Annelerin Tercihi En İyi 10 Ana Kucağı Modeli | 2024

Bebeklerimizin hem eğlenebilecekleri hem de konforlu bir şekilde uyuyabilecekleri ana kucaklarının her bütçeye uygun olan modellerini listeledik.
Annelerin Tercihi En İyi 10 Ana Kucağı Modeli | 2024

Ana Kucağı Markaları ve Modelleri

Bebeğiniz rahat durmuyor ve gün boyunca kucağa alınmasını mı istiyor? O zaman ana kucağı tam size göre. Ana kucakları, bebeğinizin gün içerisinde eğlenceli vakit geçirirken anne konforunu tatmasına yarıyor.

Ana kucağı tavsiyelerini verdiğimiz içeriğimizde Babybjörn, Fisher Price, Joie, Chicco, Nuna, 4moms ve Bondigo gibi markaların ürünleri yer alıyor. Bu ürünleri artı ve eksi yönlerine göre değerlendirerek bir sıralama hazırladık. Şüphesiz bir ana kucağı almak istiyorsak ilk önce o ürünü daha önceden kullananların yorumlarına bakarız. Bu yüzden içeriğimizde bulunan en iyi ana kucaklarının yorumlarına da yer verdik.

En İyi Ana Kucağı Listesi

SıraModellerKapasiteneoldu Puanı
14moms Mamaroo 4.0 App9 Kg10/9.6
2Nuna Leaf Ev Tipi28 Kg10/9.9
3Joie Sansa Otomatik9 Kg10/9.5
4Babybjörn Bliss Cotton13 Kg10/9.8
5Fisher Price Safari9 Kg10/9.7
6Tiny Love 3'ü 1 Arada18 Kg10/9.7
7Chicco Balloon Bouncer18 Kg10/9.9
8Happy Baby Plus10 Kg10/9.7
9Prego Elite15 Kg10/9.8
10Bondigo BL710011 Kg10/9.8
Amazon
Fiyatlarını Gör
Ana
Kucağını Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Ana Kucağı Tavsiyesi 2024

En çok tercih edilen ana kucakları çoğunlukla otomatik olanlar oluyor. Bu yüzden içeriğimizde otomatik ana kucağı tavsiyelerini de verdik. En iyi ana kucağı hangisi? diye soruyorsanız.

İşte bebeğinizin rahatça vakit geçirebileceği en iyi ana kucağı modelleri...

1. 4moms Mamaroo 4.0 App Ana Kucağı

ana kucağı

Amazon
Fiyatını Gör
4moms
Ana Kucağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Telefondan kontrol edebilmeYüksek fiyatlı olması
5 farklı sallanma hareketi
Konforlu yapısı

En iyi ana kucağı bizce 4moms markasının ürettiği Mamaroo 4.0 App'dir. Ebeveynlerin doğal hareketlerinden ilham alınarak tasarlanan 4moms Mamaroo 4.0 App Ana Kucağı ürününde 5 farklı sallanma hareketi vardır. Özel olarak tasarlanan oyuncakları sayesinde bebeğinizin görsel becerilerini arttıran bu ana kucağı yatma fonksiyonuna sahiptir. Bu sayede bebeğiniz sadece keyifli vakit geçirmekte kalmaz aynı zamanda güzel bir uyku da çeker.

Özellikler
Taşıma Kapasitesi9 kg
Yaş Aralığı0-12 Ay

Kullanıcı Yorumları

👤 Gerçekten tavsiye edenler haklıymış, çok güzel bir ürün. Uykuya bile bununla daldığı oluyor. Eğer çocuğunuz severse verilen parayı sonuna kadar hak ediyor. D***** F.

👤 Kolik bebeğimize çok iyi geldi ve uykuları düzene girdi. Annemizin kendine zaman ayırmasını sağlayan yüzyılın icadı. Alsam mı diye düşünenler hiç düşünmeyin. Ben düşündüm sonunda huzuru buldum. Günde 8 saat üzerinden inmiyoruz. Ç**** B.

2. Nuna Leaf Ev Tipi Ana Kucağı

ana kucağı

Amazon
Fiyatını Gör
Nuna
Ana Kucağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Malzeme kalitesi
6 yaşına kadar kullanılabilmesi

Zarif bir tasarımı olan Nuna Leaf Ev Tipi Ana Kucağı, küçük dokunuşla hareketi başlatma ve durdurma özelliğine sahiptir. 28 kilogram taşıma kapasitesi olan ürünü bu sayede bebeğiniz 6 yaşına gelene kadar kullanabilirsiniz. Ayrıca malzeme kalitesiyle adından çokça bahsettiren bu ana kucağı konforlu olmasıyla bilinmektedir.

Özellikler
Taşıma Kapasitesi28 kg
Yaş Aralığı0-6 Yaş

Kullanıcı Yorumları

👤 Üründen çok memnunuz, pamuklu kumaşı gayet rahat ettiriyor bebeğimi. Yalnız oyuncak barının üretimi yok şu anda ve yurtdışı dahil hiçbir yerde bulamadım. Yorumlarda bulan kişi nereden temin ettiğini söylerse çok memnun olacağım. Gözde A.

👤 Çok güzel bir ürün. Keşke biraz indirimli olsa hiç düşünmeden kızıma da alacağım ama böyle ikinci çocuk için biraz fazla oluyor. H**** A.

3. Joie Sansa Otomatik Salıncak

ana kucağı

Amazon
Fiyatını Gör
Joie
Ana Kucağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Çok yönlü kullanım imkanı3 aya kadar kullanılabilmesi
10 farklı ses seçeneği

Listemize otomatik ana kucağı tavsiyesi olarak verebileceğimiz Joie Sansa ile devam ediyoruz. Bebeğiniz doğduğu andan itibaren en büyük yardımcınız olacak olan Joie Sansa Otomatik Salıncak, çok yönlü kullanımı sayesinde fazlaca tercih edilmektedir. İki yönlü hareketini tek modda kullanabilen ana kucağı, bu sayede bebeğinizi mışıl mışıl uyutacak. Ayrıca tüm hareketlerinde 90 derecelik açıyla çalışabilen ürün, bu sayede bebeğinizi anne kucağında sallanıyormuş gibi hissettirecek.

Özellikler
Taşıma Kapasitesi9 kg
Yaş Aralığı0-3 Ay

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün gayet başarılı. Kurulumu çok kolay oldu, bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim. Tüm fonksiyonları sorunsuz şekilde istediğim gibi çalışıyor. Yalnız titreşimi anlamadım. Titreşimi açınca titreşim var mı yok mu onu anlayamadım. Onun dışında sallanma hızı, müzikleri, rengi, tasarımı çok beğendik. Gülşen Çetin Ü.

👤 Olağanüstü bir ürün. Bir aylık bebeğim kucaktan hiç inmek istemeyince ve bel ve kollarımız kopunca aldık. En azından şimdilik 10 dakika kadar biniyor. Bir sefer uyudu. Çok beğendim, tavsiye edilir. İlke B.

4. Babybjörn Bliss Cotton

ana kucağı

Amazon
Fiyatını Gör
Babybjörn
Ana Kucağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
2. yaşa kadar kullanılabilmesiYüksek fiyatlı olması
Ergonomik tasarımElektronik değil

Bebeğinizin sırt ve baş kısmının doğru bir şekilde desteklenmesini sağlayan Babybjörn Bliss Ana Kucağı Cotton, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kompakt tasarımı sayesinde kolayca katlanabilen bu ana kucağı, oyun, uyku ve dinlenme olmak üzere 3 farklı pozisyona ayarlanabilmektedir. Bu sayede bebeğinizin o anki durumuna göre en ideal pozisyonu seçebilirsiniz.

Özellikler
Taşıma Kapasitesi13 kg
Yaş Aralığı0-15 Ay

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürünü fiyatından dolayı almaya cesaret edemeyip indirime girer girmez aldım. Bebeğim 5 aylık inanılmaz sevdi. Uykudan hemen uyanıyordu ama bu ana kucağında uzun uzun uyudu ve uyanıkken keyifli vakit geçirdi. Eğer ekonomik anlamda probleminiz yoksa düşünmeden bu ana kucağını tercih edin derim. S**** Ş.

👤 Oldukça kaliteli bir ürün, tavsiye ederim. Bebeğin ilk haftalarından itibaren kullanılıp rahat edilebilir. 1 gün içinde elimdeydi. Hızlı kargo için teşekkürler. O**** L.

5. Fisher Price Safari

ana kucağı

Amazon
Fiyatını Gör
Fisher Price
Ana Kucağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Konforlu olmasıMalzeme kalitesi
Titreşim özelliği

En iyi ana kucağı modellerini listelediğimiz içeriğimize Fisher Price Safari ile devam ediyoruz. Pelüş yenidoğan minderi ve baş desteği sayesinde son derece rahat bir ortam sunan Fisher Price Safari, 9 kg taşıma kapasitesi sayesinde uzun zaman boyunca kullanıma uygundur. Baş üstünde 3 adet çıkarılabilir oyuncağa sahip olan ana kucağı, bu sayede bebeğinizin daha keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Son olarak bu ürünün bebeğiniz koltuğa gömüldüğünde sakinleştirici titreşim uygulayıp rahatlamasını sağladığını belirtelim.

Özellikler
Taşıma Kapasitesi9 kg
Yaş Aralığı0-4 Yaş

Kullanıcı Yorumları

👤 İlk çocuğumda da 10 yıl önce aynı marka aynı modeli kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Ancak kalitesini yükseltmişler bunda, ayrıca memnun oldum. Taşıma kapasitesi 9 kilo dese de bebeğim 10 kilo ve çok rahat kullanıyor hala. N**** B.

👤 Üründen çok memnunum neden önceden almadığımı sorguluyorum. Bebeğim 2,5 aylıkken kullanmaya başladım, herkese tavsiye ederim. Kendi hareketleriyle sallandığı için motor becerisini geliştirmesine de altyapı sağlıyor gibi geliyor. B**** T.

6. Tiny Love 3'ü 1 Arada Ana Kucağı

ana kucağı

Amazon
Fiyatını Gör
Tiny Love
Ana Kucağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Çok yönlü kullanım
18 kg taşıma kapasitesi
Titreşim özelliği var

Listemize ana kucağı yorumlarından çok tavsiye edilen Tiny Love 3'ü 1 Arada ile devam ediyoruz. 3 ayrı kullanım imkanı sunan Tiny Love 3'ü 1 Arada Ana Kucağı, tek bir harekette sallanan sandalyeden mama sandalyesine veya beşiğe dönüşebilmektedir. Bu özelliğiyle çok sevilen ürün, bebeğinizin konforu ve sağlığı için yumuşak anti bakteriyel kumaştan üretilmiştir. Titreşim özelliği sayesinde bebeğinizi rahatlatan ana kucağı, 9 farklı melodisiyle bebeğinizin güzel vakit geçirmesini sağlayacaktır.

Özellikler
Taşıma Kapasitesi18 kg
Yaş Aralığı0-24 Ay

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok memnun kaldım, güzel bir ana kucağı. İçine ayrı bir minder koyup kullanıyorum. Bence oyuncağındaki müzik sesi gayet yeterli. Titreşim bana çok iyi gelmedi ama eşim bebeği sakinleştirdiğini söylüyor. A**** K.

👤 İlk çocuğumuz da kullanıp çok memnun kalmıştık. İkinci çocuğumuz için de aynı üründen aldık. Daha da geliştirmişler. Diğer muadillerine göre taşıma kapasitesi daha fazla. 2 yaşına kadar kullanabiliyorsunuz. Elif Ö.

7. Chicco Balloon Bouncer Titreşimli Ev Tipi Ana Kucağı

ana kucağı

Amazon
Fiyatını Gör
Chicco
Ana Kucağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Titreşim özelliği6 aya kadar kullanılabilmesi
4 farklı pozisyona ayarlanabilmesi

Kompakt tasarımıyla dikkatleri çeken Chicco Balloon Bouncer Titreşimli Ev Tipi Ana Kucağı, tek hareketle bebek sandalyesine dönüşebilmektedir. Ayarlanabilir baş desteği ve minderi sayesinde bebeğinizin konforunu arttıran ana kucağı, 4 farklı pozisyona ayarlanabilirdir. Bu sayede bebeğinizin o anki durumuna göre en ideal seçimi yapabilirsiniz.

Özellikler
Taşıma Kapasitesi18 kg
Yaş Aralığı0-6 Ay

Kullanıcı Yorumları

👤 Bizim oğlanda işimize yaradı. Özellikle 2 aylıktan 5 aylığa kadar uyumada da yardımcı oldu. Biraz şans işi her bebekte işe yaramıyor ama ne zaman kullanmaya başlanıyorsa erkenden alıp kullanmakta fayda var. Sonradan alan arkadaşlarımızda pek işe yaramadı. K***** E.

👤 Yenidoğan döneminden itibaren kullanılabiliyor. Tek sıkıntısı titreşim ünitesi bazen çok sesli çalışıyor. Bazen kendiliğinden ses kayboluyor. Y**** B.

8. Happy Baby Plus

ana kucağı

Amazon
Fiyatını Gör
Happy Baby
Ana Kucağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uygun fiyatlı olmasıTitreşim özelliğinin olmaması
2. yaşa kadar kullanılabilmesi

Ana kucağı tavsiyelerini verdiğimiz içeriğimize Happy Baby Plus ürününü almasak olmazdı. Uygun fiyatı sayesinde çokça tercih edilen Happy Baby Plus Ana Kucağı, sallanan oyuncakları sayesinde bebeğinizin görsel hafızasını geliştirmesine yardımcı olur. Yumuşak minderi sayesinde bebeğinizin konforunu arttıran ana kucağında sabitlenebilen sallanma özelliği vardır. Bu sayede bebeğinizi kısa süre içerisinde uyutabilirsiniz.

Özellikler
Taşıma Kapasitesi10 kg
Yaş Aralığı0-24 Ay

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün güzel arkadaşlar, hızlı kargo ve güzel hizmet. Yeni doğan bebeğimiz için aldık. Bugün ilk kullanımda bile harika. Mışıl mışıl uyuyor. Beslenmesi, dik durması, emniyet kemeri her şeyi birbirini tamamlayan bir ürün. Tavsiye ederim. Yüksek fiyatlara marka diye başka ürünlere boşa yönelmeyin. Hüseyin E.

👤 Ürünü görselde görüldüğü gibi. Asılı olan oyuncaklar çok güzel. Ürünle birlikte gönderilen hediye çok ince bir düşünce. Hızlı kargo daha ne olsun, teşekkür ederim. I**** E.

9. Prego Elite

ana kucağı

Amazon
Fiyatını Gör
Prego
Ana Kucağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Konforlu olmasıYan taraflarının açık olması

Listemize ana kucağı yorumlarında çok önerilen Prego Elite ile devam ediyoruz. Uyku konumundan tek hareketle oyun pozisyonuna geçebilen Prego Elite Ana Kucağı ürününün 15 kilogram taşıma kapasitesi vardır. Ayak uçlarındaki sabitleme plastiği sayesinde bebeğinizin güvenliğini en üst düzeyde tutan bu model, 3 noktalı emniyet kemerine sahiptir. Ayrıca renkli ve yumuşak dokulu kılıfıyla bebeğinizin konforunu düşünen ürün, çok tercih edilen ana kucaklarından birisidir.

Özellikler
Taşıma Kapasitesi15 kg
Yaş Aralığı0-15 Ay

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün gerçek manada ağlak ve kumaşı çok kaliteli. Terletmeyen bir kumaş. Başka markanın ürünü arkadaşımda var ve kıyaslanamayacak kadar kalite farkı gözle bile belli oluyor. Bu tarz ürün isteyenler az fazla verip kesinlikle bunu almalı. Sonuçta Prego markasının ürünü. F**** K.

👤 Hayat kurtarır. Kızım 10 aylık yurtdışı seyahatlerinde bile götürüyoruz. Şiddetle tavsiye ederim. Gereksiz yere saçma fiyatlar ödemeyin. A***** S.

10. Bondigo BL7100

ana kucağı

Amazon
Fiyatını Gör
Bondigo
Ana Kucağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Titreşim özelliğinin olmasıMalzeme kalitesi
Uygun fiyatlı olması

En iyi ana kucağı modellerini listelediğimiz içeriğimizi Bondigo BL7100 ile bitiriyoruz. Geniş ve ferah iç hacmi olan Bondigo BL7100 Ana Kucağı, bebeğinizin hem eğlenmesini hem de konforlu bir şekilde dinlenmesine yardımcı olur. 3 noktalı kemer sistemiyle bebeğinizin güvenliğine önem veren bu ana kucağı titreşim özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde bebekleriniz rahatlar ve keyifli zaman geçirir.

Özellikler
Taşıma Kapasitesi11 kg
Yaş Aralığı0-12 Ay

Kullanıcı Yorumları

👤 1 aylık yeğenime hediye almıştık, çok beğendiler. Kullanışlı, titreşimi ve müzikleri güzel. Annenin işlerini yapabilmesi için kolaylık sağlıyor. Sağlam bir ürün, kumaşı ve oyuncakları gayet güzel. İhtiyacınız varsa hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. E**** K.

👤 Sipariş verirken çok tereddüt etmiştim. Bu fiyata bu kalite çok beğendim. Bebeğim de çok severek kullanıyor. M**** Ö.

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Bebek Oto KoltuklarıBebek Arabaları

2024'ün en iyi ana kucağı hangisi?

En iyi ana kucağı tavsiyelerine gelecek olursak; Bondigo, Fisher, Babybjörn, Tiny Love, Chicco Balloon, 4moms, Joie, Nuna telefondan kontrol edebilme, konforlu, kaliteli, farklı ses seçenekleri, ergonomik, katlanabilir, titreşimli özellikleriyle öne çıkan en sağlam ana kucağı markaları olarak biliniyor.

Ana Kucağı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Annelerin günlük hayatında bir numaralı yardımcısı olan ana kucağı hakkında merak edilen soruların cevabını derledik. İşte ana kucakları hakkında sıkça sorulan sorular (SSS).

Ana kucağı fiyatları ne kadar?

Bu sorunun cevabı alacağınız ana kucağının kalitesine ve özelliklerine göre değişmektedir. Fakat bir genelleme yapacak olursak ana kucağı fiyatları 100 TL - 3500 TL arasındadır.

Ana kucağı ne zaman kullanılır?

Ana kucakları yenidoğandan itibaren kullanılabilmektedir. Ortalama olarak ana kucakları 12-15 aya kadar kullanılmaktadır. Fakat bazı modeller daha uzun süreler kullanılmayı desteklemektedir.

Ana kucağı oto koltuğuna nasıl bağlanır?

Portbagajı aracın yönünün tersine takın. Emniyet kemerlerini çalıştırma talimatlarına göre bağlayın. Artık ana kucağınız oto koltuğunda kullanıma hazırdır.

Ana kucağı kanguru ne zaman kullanılır?

Yeni doğandan itibaren kanguruyu kullanabilirsiniz. Fakat bebeğinizin ilk 3 aylık döneminde kanguru için ayrıca satılan yeni doğan aparatını almanız gerekmektedir. Bebeğiniz 3 aylığı geçtikten sonra bu aparatı kullanmayı bırakabilirsiniz. Bebeğiniz 12-15 kg olana kadar kanguruyu kullanabilirsiniz. Bu ağırlıktan sonra kullanmaya devam ederseniz fiziksel olarak problemler yaşayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.