Aman Dikkat! Kedi Tırmığı Ereksiyonu Engelliyor

Yapılan bir araştırmaya göre, kedi tırmalaması erkeklerde ereksiyonu engelleyebiliyor.
Aman Dikkat! Kedi Tırmığı Ereksiyonu Engelliyor

Beyler, bu içerik size uyarı niteliği taşıyor!

Eğer cinsel hayatınızı 3 hafta durduramıyorsanız, 'tırmalanmamaya' dikkat etmenizde fayda var :)

Normalde küçük bir şey olarak görülen ve bir süre sonra kendi kendine iyileşen kedi tırmığının, erkeklerde ereksiyonun engellenmesine sebep olduğu ortaya çıktı.

BBC Türkçe'de yer alan habere göre, Belçika'da kedisinin tırmaladığı 23 yaşındaki bir gencin, zaman içerisinde ereksiyon olma kabiliyetini kaybettiği öğrenildi.

Araştırmaların gösterdiğine göre, kedi tırmalamasından dolayı meydana gelen enfeksiyon, ereksiyonu engelleyebiliyor. Kimi zaman insanlarda menenjite neden olan kedi tırmalamasının, erkeklerde böyle bir soruna neden olduğu ilk defa saptandı.

Nieuwsblad gazetesine göre, bahsedilen gencin, tırmalandıktan bir süre sonra ateşi çıkmaya başladı. Aynı zamanda testislerinde şiddetli ağrı yaşayan gencin, ağrıların geçmesinden sonra da istediği halde ereksiyon olamadığı öğrenildi. Üç haftalık bir antibiyotik tedavisinden sonra tamamen iyileştiği, belirtilerin ortadan kalktığı ve tekrar cinsel yeteneğini kazandığı ifade edildi.

İlk kez karşılaşılan bu durum hakkında, Belçikalı hekimlerce makale yazılarak bir İngiliz tıp dergisinde yayımlandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.