Allan Marques Loureiro Kimdir

Allan Marques Loureiro, 8 Ocak 1991’de Brezilya’nın Rio de Jenario kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve Brezilya Genç Milli Takımı’nda defansif orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Allan Marques Loureiro Kimdir

Allan Marques Loureiro Biyografisi

Allan Marques Loureiro’nun Kulüp Kariyeri

Allan Marques Loureiro, futbol yaşantısına 2007 yılında Madureira’da başladı ve bir sezon burada oynadıktan sonra Deportivo Maldonado’nun alt yapısına geçiş yaptı. Aynı yıl içerisinde Vasco Da Gama’ya kiralık olarak gönderildi. Sezon sonunda Deportivo Maldonado’ya geri dönen Allan, takımı ile profesyonel sözleşme imzaladı ancak yine takımı ile bir maça dahi çıkmadan kendisini geliştirmesi için tekrardan Vasco da Gama’ya kiralık gönderildi.

allan marques loureiro palermo seri a

İlk sezonunda Brezilya Seri A Ligi’nde mücadele edip 15 maçta forma giydi. Sezon sonunda bonservisi ile beraber transfer edildi ve 2012 sezonunda 19 maçta sahada yer aldı. 2012-2013 sezonunda bu sefer Granada ile sözleşme imzaladı ve 3 Milyon Euro’ya transfer oldu. Aynı sezon içerisinde Udinese’ye kiralandı.

2014 -2015 sezonuna kadar kiralık kaldığı Udinese’de 118 maça çıkıp 3 gol atma başarısı gösterdi. Burada gösterdiği performans sayesinde 3 Milyon Euro’ya bonservisi ile beraber Udinese’ye transfer edildi. 2015-2016 sezonu öncesinde ise 11,5 Milyon Euro’ya Seri A’nın bir başka ekibi Napoli’ye transfer oldu.

Allan Marques Loureiro’nun Milli Takım Kariyeri

Allan Marques Loureiro, milli formayı ilk kez 2011 yılında Brezilya U-20 kadrosunda giydi. Bu takımda kariyeri boyunca 3 kez forma giyme şansı yakaladı.

Allan Marques Loureiro’nun Başarıları

Vasco da Gama

Brezilya Kupası: 2011

Milli Takım

FIFA U-20 Dünya Kupası: 2011

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.