Alışveriş Arabasına Dönebilen Elektrikli Scooter

Alışveriş keyifli ancak geri dönmesi tam bir işkencedir. Yeni üretilen scooter aynı zamanda alışveriş arabanız olacak.
Alışveriş Arabasına Dönebilen Elektrikli Scooter

Gelişen teknolojinin hayatımıza yansıması insanların yaşam kalitelerini artırıp pratik çözümler sunuyor. Bunlardan en sonuncusu ise alışveriş arabası olabilen elektrikli scooter oldu.

Alışveriş yapmak çok keyifli bir eylemdir ancak dönüş yolunda aldıklarınızı koyacak yer bulamamak tam bir işkencedir. Bu düşünce üzerine yoğunlaşan Peter Opsvik adlı tasarımcı yepyeni bir icadı insan hayatına sokmaya hazırlanıyor.

alışveriş arabası olabilen elektrikli scooter

Yeni tasarım elektrikli scooter aynı zamanda bir alışveriş arabasına dönüşebiliyor. Yerdeki iki ayağının ortadan kıvrılmasıyla çok sade bir alışveriş arabası halini alan scooter görenleri şaşırtıyor. Üstelik alışveriş yaptığınız zamanki eşyalarınızı da üzerinde taşıyabiliyor.

Bu ilginç ama pratik ve kaliteli buluş ile alışverişteki eziyetleri ortadan kaldırmayı hedefleyen tasarımcı Peter Opsvik alışveriş arabası olabilen elektrikli scooter’ın 2000’li yıllardaki bir fikri olduğunu söylüyor. Yaklaşık 15 sene önce tasarladığı bu fikir ile insan yaşamını kaliteli hale getirmek istediğini vurguluyor.

alışveriş arabası olabilen elektrikli scooter

Scooter çok ergonomik bir yapıyla katlandığında rahatlıkla toplu taşıma araçlarına sığabiliyor. Çok fazla yer kaplamayan icat taşınabilirliğiyle de göz kamaştırıyor.

Şu an için protatipi üretilen aracın ileride kullanıcılarla buluşması bekleniyor. İcadın sahibi Peter Opsvik alışveriş arabasının telif haklarının açık olduğunun, kişi veya firmaların istedikleri takdirde projeyi satın alabileceklerinin altını çiziyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.