmette kaliteli olduğu belli zaten tavsiye ediyorum.

? Çok nezih bu muhteşem mekanda, şahane Karadeniz yemeklerini tatma şansımız oldu. İlk gelişimiz, kesinlike devamı olacak. Misafirperverliğiniz ve güler yüzünüz için de ayrıca teşekkür ederiz.

5. Ghalia Lounge

Anadolu Yakası İftar Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Manzara

Anadolu Yakası'nda iftar yapılacak mekanlar arasında bulunan Ghalia Lounge, Boğaz'a sıfır konumuyla giden herkesi memnun ediyor. Oldukça şık ve ferah bir ortama sahip olan Ghalia Lounge, Ramazan boyunca iftar menüsüyle beğeni topluyor. Ramazan şerbeti ve güllaç gibi klasik lezzetlerle de damakta iz bırakıyor.

Telefon444 8 082
Saatler09:00-00:00
AdresGöksu, Küçüksu Cd. No:8/1, 34815 Beykoz/İstanbul
MutfakDünya/Osmanlı Mutfağı
MekanAlkolsüz

Müşteri Yorumları

? Mekan konum olarak muazzam zaten ve içerik olarakta bu konumun hakkı cidden verilmiş. Yediğim içtiğim her şey çok güzeldi. Hizmet olarakta çok iyi çok hızlı servisler cidden. Nezaketi ve güzel hizmeti için de Özkan Özer beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Herkese öneriyorum.

? Ghalia’da hızlı ve güleryüzlü hizmet ile keyifli bir gün geçirdik. Gökhan bey ilgili ve sıcakkanlıydı. Manzarası fazlasıyla güzeldi tekrar tekrar gidebileceğim mekanlar arasında.

6. Güler Osmanlı Mutfağı

Anadolu Yakası'nın En İyi İftar Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü

Osmanlı lezzetlerini sevenlerin uğrak noktaları arasında olan Güler Osmanlı Mutfağı, 700 yıllık tariflerle lezzet şöleni sunuyor. Her zaman bulunan birbirinden farklı Osmanlı şerbetiyle damakta iz bırakan mekan, iftar menüsünü de Osmanlı geleneklerine göre hazırlıyor.

Telefon(0216) 348 22 45
Saatler09:30-21:00 Pazar: Kapalı
AdresHasanpaşa, Kurbağalıdere Cd. No:74, 34722 Kadıköy/İstanbul
MutfakAzerbaycan Mutfağı
MekanAlkolsüz

Müşteri Yorumları

? Gidin ve yeyin, kesinlikle pişman olmayacaksınız. İnanılmaz lezzetli. 

? Buram buram tarih kokan bir mekan. Lezzeti bulabileceğiniz Harika bir mekan. Şerbet konusunda yoruma kapalı ve başarılı çalışmaları var. Ramazan ayında rezervasyon yapmazsanız yer bulamaya bilirsiniz. 

7. Dilruba Restoran

Anadolu Yakası İftar Mekanları

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet
Zengin Menü

Üsküdar Fethi Paşa Korusunda yer alan Dilruba Restoran, 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü yukarıdan izleme fırsatı sunuyor. Ufak değişikliklerde olsa her güne farklı bir menü çıkartan Dilruba Restoran, güler yüzlü çalışanlarıyla da Anadolu Yakası'nda en iyi iftar mekanları arasında bulunuyor.

Telefon(0216) 492 15 00
Saatler07:00-23:00
AdresKuzguncuk, İcadiye Mahallesi Barışık Sok Fethi Paşa Korusu, Fıstık Ağacı Sokağı No:1, 34674 Üsküdar/İstanbul
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkolsüz

Müşteri Yorumları

? Her yıl Ramazan ayında iftarımızı ailecek burada açıyoruz. Oldukça lezzetli yemekleri var. Manzara da şahane daha ne olsun.

? İlk defa arkadaşlarımla iftara buraya geldim çok sevdim. Ramazan sonra da geleceğim.

6. Pembe Yalı Restoran

Anadolu Yakası İftar Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Manzara

Türk ve Dünya mutfağından lezzetler sunan Pembe Yalı Restoran, tarihi bir yalıda konumlanıyor. Denize sıfır konumu ve manzarasıyla dikkatleri üzerine toplayan bu mekan, iftar menüsüyle de Ramazan da yoğun ilgi görüyor.

Telefon(0216) 308 00 51
Saatler09:00-23:30
AdresAnadolu Hisarı, Toplarönü Sk No:4/1, 34810 Beykoz/İstanbul
MutfakTürk ve Dünya Mutfağı
MekanAlkolsüz

Müşteri Yorumları

? Gerçekten müthiş bir manzara insani rahatlatan cinsten diyebilirim. Yemekler çok lezzetli ve özenle hazırlanmış. Servis personelide çok kibar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 

? Ortam ambians manzara zaten mükemmel birde yemeklerin lezzetiyle birleşince keyfi bol bir akşam yaşadım teşekkürler… 

7. MAA Lounge

Anadolu Yakası İftar Mekanları

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Manzara
Lezzet

Çengelköy'de yer alan, denize sıfır konumu ve dekorasyonuyla yoğun ilgi gören MAA Lounge, 15 Temmuz Boğaz Köprüsü'nü tam karşıdan gördüğü için keyifli bir akşam yaşatıyor. Zengin iftar menüsüyle ve iftariyelikleriyle Ramazan ayı boyunca yoğun olan bu mekana gitmeden önce rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz.

Telefon(0216) 422 06 22
Saatler09:00-03:00
AdresÇengelköy, İskele, Gazino Sk., 34680 Üsküdar
MutfakRestoran Kafe Mutfağı
MekanAlkolsüz

Müşteri Yorumları

? Manzara harika, personel çok ilgili ve güler yüzlü. Yemekler çok iyiydi ve fiyat yerine göre oldukça makul.

? Manzara büyüleyici ve mekan konsepti harika. Servisi hızlı ve çalışanlar oldukça kibar. Ayrıca sunumları da göze hitap ediyor.

8. Filizler Köftecisi

Anadolu Yakası'nın En İyi İftar Mekanları

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet

Anadolu Yakası'nın en sevilen köftecisi olan Filizler Köftecisi, Kız Kulesi'nin tam karşısında konumlanan masalarıyla hem lezzete hem de manzaraya doyuruyor. Ramazan'da yoğun olduğu için rezervasyon yaptırmadan gitmemenizi önerdiğimiz bu mekan, ana yemek olarak iftarda karışık ızgara tabağı sunuyor.

Telefon0532 298 04 14
Saatler08:00-23:00
AdresAziz Mahmut Hüdayi, Üsküdar Harem Sahil Yolu No:61, 34672 Üsküdar/İstanbul
MutfakKöfte/Izgara
MekanAlkolsüz

Müşteri Yorumları

? Salacakta , deniz kenarında harika manzaralı bir restaurant. Yürüyerek Üsküdar iskeleye 5-10 dk. Yemekler lezzetli. İçerisi gayet şık tavsiye edilir.

? Kız Kulesi Manzaralı yemek keyfi köfte güzel künefe de iyi tavsiye ediyorum. 

9. Nilhan Sultan Köşkü

Anadolu Yakası İftar Mekanları

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Manzara
Lezzet

Nilhan Osmanoğlu tarafından Osmanlı gelenek ve lezzetlerini en doğru şekilde aktarabilmek için hayata geçirilen Nilhan Sultan Köşkü, gerçek bir köşkte gerçek Osmanlı lezzetlerini deneyimlemenizi sağlıyor. Dekorasyon olarak oldukça şık olan bu mekan, Boğaz manzarasıyla birlikte keyifli bir akşam sunuyor. Osmanlı lezzetlerinin yanı sıra birbirinden farklı Osmanlı şerbetiyle de damak çatlatan bu mekan, kalabalık gruplar içinde özel yemek salonlarını kiralama imkanı sunuyor.

Telefon(0216) 310 12 99
Saatler09:00-23:00
AdresKuzguncuk, Paşa Limanı Cd. No: 96, 34674 Üsküdar/İstanbul
MutfakOsmanlı Mutfağı
MekanAlkolsüz

Müşteri Yorumları

? Öncelikle şunu söylemek isterim ki, Osmanlı mutfağı mükemmel olarak yansıtılmış. Bunun yanı sıra eşsiz boğaz manzarasıyla gidilip görülmesi gereken mekanlardan biri. 

? Ruhunuzu dinlendiren , huzur veren bir mekan. Eğer özel bir akşam yemeği yemek ya da kıymetli bir misafirinizi ağırlamak isterseniz Üsküdar manzarası gözünüze ,çalınan hafif ezgiler kulağınıza hitap edecektir. 

10. Lokma Koşuyolu

Anadolu Yakası İftar Mekanları

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Lezzet

Oldukça şık dekorasyona sahip olan bu mekan, Rumeli Hisarı'nda yer alan Lokmanın bir diğer şubesi. Yılın her dönemi yoğun ilgi gören bu mekan Ramazan ayında da dışarıda iftar yapmak isteyenlerin tercih ettiği yerler arasında. Hem tavuk hem et olarak 3 farklı iftar menüsü sunan Lokma, fiyat bakımından da müşterilerini memnun ediyor.

Telefon(0216) 515 60 10
Saatler09:00-02:00
AdresAcıbadem, Muhittin Üstündağ Cd. No:2, 34718 Kadıköy/İstanbul
MutfakTürk ve Dünya Mutfağı
MekanAlkolsüz

Müşteri Yorumları

? Sunumu olsun, lezzeti olsun Her şekilde muhteşemdi, Şeflerin ellerine sağlık. 

? Harika bi mekan.. İşletmeye bayıldım yemekler ayrı güzeldi çalışanların ilgi ve alakasına da diyecek söz bulamıyorum yeni favori mekanım ?? 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İstanbul'da En Lezzetli İftar MekanlarıAvrupa Yakası En İyi İftar Mekanları
İstanbul'un Sahur MekanlarıGüllaç Yenilecek En Lezzetli Mekanlar

Anadolu Yakası'nda nerede iftar yapılır?

Anadolu Yakası'nda iftar yapacağınız mekanlar arasında; İnci Bosphorus, Lokanta Nevnihal, Kuleli Yakamoz Restaurant, Nalia Karadeniz Mutfağı, Güler Osmanlı Mutfağı, Pembe Yalı Restoran, MAA Lounge, Filizler Köftecisi, Nilhan Sultan Köşkü ve Lokma Koşuyolu Anadolu Yakası'nda zengin iftar menüsüyle ön plana çıkan mekanlardır.

Üsküdar'da nerede iftar yapılır?

Üsküdar'da iftar yapmak için mekan arıyorsanız eğer; Kuleli Yakamoz Restoran, Lokanta Nevnihal, İnci Bosphorus, Nilhan Sultan Köşkü ve Dilruba Restoran Üsküdar'ın en iyi iftar mekanlarıdır.

İstanbul'da İftarda nereye gidilir?

İstanbul'da iftar yapmak için güzel bir mekan arayışınız varsa eğer; azeli, Konyali Restaurant, Kuleli Yakamoz Restaurant, İnci Bosphorus, Zeferan Restaurant, Zennup 1844 Fişekhane, Lokanta Nevnihal, The Market At Bosphorus, Hacı Abdullah Lokantası, Ziya Şark Sofrası ve Seraf Restaurant İstanbul'un en iyi iftar yapılacak restoranlarıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.