Alina Boz Kimdir

Hem güzelliği hem de oyunculuğu ile dikkat çeken Alina Boz, 14 Haziran 1998'de Moskova'da dünyaya geldi.
Alina Boz Kimdir

Alina Boz Biyografisi

Annesi Rus babası Türk olan Alina Boz, Moskovada dünyaya geldi. Çocukluğundan bu yana oyunculuk üzerine eğitimler alan Alina Boz, kamera karşısına ilk kez Cesur Hemşire isimli dizi ile geçti. Güzelliği ve sergilediği oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken genç yıldız, oyunculuk eğitimlerine Moskova'da devam etmeyi düşünüyor. Alina Boz sosyal paylaşım sitelerinde de hayranları tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Dizi oyunculuğunun yanı sıra çeşitli reklam filmlerinde de yer aldı. 

alina3.jpg

Kamera karşısına ilk kez Cesur Hemşire isimli dizide canlandırdığı Canan karakteri ile geçti. Dizi, aynı hastanede çalışan bir çiftin yaşadıklarını, karşılarına çıkan engelleri ve aile içerisinde yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Hakan Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Yeliz Şar, Fırat Doğruloğlu, Alina Boz, Bülent Çelik ve Sezai Aydın yer aldı. 

 

Alina Boz 2014'te ise Paramparça isimli dizide Hazal karakterini canlandırdı. Dizi, yıllar önce aynı hastanede doğum yapan iki kadının çocuklarının karışmasını ardından yıllar sonra çocukların gerçek anne ve babalarını öğrenmelerini anlatıyor. Trajik bir hikayeyi anlatan dizinin başrollerinde ise Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal ve Barış Falay yer aldı. 

alina4.jpg

 

Alina Boz'un Yer Aldığı Dizi ve Filmler

  • 2013- Cesur Hemşire
  • 2014- Paramparça

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.