Işık Açık Uyuyacağınız En İyi 10 Amazon Prime Korku Dizisi

Tüylerinizi diken diken edebilecek en iyi Amazon Prime korku dizisini sizler için derledik. Gece ışığınızı açık bırakmayı unutmayın.
Işık Açık Uyuyacağınız En İyi 10 Amazon Prime Korku Dizisi

Tüylerinizi diken diken edecek dizilere hazır mısınız? Sizler için Amazon Prime'da yer alan en iyi korku dizilerini derledik. Listemizdeki dizileri izlerken yerinizden sıçrayacaksınız ve gece uyurken ışığın açık olmasını isteyeceksiniz. 

İşte en iyi 10 Amazon Prime korku dizisi...

1. The Walking Dead World Beyond

Amazon Prime Korku Dizileri
Kıyamet gelmişti. Bu kıyametten sağ kurtulabilen birkaç genç ise bir umut kaynağı olarak mesaj alırlar. Bu mesaj, çocukların babalarını kurtarmak uğruna ev olarak bildikleri güvenli yeri terk etmelerine neden olmuştu. Ülkeyi bir uçtan diğer uca doğru gezerlerken ise korktukları her şey ile savaşmaları gerekmekteydi.

TürDramKorkuBilim Kurgu
IMDb4,4
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenScott
M. Gimple
Matthew
Negrete
OyuncularJulia
Ormond
Nicolas
Cantu
Alexa
Mansour

2. Them

Amazon Prime Korku Dizileri
1950’lerde geçen ilk sezonda, Kuzey Karolina’dan beyaz yoğunluklu bir Los Angeles mahallesine taşınmış olan siyahi bir aile sizlerle. Ailenin huzur dolu evi, onları tahrik eden bir saldırı ve ölümle tehdit eden komşuları ile tamamen alt üst olur.

TürDramKorkuGerilim
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenLittle
Marvin
OyuncularDeborah
Ayorinde
Ashley
Thomas
Alison
Pill

3. Lore

Amazon Prime Korku Dizileri
Tha Walking Dead ve The X-Files gibi mükemmel eserlerin yapımcısından korku antolojisi sizlerle. Dramatik sahnelerin yanında arşiv görüntüleri ile beraber vampirler, kurt adamlar ve vücut hırsızları gibi korku efsanelerinin köklerinin altında yatan olayların nelere dayandığını buluyor.

TürBelgeselKorkuGizem
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2017
OyuncularAaron
Mahnke
Paula
Malcomson
Steven
Berkoff

4. Nos4A2

Amazon Prime Korku Dizileri
Genç Victoria, kayıp nesneleri bulmasına yardımcı olan portalların kilidini açma gücüne sahiptir. Bu durum ile gizli evrenin derinliklerine inerken, bazıları iyiliksever bazıları da kötü olan gezginlerle karşılaşır. Victoria, çocukların ruhlarını besleyerek bu şekilde ölümsüz olan Charlie ile karşılaştığında ise kendisine yeni bir düşman bulur.

TürDramFantastikKorku
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2019
OyuncularAshleigh
Cummings
Olafur
Darri Olafsson
Jahkara
Smith

5. Bring It on Ghost

Amazon Prime Korku Dizileri
Hayaletleri görebilen bir üniversite öğrencisi, ne ailesini ne de nasıl olduğunu hatırlayan bir liseli hayalet öğrenci ile karşılaşır. Hayaletlerden korktuğu halde film çekmeye çalışan iki üniversite öğrencisi de işin içine girdiğinde birbirinden eğlenceli bir maceraya hazırdırlar.

TürKomediFantastikKorku
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2016
OyuncularTaecyeonKim
So-hyun
Lee
Da-wit

6. S.O.Z: Soldiers or Zombies

Amazon Prime Korku Dizileri
Uyuşturucu baronu Alonso, skalanmak için Meksika hapishanesinden kaçar. Bir ABD askeri gizli deneye tersine gitmeye başlar ve Alonso’nun peşinde olan Meksika polisinin seçkim birimi deneyden ötürü enfekte olurlar. Zombiye dönüşmeye başlayan ekip kendilerini uyuşturucu baronunun sığınağında bulurlar. Artık insanlar bu durumdan dolayı hayatta kalma savaşına girer.

TürAksiyonKorkuBilim Kurgu
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenNicolas
Entel
Miguel
Tejada-Flores
OyuncularSergio
Peris-Mencheta
Horacio
Garcia Rojas
Toby
Schmitz

7. The Purge

Amazon Prime Korku Dizileri
Cinayet de dahil olmak üzere tüm suçlar yasal olarak 12 saatlik bir süre boyunca serbesttir. Totaliter bir siyasi parti tarafından yönetilen, değişmiş bir Amerika’da geçen bu dizimizde; küçük bir şehirde yaşananlar sizlerle. Saat yavaş yavaş ilerlerken küçük şehirdeki karakterler geceyi atlatabilmek için geçmişleri ile yüzleşmek zorunda kalırlar.

TürAksiyonKorkuDram
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJames
DeMonaco
OyuncularGabriel
Chavarria
Derek
Luke
Max
Martini

8. Fear the Walking Dead

Amazon Prime Korku Dizileri
Tha Walking Dead dizisi ile aynı zaman diliminde lakin farklı kıtalarda geçen bu yapımda Batı kıyısındaki zombi felaketinin nasıl başladığını öğreneceksiniz. İnsanların kaçmaya, sırlarını gizlemeye ve geçmişlerini gömmeye geldikleri şehirde çıkan bu felaket; bir lise rehberlik öğretmeni ile İngilizce öğretmenini kurmuş olduğu hayatı da alt üst ediyor.

TürDramKorkuBilim Kurgu
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenDave
Erickson
Robert
Kirkman
OyuncularKim
Dickens
Frank
Dillane
Cliff
Curtis

9. I Know What You Did Last Summer

Amazon Prime Korku Dizileri
Sırlarla dolup taşan bir kasabada, mezuniyet gecesi yaptıkları ölümlü bir kazanın sebebiyle, bir grup gence gizemli bir katil musallat olur. Gençlerin artık amacı masumluklarını ispatlamak ve katilin kim olduğunu ortaya çıkartmaktır.

TürDramKorkuGizem
IMDb5,3
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularMadison
Iseman
Brianne
Tju
Ezekiel
Goodman

10. Tokyo Vampire Hotel

Amazon Prime Korku Dizileri
Küresel bir kıyamet olayı ile birlikte vampir klanı, bir insan kalabalığını kendi özel kan çiftliklerine dönüştürmek için göz alıcı bir otele çekerler. Rakip bir vampir ailesi, partiyi çökerttiğinde ise işler değişir. Rakiplerin amacı düşmanlarını haritadan tamamen silmekken düşünüldüğünden de büyük bir ayaklanma ortaya çıkar.

TürKorkuFantastik
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenSion
Sono
OyuncularTsuyoshi
Abe
Yumi
Adachi
Mika
Akizuki

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.