Amasya’nın En İyi Otelleri

Bu yazımızda sizlere Amasya gezinizde konaklayabilmeniz için yörenin en iyi otellerini sunuyoruz.
Amasya’nın En İyi Otelleri

Doğal güzellikleri, tarihi dokusu ve kültürel zenginlikleriyle binlerce insanı bünyesine çeken Amasya’da, gönül rahatlığıyla konaklayacak bir yer mi arıyorsunuz? Amasya’nın en iyi otellerinde kendinizi evinizdeymişçesine rahat hissedeceksiniz. İşte, Amasya’nın en prestijli otelleri…

Amasya Taşhan Hotel

Amasya’nın merkezinde bulunan Taşhan Otel, Osmanlı motiflerini aksettiren bir hizmet anlayışı ve dizayna sahiptir. Osmanlı mutfağının en güzel lezzetlerini, lüks odaları ve kaliteli hizmeti burada bulabilirsiniz.

Adres: Dere Mah. Özkan Yalçın Cad. No/11 05100 Merkez/Amasya

Telefon: (0358) 212 99 00

Konaklama Bedeli: 233 TL

tashan-otel.jpg

Lalehan Hotel

Yeşilırmak Nehri kıyısında yerleşen Lalehan Otel’in manzarası Amasya gezinize ayrı bir hava katacaktır. Ayrıca otelin dekorasyonu, lezzetleri ve sunduğu imkanlar sizi çok memnun edecektir. Amasya’da konaklamak için ideal mekanlardan birisidir.

Adres: Pirinççi Mah. Mehmet Paşa Sok. No/31 05000 Merkez/Amasya

Telefon: (0358) 212 77 77

Konaklama Bedeli: 217 TL

lalehan-otel.jpg

Uluhan Hotel

Amasya merkezindeki başarılı konsepte sahip otellerden biri de Uluhan Otel’dir. Sunduğu imkanlar açısından son derece lüks bir oteldir. Odaları son derece konforlu ve temizdir. Amasya seyahatinizde gönül rahatlığıyla istirahata çekilebileceğiniz bir oteldir.

Adres: Hatuniye Mah. Teyfik Hafız Sok. No/15 Merkez/Amasya

Telefon: (0358) 212 75 75

Konaklama Bedeli: 184 TL

uluhan-otel.jpg

Beyoğlu Hotel

Bölgedeki önemli otellerden bir diğeri ise Beyoğlu Otel’dir. Çok merkezi bir konumda bulunmaktadır. Bu konumunu da kaliteli hizmet, konforlu odalar ve enfes lezzetlerle taçlandıran işletme konaklama açısından son derece uygundur.

Adres: Dere Mah. 05100 Merkez/Amasya

Telefon: (0358) 222 06 66

Konaklama Bedeli: 170 TL

beyoglu-otel.jpg

Simre Hotel

Şehirdeki Osmanlı kültürünü yansıtan bir diğer otel de Simre Otel’dir. Büyüleyici bir atmosfere sahip olan otelin bütün odaları konforlu ve temizdir. Aynı şekilde yemekleri de mükemmeldir. Amasya seyahatinizde tercih edebileceğiniz oteller arasında Simre Otel de olmalı.

Adres: Hatuniye, Hazeranlar Sok. No/44 Merkez/Amasya

Telefon: (0358) 218 66 44

Konaklama Bedeli: 163 TL

simre-otel.jpg

Amasya Nevizade Hotel

Amasya merkezde bulunan ve Amasya Kalesi’ne yakınlığıyla bilinen bu otel eşsiz manzarasıyla ünlenen bir işletmedir. Otelin her alanında Japon tarzı ön plana çıkarılmıştır. Amasya’da farklı yapısı, lezzetleri ve manzarasıyla kaliteli hizmet anlayışını ilke edinen Nevizade Otel’de rahatlıkla konaklayabilirsiniz.

Adres: Hatuniye Mah. Hazeranlar Sok. No/1 Merkez/Amasya

Telefon: (0358) 218 49 67

Konaklama Bedeli: 154 TL

nevizade-otel.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.