Aliexpress En iyi Klavye Modelleri ve Fiyatları

Aliexpress online alışveriş sayfasında satışa sunulan klavye modelleri arasından seçtiğimiz en iyi ve en uygun fiyatlı klavye modellerini sizlere sunuyoruz
Aliexpress En iyi Klavye Modelleri ve Fiyatları

En iyi Klavye Modelleri ve Teknik Özellikleri

Aliexpress alışveriş sayfası her gün binlerce üründe efsane indirim fırsatları ve promosyon kuponları sunmaktadır.  Aliexpress indirim fırsatları ve kuponları nasıl kullanacağınıza dair tüm bilgileri Aliexpress İndirim Fırsatları başlıklı yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz. Aliexpress Teknoloji kategorisinde satışa sunulan farklı model ve markaya ait binlerce klavye modeli arasından en iyi ve en uygun fiyatlı olanları sizler için listeledik. İşte Aliexpress en iyi klavye modelleri, teknik özellikleri ve fiyatları…


Aliexpress Kupon Merkezi

Aliexpress’ten alışveriş yapmadan hemen önce aradığınız ürünün kupon merkezinde olup olmadığını mutlaka inceleyin. Efsane kupon fırsatları ile %30, %40’lara varan indirimler sizleri bekliyor. Aliexpress’ten kupon kazanmak için yapmanız gereken tek şey Aliexpress Kupon Merkezi sayfasını ziyaret etmektir.  


Aliexpress Mekanik Klavye Modelleri

Aliexpress internet sayfasında satışa sunulan hem kaliteli hem de en ucuz fiyatlı mekanik klavyeleri sizlere sunuyoruz. İşte Aliexpress mekanik klavye modelleri…

1. Carprie Mekanik Klavye

aliexpress

Aliexpress üzerinden satışa sunulan en uygun fiyatlı mekanik klavye modeli olan bu ürün USB kablolu ve led aydınlatmalı oyuncu klavyesidir. 10 milyon tıklanmaya kadar ömrü olan bu klavye IBM uyumlu su geçirmez bir klavyedir.

Carprie Mekanik Klavye Fiyatı: 48,52 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı) 


2. GamePad G20 Mekanik Klavye

aliexpress

Aliexpress mekanik klavye modelindeki bu ürün ergonomik tasarım ayarlanabilir parlaklık ve renkli tasarımı ile dikkat çekmektedir. Kablolu klavye olan G20 bilgisayar oyuncularının en çok tercih ettiği modellerden biridir.

GamePad G20 Mekanik Klavye Fiyatı: 70,72 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı)


3. Me Too Zero-X Mekanik Klavye

aliexpress

Me Too marka mekanik klavye Aliexpress üzerinden en çok satılan modellerden biri olup kablolu klavye modelinde üretilmiştir. Ergonomik tasarımı ve led aydınlatmaları ile dikkat çeken bu ürün kaliteli switch performansı ile profesyonel oyuncuların tercihi olmuştur.

Me Too Zero-X Mekanik Klavye Fiyatı: 135,72 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı)


4. Darshion Touch Dream Mekanik Klavye

aliexpress

Darshıon marka kablolu oyun klavyesi modeli olan bu cihaz IC oyun kontrolü ve su geçirmez özelliklere sahiptir. 10 milyon tıklanmaya kadar dayanıklı olan bu klavye Aliexpress internet sayfasında uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Darshion Touch Dream Mekanik Klavye Fiyatı: 109,81 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı)


5. Red Thunder K900 Mekanik Klavye

aliexpress

Aliexpress mekanik klavye modellerinden biri olan K900 kablolu bir klavye modelidir. Özel RGB aydınlatma ve yüksek kaliteli mekanik switchler ile dikkat çeken bu ürün ergonomik tasarıma sahiptir.  

Red Thunder K900 Mekanik Klavye Fiyatı: 158,92 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı)


Aliexpress Standart Klavye Modelleri

Aliexpress’te satışa sunulan evrensel kullanım özellikli ve standart model klavyeler arasından en iyi ve en uygun fiyatlı klavyeleri sizlere sunuyoruz. İşte Aliexpress klavye modelleri…

1. Avatto T19 Klavye Modeli

aliexpress

Aliexpress klavye modelleri arasında en iyi ve en uygun fiyatlı olan bu ürün kablosuz bağlantı özelliğine sahiptir. Android, IOS, Mac ve Windows bilgisayar modellerine uyumlu olarak çalışabilen T19 klavye 2.4 Ghz bağlantı hızına sahiptir.

Avatto T19 Klavye Modeli Fiyatı: 75,37 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı)


2. Kemile X5 Klavye Modeli

aliexpress

Laptop ve masaüstü cihazlara uyumlu çalışabilen kablosuz klavye modeli X5 ergonomik yapıya sahip bluetooth klavyedirİOS ve Windows sistemler için uyumlu olan bu klavye Aliexpress üzerinden satışa sunulmuştur.

Kemile X5 Klavye Modeli Fiyatı: 65,01 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı)


3. RII İ12 Plus Klavye Modeli

Aliexpress

Aliexpress kablosuz klavye modeli olan bu ürün dokunmatik panele sahip akıllı bir klavye modelidir. 2.4 Ghz bağlantı hızı sağlayan klavye 8 metreye kadar çekim kapasitesi de sunmaktadır.

RII İ12 Plus Klavye Modeli Fiyatı: 132,42 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı)


Aliexpress Logitech Klavye Modelleri ve Fiyatları

Logitech marka orijinal klavye modelleri arasından seçtiğimiz en uygun fiyatlı klavye modellerini teknik özellikleriyle birlikte sizlere sunuyoruz. İşte Aliexpress Logitech klavye modelleri…

1. Logitech K120 Kablolu Klavye

aliexpress

Standart klavye modelindeki bu cihaz kablolu bağlantı ve ergonomik tasarımı ile öne çıkmaktadır. laptop ve masa üstü bilgisayarlarla uyumlu çalışabilen Logitech K120 Aliexpress’te satışa sunulmuştur.

Logitech K120 kablolu Klavye Fiyatı: 86,09 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı)


2. Logitech K310 Kablolu Klavye

aliexpress

Su geçirmez özelliğe sahip bu klavye yıkanabilir özelliktedir. Kapasitif çalışma sağlayabilen Logitech K310 sessiz tıklama ile öne çıkmaktadır. Ergonomik tasarım ile üretilen bu klavye 10 milyon tıklanmaya kadar dayanıklılık sağlayabiliyor.

Logitech K310 Kablolu Klavye Fiyatı: 100,69 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı)


3. Logitech K400 Kablosuz TouchPad Klavye

aliexpress

Aliexpress Logitech kablosuz klavye modeli olan bu cihaz dokunmatik touchpad özelliği ile en çok satılan ürünlerden biri olmuştur. Ergonomik tasarımı ve üstün teknik özelliklere sahip bu klavye su geçirmez multifunctional bir klavye modelidir.

Logitech K400 Kablosuz TouchPad Klavye Fiyatı: 235,40 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı) 


Aliexpress Xiaomi Klavye Modelleri ve Fiyatları

Çinli teknoloji devi Xiaomi markasına ait en iyi ve en kaliteli orijinal klavye modelleri Aliexpress’te uygun fiyatlarla satılmaktadır. İşte Aliexpress Xiaomi klavye modelleri…

1. XİAOMİ MW Kablosuz Klavye

aliexpress

Aliexpress Xiaomi klavye modellerinden biri olan bu ürün 2.4 Ghz bağlantı hızında kablosuz bir klavye modelidir. Ultra ince yapısı ile dikkat çeken Xiaomi klavye Aliexpress’te uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

XİAOMİ MW Kablosuz Klavye Fiyatı: 140,55 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı)


2. XİAOMİ YX Mekanik Klavye

aliexpress

Xiaomi mekanik klavye modeli olan bu cihaz kablolu olup 500 milyon tıklanmaya kadar dayanıklılık sağlamaktadır. 3ms’de tepki veren mekanik switch ile gayet başarılı bir performans sunan bu klavye profesyonel oyuncuların en çok tercih ettiği modellerden bir tanesidir.

XİAOMİ YX Mekanik Klavye Fiyatı: 228,40 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı)


3. Xiaomi MWBK01 Wireless Klavye

aliexpress

Kablosuz bağlantı özelliğine sahip bu klavye 2.4 Ghz bağlantı hızı sağlayabilen kapasitif çalışma stili sağlayan bir cihazdır. 10 metrelik bağlantı kapasitesi olan bu klavye telefon, bilgisayar, tablet ve laptop PC’lere uyumlu olarak çalışabiliyor.

Xiaomi MWBK01 Wireless Klavye Fiyatı: 234,34 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı)


Aliexpress HP Klavye Modelleri ve Fiyatları

HP marka orijinal klavye modellerini ve teknik özelliklerini sizler için araştırdık. İşte Aliexpress’te satışa sunulan en iyi HP klavye modelleri ve fiyatları…

1. HP K200 Kablolu Klavye

aliexpress

Aliexpress Hp klavye modelleri arasında en uygun fiyatlı ve kaliteli olan bu ürün ergonomik tasarıma sahiptir. Laptop ve Masa üstü bilgisayarlarda kullanılabilen bu cihaz kablolu model olup standart özelliklere sahiptir.

HP K200 Kablolu Klavye Fiyatı: 98,27 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı) 


2. HP K300 Kablolu Oyun Klavyesi

aliexpress

Mekanik tuş takımına sahip olan orijinal Hp marka bu ürün led ışıklandırma ve ergonomik tasarım özelliklerine sahiptir. Su geçirmez olan bu klavye kolayca söküp temizlenebilir bir yapıdadır. HP K300 Oyun Klavyesini Aliexpress’ten uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

HP K300 Kablolu Oyun Klavyesi Fiyatı: 105,16 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı) 


3. HP GK100 Mekanik Klavye

aliexpress

Aliexpress  HP mekanik klavye modeli olan bu ürün kablolu bağlantı özelliğine sahiptir. 50 milyonun üzerinde tıklanma özelliğine sahip olan GK100 klavye sessiz ve hızlı bir çalışma kapasitesine sahiptir. HP GK100 mekanik klavyeyi Aliexpress üzerinden uygun fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.

HP GK100 Mekanik Klavye Fiyatı: 387,43 TL (14.12.19 Tarihli Fiyatı) 


Aliexpress'ten Alışveriş Nasıl Yapılır?

Aliexpress internet sayfası son yıllarda kolay ve güvenilir alışveriş tek adresi olmuştur. Kaliteli ürün portföyü ve uygun fiyatlarının yanı sıra efsane indirimlerle de gündeme gelen Aliexpress’ten alışveriş yapmak artık çok kolay. Sizler için hazırladığımız resimli ve videolu anlatımlarıyla beraber Aliexpress’ten Alışveriş Nasıl Yapılır? Başlıklı yazımızı inceleyerek Aliexpress’ten kolay ve hızlı alışveriş imkanlarını öğrenebilirsiniz.

Önerilen İçerik: Aliexpress En Uygun Fiyatlı Mouse Modelleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.