2019 Yılbaşı Programı Holiday Inn Çukurambar Alişan Konseri

2019 yılbaşı gecesinde ünlü sanatçı Alişan Holiday Inn Çukurambar’da sahne alacak. İşte, Alişan’ın 2019 yılbaşı organizasyonun detayları…
2019 Yılbaşı Programı Holiday Inn Çukurambar Alişan Konseri

2019 yılı için sayılı zaman kaldı. Birçok kişinin kafasında " 2019'a girerken yılbaşında Ankara'da nereye gitsek? ” sorusu bulunuyor. 2019 Yılbaşı Programları olarak Ankara'da herhangi bir aktivite yapmak isteyen kişiler " ünlü sanatçıların " konserlerine gidip eğlenmek istiyor.

Geçtiğimiz sene yılbaşı gecesinin en eğlenceli ve en çok tercih edilen mekanları arasında Ankara’da bulunan" Holiday Inn Çukurambar " yer aldı. Bu sene Alişan’ın sahne alacağı 31 Aralık 2018 yılbaşı gecesi mekana geleceklere çok güzel dakikalar yaşatacak.

Alişan’ın 2019 Yılbaşı gecesinde Holiday Inn Çukurambar’da sahne alacağı mekanda şimdiden rezervasyon yapılmaya başlandı. İşte Holiday Inn Çukurambar yılbaşı programı hakkında detaylar…

Holiday Inn Çukurambar 2019 Yılbaşı Programı

Holiday Inn Çukurambar bu sene harika bir 2019 yılbaşı organizasyonu düzenliyor.

Türkiye’nin en güzel seslerinden bir tanesi sahip olan ve dinleyenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan Alişan’ın dışında çeşitli sahne etkinliklerinin de olacağı mekanda şimdiden rezervasyonlar alınmaya başlandı.

Holiday Inn Çukurambar Telefon Numarası ve Adresi

Adres: İşçi Bloklari Mah. 1484. Sk., No. 3 (Konya yolu üzeri) Çukurambar, Çankaya / Ankara

Tel: 0312 342 55 55

Alişan Holiday Inn Çukurambar Bilet Fiyatları

  • Yılbaşı gecesi gala menü + limitsiz içki: 299 TL

Önerilen İçerik: 2019 Yılbaşı Programları - Kim Nerede Sahne Alacak?

NeOldu.com / Etkinlik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.