Aliexpress Telefon Kılıfı Modelleri ve Fiyatları

Aliexpress’deki binlerce telefon kılıfı arasından en iyilerini listelediğimiz bu içeriğimizde çeşitli markalar için telefon kılıflarını bulacaksınız.
Aliexpress Telefon Kılıfı Modelleri ve Fiyatları

En İyi Telefon Kılıfı Modelleri ve Fiyatları

Aliexpress dünyanın en büyük online alışveriş sayfası olmakla birlikte en uygun fiyatlı ürünleri de bünyesinde barındıran e-ticaret sayfasıdır. 40’ın üzerinde kategoride binlerce ürüne sahip olan Aliexpress internet sayfasında en çok sipariş verilen ürünlerden bir tanesi de telefon kılıflarıdır. En iyi telefon kılıflarını uygun fiyatlara sipariş verebilmek için yapmanız gereken tek şey Aliexpress’e kaydolmaktır. Hala bir üyeliğiniz yoksa "Aliexpress nasıl üye olunur?başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi ve LG markalarına ait en iyi telefon kılıflarını sizler için listeledik. İşte Aliexpress en iyi telefon kılıfları ve fiyatları…

aliexpress-indirim-kuponu-012.jpg


En İyi Apple - iPhone Telefon Kılıfı Modelleri

Apple’ın ürettiği telefon modeli iPhone serisi son günlerde piyasaya çıkan iPhone 11 Pro modeliyle hakkında oldukça fazla söz ettiriyor. Aliexpress’te bulunan binlerce telefon kılıfı arasından iPhone 11 de dahil olmak üzere diğer iPhone modellerine de uyumlu en iyi telefon kılıflarını listeledik. İşte Aliexpress en iyi iPhone telefon kılıfı modelleri ve fiyatları…

1. Ranipobo iPhone Telefon Kılıfı

aliexpress

Darbeye dayanıklı şeffaf ve silikondan üretilen bu telefon kılıfı anti-knock özelliğe sahip kir tutmaz bir üründür. iPhone 6, iPhone 6S modelleri için üretilen bu telefon kılıfının iPhone 7, iPhone 8, iPhone X ve iPhone 11 modelleri içinde farklı boyutlarda kılıfları bulunmaktadır.

iPhone Telefon Kılıfı Modelleri


2.  GerTong iPhone Telefon Kılıfı

aliexpress

iPhone modelleri için özel üretilen bu kılıf diğer kılıflara göre daha ince ve sağlam yapısıyla ön plana çıkmaktadır. Kir ve toza dayanıklı bu kılıf anti-knock özelliğine sahip gömme kılıf stilinde üretilmiştir. Geometrik bir tasarıma sahip olan bu kılıf telefonunuz arka kısmının hava almasını sağlayarak telefonun kılıf sebebiyle ısınmasını en aza indirir. Aliexpress iPhone 7 telefon kılıfı olarak üretilse de diğer Apple model telefonlar içinde uygun boyutta modelleri vardır.

iPhone Telefon Kılıfı Modelleri


3. Gold Orchid iPhone Telefon Kılıfı

aliexpress

İlk olarak iPhone 7 telefon kılıfı olarak üretilen bu model kılıf sonradan diğer Apple modelleri için de farklı boyut ve yapılarda tasarlanmıştır. Telefonun ön ve arka yüzünü de koru altına alan bu kılıf modeli kırılmaya ve çizilmeye karşı tam koruma sağlar. Telefonun tamamını kapatan bu kılıf Aliexpress su geçirmez telefon kılıfı modellerinden bir tanesidir. Temperli cama sahip bu ürün toz ve kire karşı da etkin koruma sağlıyor.

iPhone Telefon Kılıfı Modelleri


4. Eqvvol iPhone Telefon Kılıfı

aliexpress

Çift  taraflı cam olarak tasarlanan bu kılıf telefonun hem ön hem arka yüzeyini korur. Mıknatıslı kapağa sahip bu ürün su, kir ve toza karşı dirençli ve darbelere karşı da son derece etkin bir koruma sağlar. Şeffaf tasarıma sahip iPhone model telefonların hepsine uygun boyutlarda ve farklı renk seçenekleriyle Aliexpress’te satışa sunulmuştur.

iPhone Telefon Kılıfı Modelleri


5. Keysion iPhone Telefon Kılıfı

aliexpress

Aliexpress iphone 11 telefon kılıfı modeli olan bu ürün telefonun yan kısımlarını silikon bir çerçeve ile korurken arka kısmını ise sert plastikten yapılan şeffaf bir cam ile korumaktadır. Anti-knock özelliğe sahip telefon kılıfı diğer İphone modelleri içinde farklı boyutlarda üretilmiştir.

iPhone Telefon Kılıfı Modelleri


En İyi Samsung Telefon Kılıfı Modelleri

En çok kullanılan telefon markalarının başında gelen Samsung son çıkan Galaxy Note 10 model telefonuyla da kullanıcılarını şaşırtmıştır. Samsung marka telefonlar için en iyi ve uygun fiyatlı telefon kılıfı modellerini araştırdık. Aliexpress üzerinden sipariş verebileceğiniz bu ürünler hem uygun fiyatı hem de özellikleri ile öne çıkan telefon kılıfı modelleridir. İşte Samsung marka telefonlar için en iyi telefon kılıfı modelleri ve fiyatları…

1.Motjerna Samsung Telefon Kılıfı

aliexpress

Şeffaf ve parlak modelleri bulunan bu telefon kılıfı telefonun arka kısmını temperli cam ile sağlam bir koruma altına alırken yan çerçeve üzerinde ise silikon şeritler geçirerek darbelere ve düşmelere karşı direnç sağlamıştır. Galaxy Note 10, Galaxy j7 ve diğer Galaxy serisi telefonlar için uygun boyutlarda ve farklı renk seçenekleriyle Aliexpresss’de satılmaktadır.

Samsung Telefon Kılıfı Modelleri


2. H&A Samsung Telefon Kılıfı

aliexpress

Samsung telefonlar için üretilen telefon kılıfı kapaklı bir model olup telefonunuzun hem ön hemde arka kısmında etkin koruma sağlıyor. Kırılmaz tempered cam ile darbelere dayanıklı olarak tasarlanan bu ürün toz ve kire karşı da dirençli bir telefon kılıfıdır. Galaxy serileri için uygun boyut ve farklı renk seçenekleriyle Aliexpress üzerinden bu ürünü uygun fiyatlarla alabilirsiniz.

Samsung Telefon Kılıfı Modelleri


3. Keysion Samsung Telefon Kılıfı

aliexpress

Samsung A serisi telefonlar için özel olarak üretilen bu telefon kılıfı yan çerçeve için silikon kaplama ile koruma sağlarken telefonun arkası içinde sert plastikten yapılan kaplama ile korumaktadır. Ayrıca kılıf üzerinde mıknatıs tutacağı ve parmak yüzük askısı bulunmaktadır. Samsung A50, Samsung A70 ve diğer seriler için farklı boyut ve renk seçenekleriyle tasarlanan bu ürünü Aliexpress’ten uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Samsung Telefon Kılıfı Modelleri


4. TUMI.OvO Samsung Telefon Kılıfı

aliexpress

Ayna Kapaklı Akıllı Telefon Kılıfı olarak tasarlanan bu ürün Galaxy S10, S9, S8 ve daha birçok Samsung akıllı telefonları için üretilmiştir. Kıvrılabilir arka kısmı sayesinde video izlerken masa üstünde dik bir şekilde durabilen bu kılıf Aliexpress telefon kılıfı modelleri arasında en çok yorum alan ürünlerden bir tanesidir.

Samsung Telefon Kılıfı Modelleri


5. Lovecom Samsung Telefon Kılıfı

aliexpress

Samsung akıllı telefonlar için üretilen deri kaplama telefon kılıfı modeli olan bu ürün telefonunuz için etkin bir korumasının yanı sıra cüzdan olarak da kullanılabiliyor. Aliexpress Samsung j7 prime ve Samsung Galaxy S4 uyumlu Lovecom telefon kılıfı modellerini de uygun fiyatlarda bulabilir ve satın alabilirsiniz.  

Samsung Telefon Kılıfı Modelleri


En İyi LG Telefon Kılıfı Modelleri

LG marka telefona sahip olanlar için en iyi en uygun fiyatlı kaliteli telefon kılıfı modellerini listeledik. Aliexpress üzerinden satın alabileceğiniz bu ürünler hem telefonu hem de uygun fiyatı ile cebinizi koruyacaktır. İşte LG marka telefonlar için en iyi telefon kılıfı modelleri ve fiyatları…

1.Yishangou LG Telefon Kılıfı

aliexpress

Sert plastikten imal edilen mat kılıf modeli LG G3 ve LG V10 modellerine uygun şekilde tasarlanmıştır. Kir ve darbeye dayanıklı şekilde üretilen bu ürün anti-knock özelliğe sahip ultra ince bir yapıdadır. Siyah, altın, mavi ve kırmızı renk seçenekleri bulunan Yishangou LG telefon kılıfı Aliexpress’te uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

LG Telefon Kılıfı Modelleri


2. Soaptree LG Telefon Kılıfı

aliexpress

Zırhlı telefon kılıfı modelindeki bu ürün geometrik bir tasarıma sahiptir. Kir ve toza dayanıklı Soaptree telefon kılıfı anti-knock özelliği ile darbelere karşı telefonunuzu korur. LG V serisi, LG Q serisi ve LG G serisi için uyumlu modelleri ve farklı renk seçeneklerini Aliexpress üzerinden uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.

LG Telefon Kılıfı Modelleri


3. Peaktop LG Telefon Kılıfı

aliexpress

LG akıllı telefonlar için özel olarak üretilmiş Peaktop telefon kılıfı modeli sert plastik üzerine silikon kaplama ile güçlendirilmiş bir üründür. Darbeye karşı dayanıklı bu telefon kılıfı arka kısımdaki açılır kapanır tutamaç ile video izlerken rahatlık sağlıyor. Aliexpress LG telefon kılıfı modelleri arasında en çok tercih edilen ürünlerden olan bu telefon kılıfını uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

LG Telefon Kılıfı Modelleri


4. LoveKiss LG Telefon Kılıfı

aliexpress

Aliexpress deri telefon kılıfı modeli olan bu ürün LG G3, LG G4 ve LG G8 başta olmak üzere birçok LG modeline uyumlu olarak tasarlanmıştır. LoveKiss telefon kılıfını aynı zamanda cüzdan olarak da kullanılmaktadır. Anti-knock özelliği ve Kickstand platform desteği bulunan bu telefon kılıfı Aliexpress’te uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

LG Telefon Kılıfı Modelleri


5. Broeyoue LG Telefon Kılıfı

aliexpress

Aliexpress LG G3 telefon kılıfı modeli olan bu ürün LG G serisinin diğer telefonları içinde farklı boyutlarda bulunmaktadır. Zırhlı koruma ile telefonunuzu darbeye, toza ve kire karşı etkin bir şekilde koruyan bu ürün anti-knock ve Kickstand özelliklerine de sahiptir.

LG Telefon Kılıfı Modelleri


En İyi Huawei Telefon Kılıfı Modelleri

Çinli teknoloji devi Huawei’nin ürettiği telefon modelleri son yıllarda akıllı telefon piyasasını sarmış durumda. En son üretilen Huawei P30 Pro modelini incelemenizi tavsiye ederiz. Huawei marka telefon sahipleri için Aliexpress’teki en iyi Huawei uyumlu telefon kılıfı modellerini araştırdık. İşte Huawei marka telefonlar için en iyi telefon kılıfı modelleri…

1. Torubia Huawei Telefon Kılıfı

aliexpress

Huawei P30 akıllı telefona uyumlu olarak üretilen bu telefon kılıfı çift kaplama ve hibrit kaplamadır. Kir ve toza karşı dayanıklı aynı zamanda anti-knock özelliğe de sahip olan bu telefon kılıfı Aliexpress’te uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Huawei Telefon Kılıfı Modelleri


2. Shellbox Huawei Telefon Kılıfı

aliexpress

Aliexpress su geçirmez telefon kılıfı modellerinden olan bu ürün Huawei marka telefon modelleri için özel olarak üretilmiştir. Şeffaf ön ve arka camdan oluşan bu kaplamanın yan kısımları ise sert silikondan oluşmaktadır.

Huawei Telefon Kılıfı Modelleri


3. VBNM Huawei Telefon Kılıfı

aliexpress

Aliexpress deri telefon kılıfı modellerinden biri olan bu kılıf Huawei marka akıllı telefonlar için özel üretilmiş olup aynı zamanda cüzdan olarak da kullanılabiliyor. Anti-knock ve Kickstand özellikleri bulunan bu telefon kılıfına Aliexpress üzerinden uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Huawei Telefon Kılıfı Modelleri


4. Hatoly Huawei Telefon Kılıfı

aliexpress

Huawei marka telefonlara uyumlu olarak üretilen bu telefon kılıfı zırhlı koruma, anti-knock, kickstand, anti-dropping ve anti-dirt özellikleri ile tam donanımlı bir üründür. Huawei Y5 Y6 ve Y7 modelleri için farklı renk seçeneklerine de sahip olan bu ürün uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Huawei Telefon Kılıfı Modelleri


5. Huawei Telefon Kılıfı

aliexpress

Huawei’nin orijinal üretimi olan bu telefon kılıfı modeli Aliexpress’te uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Anti-knock işleve sahip bu kılıf toz ve kire dayanıklı yapısı ile telefonunuza etkin koruma sağlar. Kılıfın ön kapağında bulunan küçük ekran sayesinde ana ekran kapalıyken bile bildirimlerinizi görebilirsiniz.

Huawei Telefon Kılıfı Modelleri


En iyi Xiaomi Telefon Kılıfı Modelleri

Xiaomi ürettiği akıllı telefon modelleriyle insanları kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Son olarak piyasaya sürdüğü akıllı telefon modeli olan Xiaomi Mi 9 Pro incelemesine göz atmanızı öneririz. Xiaomi telefonlar için üretilmiş en iyi telefon kılıfı modellerini sizler için araştırdık. İşte Aliexpress’teki en iyi Xiaomi telefon kılıfları…

1. Cenmaso Xiaomi Telefon Kılıfı

aliexpress

Aliexpress zırhlı telefon kılıfı modelindeki bu ürün sert plastik üzerine silikon ile güçlendirilmiş yan çerçevelere sahiptir. Xiaomi Mi 9, Redmi Note 8 ve Redmi Note 7 başta olmak üzere birçok Xiaomi model akıllı telefon için uygun boyutlarda üretilmiştir.

Xiaomi Telefon Kılıfı Modelleri


2. GerTong Xiaomi Telefon Kılıfı

aliexxpress

Telefonun arkası için tempered cam özelliğiyle koruma sağlayan bu ürün yan çerçeveler içinde silikon muhafazaya sahiptir. Xiaomi telefon modellerine uyumlu olarak üretilen bu kılıf Anti-knock özellikli bir üründür.

Xiaomi Telefon Kılıfı Modelleri


3. Moesoe Xiaomi Telefon Kılıfı

aliexpress

Deriden imal edilen bu telefon kılıfı manteyik kapak özelliğine sahip ve kart koymak için özel bir yeri olan bir kılıftır. Kickstand özellikli bu telefon kılıfı sayesinde rahatça video izleyebilirsiniz.

Xiaomi Telefon Kılıfı Modelleri


4. Goinsie Xiaomi Telefon Kılıfı

aliexpress

Ultra ince şeffaf yapıda üretilen bu telefon kılıfı zarif stili ve sağlam koruma sağlaması sebebiyle en çok tercih edilen ürünlerden bir tanesidir. Xiaomi telefon modelleri için uygun boyutlarda olan modelleriyle bu ürün Aliexpress’te çok uygun bir fiyata satışa sunulmuştur.

Xiaomi Telefon Kılıfı Modelleri


5. Esvne Xiaomi Telefon Kılıfı

aliexpress

3 parçadan oluşan bu telefon kılıfı telefonunuz tamamını dayanıklı ve sert yapısıyla korur ve çizilmeleri, kırılmaları engeller. Ön cam korumasını temperli cam sayesinde yapan telefon kılıfı çerçeve hariç şeffaf bir formattadır.

Xiaomi Telefon Kılıfı Modelleri

Aliexpress internet sayfasında satışa sunulan binlerce telefon kılıfı modelini toptan alışveriş şekliyle daha ucuz fiyatlarla satın alabilirsiniz. Aliexpress e-ticaret sayfası binlerce üründe mükemmel indirimler ve promosyon kodları ile uygun fiyatlar sunmaktadır. Eğer sizde Aliexpress’ten uygun fiyatlı alışveriş yapmak veya indirim kuponlarını kazanmak istiyorsanız. Aliexpress Promosyon Kodu- İndirim Kuponu başlıklı içeriğimizi okumanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Önerilen İçerik: Aliexpress Gözlük Modelleri – Kadın ve Erkek Gözlükleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.