Uygun Fiyatlı Aliexpress Powerbank Modelleri

Aliexpress'de yer alan powerbank modellerini sizler için listeledik. İşte en iyi ve en uygun fiyatlı Aliexpress powerbank modelleri…
Uygun Fiyatlı Aliexpress Powerbank Modelleri

En İyi Powerbank Modelleri ve Fiyatları

Aliexpress alışveriş sayfası dünyaca ünlü markaların ve en kaliteli ürünlerin müşterilerle kolayca buluşabildiği bir e-ticaret sayfasıdır. Yurt dışından ucuz fiyatlı ürünler satın almak amacıyla kullanılan bu sayfa güvenli alışveriş imkanını da kullanıcılarına sunmaktadır. Her ay değişen ve farklı marka model ürünlerde efsane indirimler sunan Aliexpress, özel promosyon ve kampanyalar ile kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Aliexpress indirimlerinden nasıl faydalanacağınız hakkında bilgilere yer verdiğimiz Aliexpress İndirim Fırsatları başlıklı yazımızı mutlaka okumalısınız. Tüketici elektroniği kategorisinde en çok sipariş edilen ürünlerden biri olan powerbanklar son yıllarda artan telefon kullanım süresi sebebiyle nerdeyse zorunlu bir ihtiyaç haline geldi. İnsanların yüksek kapasiteli ve sağlam powerbank cihazlarına ihtiyaç duyduğu bu dönemlerde e-ticaretin en iyi sayfalarından biri olan Aliexpress uygun fiyatlı ve kaliteli powerbanklar ile hizmet vermektedir. İşte Aliexpress’teki en iyi powerbank modelleri ve fiyatları…

1. Brucebing DIY Powerbank

Aliexpress Powerbank Modelleri

Akıllı telefon veya USB bağlantı sağlayabilen herhangi bir teknolojik cihazı şarj etmek amacıyla kullanılan bu powerbank yüksek kapasiteli bataryası ile Aliexpress powerbank modelleri arasında öne çıkıyor. 18650 mAh bataryaya sahip bu cihaz 5V/1A çıkışlı şarj performansı ile kullanıcı yorumlarına göre gayet yeterli bir powerbanktir.     

2. REMAX Güneş Enerjili Powerbank

Aliexpress Powerbank Modelleri

Güneş enerjisi ile kendi bataryasını doldurmayı başaran bu cihaz 20000 mAh enerji depolaması sağlıyor. Mikro USB bağlantısı ile cep telefonlarına bağlanan bu cihaz aynı zamanda el feneri özelliği de taşımaktadır. Tek yönlü hızlı şarj desteği bulunan Remax marka taşınabilir güç bankası tek USB çıkışlı bir modeldir.

3. RAXFLY Mini Powerbank

Aliexpress Powerbank Modelleri

Aliexpress mini powerbank modelindeki bu taşınabilir güç bankası küçük yapısına rağmen 10000 mAh depolama kapasitesi ile kullanıcılarını şaşırtıyor. Çift çıkışlı bu powerbank ile aynı anda iki cihaz şarj edilebilir. Hızlı şarj desteği bulunan bu powerbank 5V/2A enerji çıkışı bulunmaktadır. Dijital ekranı sayesinde içindeki enerji miktarını gösteren bu cihaz Type-C girişi ile de fark yaratıyor.

4. FLOVEME 20000 mAh Powerbank

Aliexpress Powerbank Modelleri

Floveme markasının ürettiği 20000 mAh güç depolama kapasitesi ve uygun fiyatıyla fark yaratıyor. Çift USB çıkışı ve mikro USB girişli bu ürün hem cep telefonları için hem de daha birçok teknolojik cihazı şarj edebilecek güce sahip enerji çıkışı ile üretilmiştir.

5. XİAOMİ Charge Treasure Powerbank

Aliexpress Powerbank Modelleri

Aliexpress Xiaomi powerbank modeli olan bu taşınabilir şarj cihazı 20000 mAh depolama kapasitesine sahiptir. Orijinal Xiaomi ürünü olan bu powerbank micro USB girişli ve çift USB çıkışlı hızlı şarj desteğine sahiptir.

Aliexpress üzerinden satışa sunulan bu powerbank modellerinin kalite kontrolleri yapılmış olup sizlere tavsiye ettiğimiz ürünlerin kalite kontrol sertifikaları bulunmaktadır. Aliexpress kaliteli ürün ve güvenilir hizmet düşüncesi ile hareket ederek satıcı ve alıcı haklarını korumaya çalışır. Aliexpress’de güvenilir ve rahat alışveriş yapmak için hazırladığımız öneri niteliğindeki Aliexpress Güvenli Alışveriş Rehberi başlıklı yazımızı mutlaka okumanızı öneriyoruz.

Aliexpress Kupon Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.