All Day And A Night Filmi Hakkında Bilgi - izleyici Yorumları

Milyonlarca insanı ekranın karşısına kilitleyen Netflix Mayıs ayında birbirinden başarılı içerikler üretmeye devam ediyor. Bu içeriğimizde ise Netflix’in yeni dram filmi All Day And A Night’ı sizler için inceleyeceğiz.
All Day And A Night Filmi Hakkında Bilgi - izleyici Yorumları

All Day And A Night Filmi Hakkında Bilgi - izleyici Yorumları

all-day-and-a-night-netflix.png

Dram ve polisiye türündeki dizi / filmler en izlenen Netflix filmleri içeriklerini oluşturuyor. Evlerimizde karantinada olduğumuz bu zor dönemde Netflix hiç boş durmadı ve Mayıs takvimine bir sürü kaliteli içerik ekledi. All Day And A Night filmi de bu içeriklerden bir tanesi! Dram severler için 1 Mayıs’ta Netflix üzerinden gösterime giren bu film, izleyenlerin beğenisini kazanmayı başardı. Bu inceleme film içeriğimizde All Day And A Night filminin hikayesinden, izleyici yorumları ve oyuncularından bahsedeceğiz.


all-day-and-a-night-filmi.jpg

1. Joe Robert Cole tarafından yazılan ve yönetilen Amerikan dram filmi All Day And A Night, 1 Mayıs’ta Netflix’te izleyici karşısına çıktı. Yayınlandığı günden itibaren binlerce kişi tarafından izlenip beğenilen bu yapım, dram türünün hakkını vermiş diyebiliriz. Hikayesiyle ve oyunculuklarıyla dikkat çeken All Day And A Night filmi, kesinlikle izlenecek film listenize eklenmeli!


joe-robert-cole.jpg

2. Nina Jacobson ve Jared Goldman’ın yapımcılığını üstlendiği All Day And A Night filmi, Amerika'da yaşayan siyahilerin ganster yaşam tarzlarına odaklanıyor. Bu konuyu ele alan birçok film izlemiş olsak da, hikayenin işlenişi bu filmi farklı kılan unsurlardan birisi oluyor.


all-day-and-a-night-filmi-hakkinda.jpg

3. Michael Abels’in besteleriyle dikkat çeken filmin başrollerini Jeffrey Wright ve Ashton Sanders paylaşırken filmde aynı zamanda Yahya Abdul-Mateen II ve Isaiah John gibi isimler de yer alıyor. Hikayeyi en iyi şekilde izleyiciye yansıtan oyuncuların performansları, All Day And A Night filmi bittiğinde en aklınızda kalacak şeylerden birisi olacak!


all-day-and-a-night-filmi-hakkinda-bilgi.jpg

4. Filmin yönetmeni ve aynı zamanda senaristi olan Joe Robert Cole’u, Black Panther, American Crime Story gibi önemli yapımlardan hatırlıyoruz. Yönetmenlik konusunda güvendiğimiz isimlerden birisi olan Cole, son zamanlarda gerçekten harikalar yaratıyor. Netflix üzerinden yayınlanan dizi ve filmleriyle adından bahsettiren bu yazar ve yönetmenin işlerini yakından takip etmenizi öneriyoruz.


netflix’in-nefes-kesen-yeni-drama-filmi-all-day-and-a-night.jpg

5. All Day And A Night filminin hikayesinden bahsetmemiz gerekirse; Jahkor, asla babası gibi olmak istemeyen bir gençtir. Bazı suçlardan ötürü hapse düşen babası gibi bir hayat yaşamak istemese de Jahkor da kendisini parmaklıklar ardında bulur. Oakland’da rap yapma hayalleri kuran Jahkor, hapisteyken kendi ve babası arasında bağ kurmaya başlar. Bu süreçte geçmişini, etrafındaki insanları ve yaşadığı olayları düşünme fırsatı bulan Jahkor, kendini keşfetmeye başlar.


all-day-and-a-night-filmi-hakkinda-bilgi---izleyici-yorumlari.jpg

6. Yaklaşık 2 saat süren All Day And A Night filmi, bir gencin, bir ailenin ve bir babanın dramatik öyküsünü anlatan başarılı bir dram filmi olmuş diyebiliriz. 1 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanan bu filme bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz. 


All Day And A Night Filmi İzleyici Yorumları

1. kadrosunda jeffrey wright'ı da bulunduran drama projesi


2. gösterim tarihi 1 mayıs olan netflix filmi. fragman ve hikaye fena durmuyor, izleyeceğiz bakalım.


3. bir şey anlatma derdi, hikayesi olan, güzel bir film.


4. filmi beğenmedim değil. filmden nefret ettim. kötü olduğu için değil. uzun olduğu için. yani içim bayıldı aq. 90 dakikalık konuyu uzatmışlar da uzatmışlar. sürekli bakışmalar aptal aptal öpüşmeler.


5. film 3 gün değil de 2 gün sürseydi belki o zaman sevebilirdim. film bittiğinde yaşlandım orospu çocukları. sizin sokağınızı da sikerim, çetenizi de, hapishanenizi de...


6. başrolünde wu-tang an american saga'dan tanıdığımız ashton sanders'ın oynadığı film. bu, aynı zamanda bu kardeşimizin ikinci kez bir rapçi rolü oynadığı anlamına geliyor. yakında bir albüm çıkarırsa şaşırmam artık. * filme dönecek olursak iyi bir hiphop dinleyicisi olmamdan mütevellit baştan yakaladı beni. kurguyu hiç fena bulmadım, güzel bir hikaye. oyunculuklar da hakeza öyle. 15-20 dakikalık gereksiz uzunluğu göze alırsanız izlediğinize pişman olmazsınız.


7. Hikayesini ve oyuncularını beğendiğim fakat film çok iyi olmuş diyemem. Netflix drama filmleri genellikle hoşuma gitmiyor ama yazarını ve yönetmenini öğrendikten sonra bir şans verdim puanım 5


8. Şu karantina sürecinde özellikle mayıs ayında netflix gerçekten güzel işler yaptı. Neredeyse her yeni gelen yapımı hemen havada yakalayıp bitiriyorum. Bu da onlardan birisi oldu. Aslında dram filmi açıp izleyecek bi adam degilim ama açmış bulundum gayette beğendim diyebilriim. Bu filme puanım 6 olsa da olur olmasa da


9. oyuncuları daha önce bi filmde izlememiştim. Hikayeye uygun insanlar oldugunu düşündüm ama genç olarak başarılıydı hiç netflix işi izler gibi hissetmedim. Sinemada izlesem severdim diye düşünüyorum. Dram filmi izlemek isteyenler açsın izlesin ben ne izledim şimdi diye düşüneceginiz bir film degil. 


10. bu ara o kadar film ve dizi izledim ki sanırım en iyisi kült bi şeyler açıp tekrar tekrar izlemek. Çöp içerik dolu etraf ve 2 saatimizi alakasız bir şey izlerken kaybediyoruz. Filmi izledim ve beğenmedim izlemenizi de tavsiye etmem.

Önerilen İçerik: Dram Filmleri

NeOldu.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.