Alperen Durmaz Kimdir

2015 yılında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ Acı Aşk ‘’ isimli dizide yer alan, sinema ve dizi oyunculuğunun yanı sıra modellik yapan Alperen Durmaz, 1992 yılında dünyaya geldi.
Alperen Durmaz Kimdir

Alperen Durmaz’ın Biyografisi

Alperen Durmaz, klasik eğitimini tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı ve eğitimine burada devam etmektedir.

Alperen Durmaz, eğitimini aldığı dönem içerisinde geçimini sağlamak için birkaç işte çalıştı. Ankara’da bir barda şarkı söylerken, aynı zamanda modellik yaptı.

2015 yılında ‘’ Tatlı Küçük Yalancılar ‘’ isimli dizi çekimlerine katılmak için deneme çekimlerine katıldı ve bunun için İstanbul’a geçiş yaptı. 2015 yılında ise Tatlı Küçük Yabancılar dizisinde oynamaya başladı.

Alperen Duymaz, 2015 yılında “Acı Aşk” dizisinde Sezgi Sena Akay, Seçkin Özdemir, Selin Şekerci, Hüseyin Avni Danyal, Erkan Can ile birlikte rol aldı.

 

Alperen Durmaz’ın Filmleri ve Dizileri

2015 - Acı Aşk (TV Dizisi)

2015 - Tatlı Küçük Yalancılar (TV Dizisi)

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.