AliExpress İndirim Kodu, Kuponu ve Hediye Çeki Nasıl Alınır?

Alışverişlerinizi daha tasarruflu hale getirecek Aliexpress özel promosyon ve kampanyalarından yararlanma yollarını anlattık.
AliExpress İndirim Kodu, Kuponu ve Hediye Çeki Nasıl Alınır?

Aliexpress indirim kuponu ile kullanıcılarına milyonlarca üründe geçerli birbirinden farklı indirim fırsatları sunuyor. Müşteriler Aliexpress üzerinden gerçekleştireceği alışverişler için daha fazla indirim fırsatları ararken çoğu üründe ek indirim seçenekleri yakalayabiliyor.

Aliexpress İndirim Fırsatları; Özel Promosyon ve Kampanyalar 

Aliexpress İndirim Fırsatları

Çinli alışveriş platformu Aliexpress.com uluslararası piyasaya atıldığı ilk gün %90'a varan indirim seçeneklerine sahip olacağını ilan etmişti. Peki ya bu gerçekten mümkün olabilir mi? Kullanıcılar yaşadıkları bölgede satın almak istediği hemen her şeyi aliexpress.com'da kolaylıkla bulma fırsatına sahip olduğu gibi en hesaplı fiyata satın alma şansına sahiptir. Hal böyle olunca Çinli alışveriş sitesi söyleneni çoktan başarmış görünüyor.

Aliexpress indirim seçeneklerinde yararlanmak için Aliexpress İndirim Kuponu & Promosyon Kodu  içeriğimize göz atmayı unutmayın. Çinli e-ticaret platformu Aliexpress.com, müşterilerine satın almak istediği ürünleri en hesaplı fiyata sahip olma ayrıcalığı sunmaktadır. Ziyaretçilerin aradığı her şeyi kolaylıkla bulabileceği popüler alışveriş platformu Aliexpress, belirli günlerde düzenlediği kampanya seçenekleriyle ürünlerde ek indirim seçenekleri sunmaktadır. 

Çevrimiçi alışveriş platformu aliexpress, %90'a varan indirim fırsatlarıyla tüm dünyanın en sevilen ve en çok tercih edilen e-ticaret platformları arasında yer almaktadır. Şirket uluslararası alanda tüm kullanıcılarına aradığı her şeyi en ucuz fiyata satın alma olanağı sunmuştur.

Site içerisinde düzenlenen kampanyalar, promosyon kodları, özel gün indirimleri ve kişisel kupon olanaklarıyla ziyaretçilerine tasarruflu bir alışveriş imkanı sunmayı başarmıştır. Aliexpress'de yer alan milyonlarca ürün için bu bağlantıyı tıklayabilir ihtiyacınız olan ürünü kategorisinde filtreleyip binlerce karşılaştırmalı ürün ile birlikte detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Flaş Fırsatlar

Aliexpress İndirim Fırsatları

Flaş fırsatlar, Aliexpress.com düzenlediği ve sınırlı sayıdaki ürünler için geçerli bir çeşit indirim seçeneğidir. Ortalama%30'la %90 arasında indirim seçeneği sunmakta olan site, flaş fırsat seçeneğiyle kullanıcılarına farklı bir olanak sağlamaktadır. Aliexpress Flaş Fırsatlar kampanyasına giriş yapan kullanıcılar yalnızca aktif indirimleri değil, aynı zamanda kısa süre içerisinde başlayacak olan diğer indirim fırsatlarını da görüntüleyebilmektedir. Aliexpress'in geniş ürün yelpazesinden yararlanmak için bu bağlantı üzerinden Aliexpress Türkiye satış sitesine hızlıca giriş yapabilirsiniz.

Aliexpress Flash Deals (flaş fırsatlar) her pazartesi, çarşamba ve cuma günleri güncellenmektedir. Satıcıları bu kampanya kapsamında ürünlerini %90'a varan indirimlerle satışa sunmaktadır. Ürünler tüm kullanıcılar tarafından satın alınabileceği gibi oldukça hızlı tükenmektedir. Aliexpress indirim kuponu kazanmak için kupon merkezini ziyaret edebilirsiniz. Kupon merkezine ulaşmak için tıklayınız.

Aliexpress Promosyonlar Seçenekleri

Aliexpress İndirim Fırsatları

Aliexpress'te büyük indirim fırsatı yakalamanın birçok farklı yolu bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de bazı satıcılar ürünleri için kampanya ve promosyonlar düzenlemektedir. İndirimlere ek olarak aliexpress.com'un kampanyaları eklenerek alışverişlerinizden büyük oranda tasarruf etme imkanı yakalayabilirsiniz. Kampanyalar arasında en etkili olanları;

  • Neoldu.com Aliexpress İndirim Kuponları
  • AliExpress 11.11 Alışveriş Festivali 
  • AliExpress Doğum Günü Alışveriş Festivali 
  • Aliexpress Black Friday Alışveriş Festivali 
  • AliExpress Yılbaşı İndirimi

Yukarıda belirtmekte olduğumuz promosyon günleri, Aliexpress.com'un düzenlediği özel indirim fırsatlarıdır. Belirtilen günlerde dünya üzerindeki milyonlarca Aliexpress müşterisi en ucuz fiyata aradığı ürünü satın alma olanağı yakalamaktadır. Aliexpress alışveriş festivalinde hemen hemen tüm ürünlerde geçerli %90'a varan indirim seçenekleri sunulmaktadır. Öte yandan kampanyaların başlamasına bir kaç gün kala sepetinize eklediğiniz ürünlerden ve yarışmalardan bonuslar kazanabileceğiniz gibi indirim kuponları ve promosyon kodlarına sahip olabilirsiniz. 

Aliexpress İlk Sipariş İndirimi

Aliexpress İndirim Fırsatları

Aliexpress, çevirimiçi platforma ilk kez kayıt olan ve ilk alışverişini gerçekleştirecek ziyaretçilerine özel indirim seçeneği sunmaktadır. Yeni kullanıcılar ilk kayıt işlemlerinde koşulsuz şartsız 4 USD kupon kazanmaktadır. Bu kupon Aliexpress'te yer alan her ürün için kullanılabilmektedir. Aliexpress yeni üyelik bonusunu kazanmak için buraya tıklayınız.

Aliexpress yeni kullanıcı kuponunu site resmi web adresi anasayfasında yer alan "New User Zone" seçeneğine tıklayarak alabilirsiniz. Kuponunuz yukarıda belirtmekte olduğumuz kayıt linkinin hemen ardından ekranınıza yansıyacaktır. Aliexpress hoşgeldin kuponunuzu diğer promosyon kodları ve indirim fırsatlarıyla birleştirerek daha tasarruflu bir alışveriş yapabilirsiniz.


Aliexpress Mobil Uygulamasında İndirim Nasıl Alınır?

Aliexpress mobil uygulaması, kullanıcılarına birbirinden farklı indirim fırsatları sunmaktadır. Web uygulamasında olduğu gibi mobilde de büyük indirim seçenekleri sunmakta olan site, iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlarda kullanıma uygun Aliexpress uygulaması sayesinde alışverişlerinizi tasarruflu bir hale getiriyor. Son derece pratik ve kolay kullanıma sahip aliexpress mobil uygulama indirim fırsatları arasında;

  • Mobil alışverişlere özel indirim fıratları. (ortalama 5 USD)
  • Web sitesinde bulunmayan özel teklifler
  • Sadece mobil uygulamaya özel jeton kazanma fırsatları
  • Kullanıcıların doğum gününe özel hediye fırsatları 

Yukarıda belirtmekte olduğumuz fırsat seçenekleri, Aliexpress mobil uygulamasına özel olarak sunulmaktadır. Aynı zamanda mobil indirimlerinizi bir başka Aliexpress kuponuyla birleştirebilir, alışverişlerinizi hesaplı hale getirebilirsiniz. İndirimleri ürünler için fırsat merkezini ziyaret edebilmek adına bu bağlantıyı tıklayınız.

AliExpress Doğum Günü İndirimi Nasıl Alınır?

Aliexpress doğum günü indiriminden yararlanmak isteyen kullanıcıların, profil sayfasına giriş yaparak doğum tarihini yazması gerekmektedir. Aliexpress doğum tarihinizi doğru ve eksiksiz olarak girmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda doğum tarihinizi girmenizin ardından bir daha değiştiremeyeceğinizi hatırlatırız. Aliexpress'in kullanıcılarına özel olarak sunduğu bu indirim fırsatı genellikle %50'ye varan promosyon seçenekleriyle ve etkileyici indirim kuponlarıyla armağan edilmektedir.

Not: Aliexpress doğum günü indirimine sahip olmak isteyen kullanıcıların iOS veya Android uygulamayı indirmesi gerekmektedir. Doğum günü belirleme özelliği web sitesinde mevcut değildir.

AliExpress Satıcı İndirimi Nasıl Alınır?

Aliexpress'in bir başka indirim seçeneği de satıcı fırsatlarıdır. Aliexpress satıcıları, ürün satışlarına özel olarak müşterilerine farklı promosyon seçenekleri sunma hakkına sahiptir. Genellikle bir mağaza içerisinde satın almak istediğiniz bir kaç ürün için satıcı indiriminden yararlanabilirsiniz. Satıcıdan indirim istemek için ürün sayfasının üst köşesinde yer alan "Sale Items" seçeneğine tıklayarak promosyon talebinde bulunabilirsiniz. 

Not: Aliexpress satıcı indirimleri yalnızca ilgili mağaza ürünlerinde kullanılmaktadır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum