Altus AL 10123 D Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Altus AL 10123 D çamaşır makinesinin özelliklerini, programlarını ve yorumlarını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Altus AL 10123 D Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Çamaşır makinesi arayışındaysanız ve aradığınız makinenin hem fiyat hem de performans açısından size uygun olmasını istiyorsanız burada soluklanmanızı tavsiye ederiz. Altus AL 10123 D, geniş yıkama kapasitesi ve uygun fiyatlı olmasıyla birçok kullanıcının tercih ettiği makinelerden biri olmayı başarmıştır. Biz de bu içerikte Altus AL 10123 D kullananların yorumlarını, makinenin özelliklerini ve programlarını sizler için inceledim.

Altus AL 10123 D Özellikleri

Ağırlık72 kg
Program Sayısı14
Devir1000
Boyut84 x 60 x 64 cm
Kapasite10 kg
Ses Seviyesi72 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Altus AL
10123 D Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Altus AL 10123 D Çamaşır Makinesi

Altus AL 10123 D, 10 kilogramlık geniş bir yıkama kapasitesine sahiptir. Maksimum 1000 devirde çalışan bu makine, aynı zamanda birçok yıkama programı seçeneği sunarak işlevsel bir kullanım ortaya koyar.

İşte, fiyat performans açısından kullanıcılarından tam not alan Altus AL 10123 D çamaşır makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Altus AL 10123 D Tasarım

Altus AL 10123 D çamaşır makinesi, beyaz ve gri renkleri barındıran minimal bir tasarıma sahiptir. 1 adet yuvarlak kontrol düğmesi ve sıcaklık ayarı, sıkma programları gibi noktaların ayarlanmasını sağlayan kontrol paneli mevcuttur. Bütün bunlara ek olarak AquaWave tambur deseni, çamaşırlarınızın zarar görmeden yıkanmasına öncülük eder.

Altus AL 10123 D Tasarım

Altus AL 10123 D Boyutları

Uzunluk84 cm
Genişlik60 cm
Derinlik64 cm
Ağırlık72 kg
RenkBeyaz

Altus AL 10123 D çamaşır makinesi, 84 cm uzunluğuna ek olarak 60 cm genişlik ve 64 cm derinlik özelliklerine sahiptir. Beyaz ve gri renklerde tasarlanan bu makinenin 72 kilogramlık bir ağırlığı bulunmaktadır.

Altus AL 10123 D Programları

Altus AL 10123 D, 14 farklı yıkama programıyla kullanımı pratik ve fonksiyonel bir noktaya taşımayı başarır. Pamuklu, eko 40-60 ve sentetik programlarına ek olarak Mini programı sayesinde çamaşırlarınızın 14 dakika gibi kısa bir süre içinde temizlenmesine yardımcı olur. Karma program, farklı renk ve özelliklerdeki çamaşırların yıkanmasını sağlarken 40 derecelik yıkama sıcaklığıyla da her zaman hijyenik bir sonuç ortaya koyar. Leke çıkarma ve Hijyen+ programları, alerjenlere karşı hassas olan kişiler için kullanım kolaylığı sağlar. Bunun dışında perde ve yorgan yıkama opsiyonları da sizler için işlevsel bir kullanım oluşturmasında önemli bir yer edinir.

Altus AL 10123 D Programları

Altus AL 10123 D Kapasite

Kapasite10 kg
Kurutma KapasitesiYok
Devir1000

Altus AL 10123 D çamaşır makinesi, 10 kilogramlık yıkama kapasitesi sayesinde, büyük ve ferah bir yıkama alanı sunar. Aynı zamanda çamaşırlarınızı tek seferde yıkamanıza olanak tanıyarak zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Dakikada maksimum 1000 devirde çalışan bu makine, kurutma süresinin kısaltılmasına yardımcı olur.

Altus AL 10123 D Yıkama

Altus AL 10123 D, yeni nesil Inverter Motor teknolojisiyle üretilerek zamandan ve bütçeden tasarruf etmenizi sağlar. Yıkama esnasında az ses çıkararak üstün bir performans sunmayı başarır. AquaWave tambur deseni sayesinde çamaşırlarınızın yıkanırken zarar görmesi engellenmiş olur. Çocuk kilidiyle güvenliği sağlanan bu makine, minikleri korurken sizin de rahat bir nefes almanıza yardımcı olur.

Altus AL 10123 D Yıkama

Altus AL 10123 D Teknik Özellikleri

Program Sayısı14
Kapasite10 kg
Devir1000
Enerji SınıfıB

Altus AL 10123 D, 10 kilogramlık yıkama kapasitesiyle geniş ailelerin ihtiyaçlarını giderecek şekilde tasarlanmıştır. Dakikada 1000 devirde çalışabilen bu makine, B sınıfı enerji tasarrufu sağlar. 14 ayrı yıkama programına ek olarak 72 dB ses düzeyi mevcuttur. İşlevselliğiyle ön plana çıkan bu ürün, dengesiz yük kontrolü yaparak çamaşırlarınızın eşit bir şekilde yıkanmasına katkıda bulunur. Program ayarlama düğmesi ve kontrol paneli, kolay kullanım imkanı sunarak pratik bir şekilde yıkama yapmanızda önemli bir rol oynar.

Altus AL 10123 D Görüntülenen Program Süresi

Altus AL 10123 D Görüntülenen Program Süresi

Altus AL 10123 D çamaşır makinenizin kalan süresini kontrol paneli üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Program süresi, yıkama için seçtiğiniz programa bağlı olarak değişmektedir. Buna ek olarak çamaşır miktarı, köpüklenme, yükün dengesiz şekilde dağılması gibi unsurlar, program süresinin otomatik olarak ayarlanmasında önemli bir rol oynar. Kontrol panelinde gösterilen sürenin uzaması, kullanılan çamaşır miktarından kaynaklanabilmektedir. Makinenin kontrol panelinde, başlangıç esnasında yazan süre için yarım yük baz alınmaktadır.

Altus AL 10123 D Kullanıcı Yorumları

Altus AL 10123 D Kullanıcı Yorumları

? *** ***: İlk yıkamadan itibaren memnunum. Sessiz çalışıyor, sıkarken hafif ses var tabi. 14 yıkama özelliği de var. Eski makinama göre de çok temiz yıkadı. memnunum ?

? *** ***: Harika bir makine, herkese tavsiye ederim. Mükemmel performans, sıfır sessizlik.

? *** ***: Bu fiyata bu kalite çok iyi?yıkaması çok güzel ve sessiz oluşunu beğendim, en kısa program 14 dk. Hemen yıkayabiliyorum. Memnun kaldım.

? *** ***: Kesinlikle tavsiye ederim çok kullanışlı bir makine ve sessiz çalışıyor.

? *** ***: Makine o kadar sessiz çalışıyor ki anlatamam. Su alınca sesi duyuyorum o kadar, ağzı geniş ve temiz yıkıyor. Baya da çamaşır alıyor. Hakikaten çok beğendim, alacak olanlara tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Görüntüsü de güzel. Yıkama bitince hemen kilit de açılıyor buna ayrıca sevindim. Teşekkür ederim.

? *** ***: Kayınvalideme aldık, fiyat olarak diğer markalardan çok uygun. Performans olarak aynı, bir fark yok.1 yıldır aktif kullanıyor memnun. Ayrıca kısa programının olması da çok güzel.

? *** ***: Yıkarken gayet sesiz. Su alırken sesli. Onun dışında başarılı, memnun kaldım. Tavsiye ederim. Çok güzel ve fiyatı da çok uygun.

? *** ***: Çok beğendim zaten kullandığım marka, sesi çok az sıkarken bile çok çıkmıyor. Fiyat performans açısından çok tatmin edici.

? *** ***: Annem için aldım. Şu ana kadar memnun. Pahalı markalara para dökmeye gerek yok. Kısa programı olması çok güzel, programları yeterli.

? *** ***: 1 yıldır kullanıyorum ürün gerçekten çok şık ve güzel. Programları çok iyi. İçi baya geniş, bir sürü çamaşır alıyor.

? *** ***: Gayet başarılı bir firma, kurulumunda bile servis kendi geldi oturduğum yerden siparişimi verdim, makine geldi evime yerleşti. 4. kata servis taşıdı hemen attım çamaşırları. Çok da güzel yıkadı. Bu fiyatlara kaçmaz, alacak olanlar tereddüt etmesin. Ben firmadan memnun kaldım.

? *** ***: Merhaba, ürün çok güzel ve sessiz çalışıyor ama şöyle bir sorun var. Sıkma aşamasına geçtiğinde kazanı düşmüş gibi ses çıkartıyor, alt komşum sesinden rahatsız. Oraya kadar gidiyor. Memnun kalmadım.

? *** ***: Asla leke çıkartmıyor en kaliteli deterjan ve leke çıkartıcı ürünlerle üç kere yıkadım leke programı 3.5 saat sürüyor zaten 3 kere yıkadım.

? *** ***: Çamaşırlarda leke ve iz bırakıyor. Bu nedenle memnun kalmadık. Ayrıca çalışırken çok ses çıkarıyor.

? *** ***: Yıkama süreleri çok uzun. Kalan süre 30 dk gösteriyor sonra bir bakıyorum 50 dk'ya çıkmış. Kendiliğinden uzuyor süresi. Çok su israfı yapıyor, beyazlar için program yok. Memnun kalmadım.

İçeriğimizin bu kısmında fiyat performans açısından kullanıcılarını memnun eden Altus AL 10123 D çamaşır makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Altus AL 10123 D ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Altus hangi firmaya aittir?

Arçelik'in bünyesinde kurulan Altus, 1998 yılından itibaren kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak elektronik ürünler tasarlayarak üretiyor. Dünya'nın farklı noktasında 11 farklı üretim tesisiyle hizmet vermektedir.

Altus çamaşır makinesi renkliler nasıl yıkanır?

Altus AL 10123 D çamaşır makinesinde renkli giysilerinizi; pamuklu, eko 40-60, Mini ve karma programlarında yıkayabilirsiniz.

Altus çamaşır makinesi nasıl iptal edilir?

Altus AL 10123 D çamaşır makinesinde yıkamayı iptal etmek için başla/bekle tuşuna 3 saniye basılması gerekmektedir. Bu durumda çamaşırlarınızın yıkama programı durdurulabilir.

<

 Yazar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum