All Together Now Konusu ve Oyuncuları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Son zamanlarda çıkan yapımlardan birisi olan All Together Now hakkında bir inceleme yaptık. Bu içeriğimizde sizin için All Together Now konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte detaylar…
All Together Now Konusu ve Oyuncuları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

All Together Now Filmi

Dram türünde bir film olan All Together Now Netflix’in yeni yapımlarından biridir. İzleyecek içerik sıkıntısı çektiğimiz bu günlerde Netflix yönetimi art arda yeni yapımlar çıkarmaya başlamıştır. Dram türündeki kaliteli yapımlardan birisi olduğunu düşündüğümüz All Together Now filmini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde All Together Now konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.


All Together Now Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Film 28 Ağustos 2020 tarihinde izleyicilerinin karşısına çıkmıştır. Toplam 1 saat 32 dakika uzunluğunda olan All Together Now filmi kaliteli bir zaman geçirmek istiyorsanız tam size göre bir yapımdır.

all together now yayın tarihi


2. Bir Amerikan drama filmi olan All Together Now bu tarz içerik sevenler için birebirdir. Ayrıca güzel bir kurguya ve iyi harmanlanmış olaylar zincirine sahip olan All Together Now izleyicileri tarafından tam not almıştır.

all together now izleyici yorumları


3. Film Matthew Quick’in Sorta Like a Rock Star kitabından uyarlanmıştır. Filmin yazarlığını Matthew Quick, Brett Haley ve Marc Basch isimleri yapmıştır. Yönetmenliğini ise Kahraman, All the Bright Places, İkinici Bahar ve Hears Beat Loud yapımlarından bildiğimiz Brett Haley yapmaktadır.

all together now yönetmeni


4. Filmin oyuncuları arasında Auli'i Cravalho, Rhenzy Feliz, Justina Machado, Judy Reyes, Anthony Jacques, Gerald Isaac Waters, Taylor Richardson, Fred Armisen, Carol Burnett, C.S. Lee ve Maria Park isimleri bulunmaktadır.

all together now oyuncuları


5. Annesinin erkek arkadaşının onları kovmasından sonra Amber, annesi ve çok sevdikleri köpeği olan Boby Big Boy ile birlikte annesinin kullandığı okul otobüsü olan Hello Yeloow’un içinde kamp kurarlar.

all together now filminin konusu


6. Her zaman umut ve iyimserlik duyguları besleyen Amber kötü şeyleri kafasına takmamaktadır. Filmde onun artık tüm bu olanları atlatıp annesini ve arkadaşlarının hayatını kurtarmaya odaklanması anlatılmaktadır.

all together now konusu


7. İzleyiciyle bütünleşen hikâyesiyle ve ne olacak diye beklediğiniz olaylarıyla All Together Now filmi izleyicileri tarafından beğenilmiştir. IMDb üzerinden aldığı 6,4’lük puanla da bunu kanıtlamıştır.

all together now imdb


All Together Now Hakkında İzleyici Yorumları

👤 Sadece başlayacağım ve bu filmdeki oyunculuğun harika olduğunu söyleyeceğim! Auli'i hem oyunculukta hem şarkı söylerken hem de oyuncu kadrosunun geri kalanında onu parkın dışına atıyor. Bunu şekerle kaplamayacağım ama tam anlamıyla tüm film boyunca ağladım. Size en zor zamanlarda ümide sahip olmayı ve hayallerinizden asla vazgeçmemeyi öğretir. Çünkü devam ederseniz oraya istediğiniz kadar varırsınız, yeter. Şimdi 7 gün 24 saat Evde Gibi Hissettiriyor'u dinlememe aldırmayın. 10/10. Kesinlikle öneriyoruz! K*** P.

👤 Bu film çok güzeldi. Bu kadar genç yaşta hayatında çok trajedi var ama o çok güçlü. Ve ümidi olduğu sürece, her şeyin üstesinden gelebileceğini biliyordu. Bunu izlerken çok ağladım. Sevdim. F*** T.

👤 Bir arkadaşım bunu izlememi söyledi. Ve nedenini ilk başta merak ettim çünkü daha sonra tüm süre boyunca ağladım! Ama ah adamım, bu içten dokunanlardan biri, o filmlerin tadını çıkarmak için 2 saat ayırdığıma sevindim. Bunun hakkında yeterince iyi söyleyemem, daha fazlası olmalı. Carol Burnett'i de görmek çok hoşuma gitti! J**** N.

👤 Güzel bir ağlamayı ve dokunmuş bir kalbi seviyorsanız, bu sizin yeni filminiz. Duygusal bir drama hayranı olarak bu filmi kesinlikle çok sevdim. Her şeye, aileye (eğer onu sevgiyle tanımlarsak), gözyaşlarına, zorlukların üstesinden gelmeye ve çok fazla güce sahip. Belki zor bir dönemden geçiyorsun ve devam etmek için biraz motivasyona ihtiyacın var. Üzülmen gerektiğini öğrendim ama sonra büyümeye devam etmelisin. J**** D.

👤 Pek paçavra değil ama yine de bu gerçekten harika bir hikâye. Kehribar karakteri gibi bir hikâye. Yaşayan çocukların, onlara yardım edecek, olması gereken kişi olmalarına izin verecek bir "koruyucu meleği" olmasını umabiliriz. Ve Auli'i Cravalho en şaşırtıcı sese sahip. Sonsuza kadar onun şarkısını dinleyebilirim. R**** C.

👤 Hikâye mesajı oldukça açık. Arkadaşlar çok önemlidir. Bir kızın sefil hayatı yalnızca fiziksel bir faktördür, ancak zihinsel olarak zengin ve en şanslılardan biridir. Bildiğim bir şey ama iyi insanın verdiği mesaj iyi şans olacak. Yine de kabul ettiğim şey bu değil ama film bizi ikna etmeye çalışıyor. Gerçekçi olmayan gerçek dışında, bu film gerçekten iyi. K**** S.

👤 Sorun şu ki, bu kötü bir film değildi. Çok fazla yürek ve duygu vardı. Sahip olduğum sorun: Bu, harika bir şarkıcı olan baş aktrisin oynadığı harika bir şarkıcı hakkında bir film. Öyleyse neden daha fazla şarkı söylemiyor? Başlangıçta sıcak bir saniye ve ardından ortada dokunaklı bir an için şarkı söylüyor ama tek aldığınız bu. Benim gibiyseniz ve büyük bir final için bu beklenti ve beklentiniz varsa, o memnuniyeti elde edemezsiniz. Bu içten, tatlı bir film. Ancak bu filmi harika kılmak için gereken şarkılardan yoksundur. H**** S.

👤 Film için büyük umutlarım yoktu. Başka bir Netflix gençlik dizisi gibi görünüyordu ama tamamen yanılmışım. Bu film derin, dokunaklı, neşelendirici, trajik ve güzel. Bu kızın hayatına tamamen kapılmıştım ve yaşadığı her şeyi hissettim. Bu harika bir film, bu yüzden kendinize bir iyilik yapın ve şimdi izleyin. P**** G.


All Together Now Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Dram türünde oldukça kaliteli bir yapım olan All Together Now filminde yer alan oyuncuları sizin için inceledik. İşte All Together Now oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilinmesi gereken bazı bilgiler.


Auli'i Cravalho - Amber Appleton

Kariyerinin başında ama emin adımlarla ilerleyen Auli'i Cravalho bir Amerikalı aktördür. Daha önceden Rise, The Little Mermaid Live ve Weird City yapımlarında yer alan genç oyuncu kendisini bu film sayesinde tanıtmıştır. Auli'i Cravalho bu filmde bir öğrenci olan ama yaşadığı dramlar kendisinden kat kat daha büyük olan Amber Appleton karakterini canlandırmaktadır.

all together now amber


Rhenzy Feliz – Ty

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Rhenzy Feliz bir Amerikalı aktördür. Daha önceden Runaways, ve Teen Wolf gibi yapımlarda oynayan genç oyuncu ilk büyük çıkışını Marvel’s Runaways filmindeki rolüyle yapmıştır. Rhenzy Feliz bu filmde ise Amber Appleton’u her zaman desteleyecek olan arkadaşı olan Ty karakterini canlandırmaktadır.

all together now ty

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.