AliExpress Şifre Sıfırlama: Hesap Kurtarma Kılavuzu 2024

Yalnızca bir kaç adımda AliExpress şifrenizi yenileyerek alışverişlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Aliexpress şifremi unuttum ve sıfırlama.
AliExpress Şifre Sıfırlama: Hesap Kurtarma Kılavuzu 2024

AliExpress Şifre Sıfırlama Nasıl Yapılır?

AliExpress hesabına giriş yapamayan kullanıcıların yalnızca bir kaç adımda eski hesaplarına nasıl giriş yapabileceklerini adım adım anlattık. AliExpress şifremi unuttum ya da kullanıcı adımı hatırlamıyorum gibi sorunlarla karşı karşıya kalan müşterilerin en kolay şifre sıfırlama yöntemi nedir?

Aliexpress şifremi ve e-posta adresimi unuttum ne yapabilir? gibi soruları yanıtlıyoruz. Bir kaç adımda AliExpress şifrenizi yenileyerek alışverişlerinize kaldığınız yerden devam edebileceğinizi ve birbirinden farklı indirim seçeneklerinden yararlanabileceğinizi unutmayınız. Aliexpress fırsat ürünlerine göz atmak ve Çin'den ucuz fiyata ürün siparişi vermek için buraya tıklayınız.

aliexpress-indirim-kuponu-012.jpg

AliExpress kişisel hesabına giriş yapamayan kullanıcılarına şifre sıfırlama işlemiyle adreslerini nasıl kurtarabileceğini anlattık. Hesabınızın çalındığını ya da şifrenizi hatırlamadığınızı düşünüyorsanız kişisel hesabınıza erişimi tekrar sağlamanızın ve şifrenizi kurtarmanın en kolay yolunu göreceksiniz. 

Şifre sıfırlama işlemi gerçekleştirmek isteyen kullanıcıların e-posta adresi veya üye kimliğini girmesi gerekmektedir. Eğer ki kullanıcı adınızı hatırlamıyorsanız e-mail adresinizi, e-posta adresinizi hatırlamıyorsanız üye kimliğinizi kullanabilirsiniz.

İşte Aliexpress şifre sıfırlama işlemleri;

1. "Şifreyi mi unuttunuz?" butonuna tıklayın.

AliExpress Şifre Sıfırlama Nasıl Yapılır?

AliExpress web sitesine ya da mobil cihazlarınız üzerinden uygulamasına giriş yapmanızın hemen ardından hesap işlemleri bölümünde yer alan "Giriş Yap" seçeneğine tıklayarak açılan sayfa üzerinden "Şifreyi mi unuttunuz?" butonuna tıklayınız.

2. Üye kimliği veya e-posta adresi girin

AliExpress Şifre Sıfırlama Nasıl Yapılır?

"Şifreyi mi unuttun?" butonuna tıklamanızın ardından AliExpress parolayı geri getir sayfasına yönlendirileceksiniz. Açılan sayfa üzerinden kurtarmak istediğiniz hesabın e-posta adresini ya da üyelik ismini girerek doğrulama butonunu spam olmadığınızı göstermek için sağa kaydırın.

3. Doğrulama kodunu girin

AliExpress Şifre Sıfırlama Nasıl Yapılır?

Aliexpress her kullanıcısının güvenliğini en üst düzeye taşımak için doğrulama sistemi kullanmaktadır. Bir önce ki işlemde sağa kaydırdığınız doğrulama çubuğunu, ekranda gördüğünüz doğrulama kodunu girerek "Gönder" seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.

4. AliExpress kimliğinizi doğrulayın

AliExpress Şifre Sıfırlama Nasıl Yapılır?

Doğrulama işlemini tamamlamanızın ardından "Aliexpress Kimlik Doğrulama" sayfasına yönlendirileceksiniz. Açılan sayfada parolanızı geri getirmek için tercih edeceğiniz iki farklı yöntem sunulacaktır. Bunlardan ilki e-posta yoluyla diğeri ise Aliexpress yoluyla. Biz işlemlerimize e-posta yoluyla deva edeceğiz.

5. E-mail adresine gönderilen doğrulama kodunu girin

AliExpress Şifre Sıfırlama Nasıl Yapılır?

Aliexpress şifre sıfırlama işleminde "e-posta" yöntemini seçen kullanıcıların e-mail adresine gönderilen 6 haneli onaylama kodunu girmesi gerekmektedir. Onaylama kodunuzu e-posta adresinize giriş yaparak görüntüleyebilirsiniz. 

6. Yeni parola girin

AliExpress Şifre Sıfırlama Nasıl Yapılır?

Aliexpress şifre sıfırlama işleminin son aşaması yeni parola işlemidir. Yeni parolanızın daha önce kullandığınız parolalarla aynı olmaması ve güvenlik seviyesinin yüksek olmasına dikkat ediniz. 

Not: Giriş bilgilerini hatırlamayan kullanıcılar, adını ve soyadını yazarak yardım sayfasına yönlendirilecektir.


AliExpress e-postayla şifre nasıl sıfırlanır?

Aliexpress şifrenizi kurtarmanın en basit yolu e-posta yöntemidir. Yukarıda belirtmekte olduğumuz adımları takip ederek Aliexpress şifrenizi kolaylıkla kurtarabilirsiniz. İlk yapmanız gereken e-posta adresi ya da kullanıcı ismini girerek "Şifremi Unuttum" butonuna basmak olacaktır. İşleminizin devamında doğrulama kodu, e-mail onaylaması, onaylama kodu ve yeni parola belirlemesiyle işlemlerinizi yalnızca 6 adımda sonlandırabilirsiniz.  

AliExpress mail adresi ve şifremi unuttum ne yapmalıyım?

Aliexpress kullanıcılarını en çok endişelendiren durumlardan bir tanesi de hem şifre hem de e-posta adresinin unutulması durumudur. Son derece zor ve sıkıntılı bir işlem gibi görülen bu süreç, AliExpress yönetimi tarafından kolaylıkla çözülebilmektedir. Şifrenizi e-posta adresiniz olmadan da geri alabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Bu işlemden yararlanmak için "Şimdi Kontrol Et" butonuna tıklayarak destek ekibine başvurabilirsiniz. 

Şifre ve e-posta adresi hatırlamayan kullanıcılarına giriş bölümünden "kayıt ve hesaplar" butonuna tıklayarak "Şifre ve hesap sorunları" sekmesindeki "Şifremi unuttum" seçeneğine tıklaması gerekmektedir. Bu yöntem kullanıcıları Aliexpress müşteri hizmetlerine yönlendirmektedir. 

Şifre ve e-posta bilgisini unutan kullanıcılarına Aliexpress destek birimiyle yapacağı görüşmeler sonucunda şifre sıfırlama işlemi gerçekleştirebilmektedir. Aliexpress destek ekibinin sorunu tanımlaması ve güvenlik sorularının onaylanması durumunda hesabın size ait olduğunu kanıtlayacak bir kaç işlemle hesabınızı geri alabilirsiniz.

AliExpress mobil uygulama şifre sıfırlama nasıl yapılır?

Aliexpress şifre yenileme işlemleri, tarayıcı sürümündeki prosedürlerle aynı şekilde işlemektedir. Aliexpress mobil uygulaması şifre sıfırlama işlemlerinde gerekli olan adımları gerçekleştirebilmeniz için web sitesinin mobil sürümüne yönlendirmektedir.

AliExpress telefon numarasıyla şifre nasıl sıfırlanır?

AliExpress şifre sıfırlama işlemleri yalnızca e-posta ya da AliExpress destek ekibiyle sıfırlanmaktadır. Kullanıcılar ne yazık ki cep telefonu numarasıyla AliExpress hesabına giriş yapamayacağı gibi şifre sıfırlama işlemlerini de gerçekleştirememektedir.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum