Kadın Erkek Gözlükleri Fiyatları ve Özellikleri

Aliexpress gözlük kategorisindeki en iyi ve en uygun fiyatlı gözlükleri sizlere sunuyoruz.
Kadın Erkek Gözlükleri Fiyatları ve Özellikleri

En İyi Gözlük Modelleri – Kadın ve Erkek Gözlük Modelleri

Aliexpress e-ticaret sayfası, binlerce kaliteli ürünü ve uygun fiyatlarıyla kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor. Aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Aliexpress alışveriş platformu e-ticaret sayfaları arasında en güvenilir ve kolay alışveriş imkanını sunan adreslerdendir. Eğer daha önce Aliexpress üzerinden herhangi bir ürün siparişi vermediyseniz Aliexpress Nedir? Nasıl Kullanılır? başlıklı içeriğimizi okumanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Ucuz ve kolay alışverişin tek adresi olan Aliexpress gözlük kategorisinde uygun fiyatlar ve kaliteli ürünlerle kullanıcılarını bekliyor. Kadın ve Erkekler için farklı model ve markaya ait binlerce ürün arasından en uygun ve en iyi ürünleri sizin için araştırdık. İşte Aliexpress Kadın – Erkek Gözlük modelleri önerileri…

Aliexpress Erkek Gözlük Modelleri ve Fiyatları

Son dönemin moda olan erkek güneş gözlükleri, gözlük çerçeveleriyle dikkat çeken okuma gözlükleri ve daha birçok ürünün bulunduğu Aliexpress erkek gözlükleri kategorisini detaylıca inceledik. Bu içeriğimizde en iyi erkek gözlük modellerinin özellikleri ve fiyatı hakkında bilgileri bir araya getirdik. İşte Aliexpress en iyi erkek gözlük modelleri ve fiyatları…


En İyi Erkek Güneş Gözlüğü Modelleri

Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleriyle hizmet veren Aliexpress erkek güneş gözlükleri kategorisinde de efsane ürünleri satışa sunmuştur. İşte Aliexpress erkek güneş gözlüğü modelleri…

1. 20/20 Oculos PL412 Erkek Güneş Gözlüğü

aliexpress

Çerçeveli yuvarlak model güneş gözlüğü olan Oculos son yılların moda güneş gözlüğü tarzında görünümüyle dikkat çekiyor. Farklı çerçeve ve cam renklerine sahip modelleriyle müşterilerini bekleyen bu ürün Aliexpress’de uygun fiyatlara satışa sunulmuştur. Plastik çerçeve malzemesine sahip bu gözlük cam lensi polarize özelliğe sahiptir.

Erkek Güneş Gözlüğü Modelleri


2. KıngSeven K725 Erkek Güneş Gözlüğü

aliexpress

Alüminyum çerçeveye sahip bu gözlük modeli polarize cam ve ayna cam özellikleriyle erkeklerin en çok tercih ettiği modellerden biridir. Eşsiz tasarımı ve çerçevesinde bulunan ince çizgileriyle fark yaratan bu gözlüğü Aliexpress’den uygun fiyatlara sipariş edebilirsiniz.

Erkek Güneş Gözlüğü Modelleri


3. Fonex Ultralight Erkek Güneş Gözlüğü

aliexpress

Çerçevesiz ve vidasız olarak üretilen bu güneş gözlüğü zarif tasarımı ve ultra hafif yapısı ile en iyi gözlük modellerinden biri olarak kabul ediliyor. Titanyum alaşımlı esnek kolları ile darbelere karşı dayanıklı olan bu gözlük, cam özelliği olarak da polarize ve ayna cam özelliklerine sahiptir. Pilot gözlük stili diye tabir edilen Fonex Ultra Light gözlük modeline Aliexpress üzerinden uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Erkek Güneş Gözlüğü Modelleri


4. Barcur BC8565 Erkek Güneş Gözlüğü

aliexpress

Aliexpress yuvarlak gözlük modelleri arasında en uygun fiyatlı ve kalite ürünlerden biri olan bu güneş gözlüğünde çerçeve malzemesi olarak alüminyum magnezyum kullanılmıştır. Hafif yapısı ve ince görünümü ile erkeklerin en çok tercih ettiği gözlük modellerinden olan Barcur BC8565 güneş gözlüğü, polarize cam, ayna cam ve Anti-Reflective özelliklerine sahiptir. Barcur BC8565’in farklı kasa renkleri de bulunmaktadır.

Erkek Güneş Gözlüğü Modelleri


5. Kithdia KD015 Erkek Güneş Gözlüğü

aliexpress

Ahşap çerçeveye sahip bu güneş gözlüğü muhteşem görünümü ile yeni bir stil arayanların en çok tercih ettiği güneş gözlüğü modellerinden biridir. 100% bambu’dan üretilen ahşap çerçevesi ve UV400, polaroid ve polarize cam özelliklerine sahip Kithdia marka bu gözlüğü Aliexpress’den uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.

Erkek Güneş Gözlüğü Modelleri


En İyi Erkek Optik Gözlük Modelleri

Herhangi bir şey okurken veya bir yere odaklandığında gözünde ağrı ve yorgunluk hissedenlerin ihtiyaç duyduğu okuma gözlüklerini Aliexpress uygun fiyatlarla satışa sunmuştur. Dereceli gözlük modellerinin de olduğu en iyi okuma gözlüklerini araştırdık. İşte en iyi erkek okuma gözlükleri…

1. VanLook Erkek Optik Gözlük

aliexpress

Çerçevesiz tasarım bu gözlük modeli ile zarif ve hoş bir görünüme sahip olmakla beraber gözlerinizi de kurtarmış olacaksınız. İnce hatlarıyla gayet şık görünen VanLook okuma gözlüğü gözlerinizi rahatsız eden ışın ve ışıkları kırarak etkisiz hale getirir. Titanyum kasaya sahip bu ürün hafif ve kullanışlı bir gözlük olması sebebiyle dikkat çekiyor.

Erkek Optik Gözlük Modelleri


2. Henotin CD BR002 Erkek Optik Gözlük

aliexpress

Esnek plastik kasaya sahip bu gözlük okuma gözlüğü olmasının yanı sıra polikarbonat lens malzemesi sayesinde güneşli havalarda da gözlerinize iyi bakacaktır. Farklı çerçeve renkleriyle gayet hoş bir görünüme sahip olan bu ürünü Aliexpress gözlük modelleri kategorisinden uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Erkek Optik Gözlük Modelleri


3. Clara Vida Stylerish Erkek Optik Gözlük

aliexpress

Clara Vida markasının ürettiği etkileyici gözlük modellerinden biri olan bu gözlük Anti-Reflective lens özelliğine sahip polikarbonat lense sahiptir. Plastik ve titanyum parçalardan oluşan gözlük kasası ile kaliteli bir görünüşe sahip Clara Vida marka gözlüğü Aliexpress’den satın alabilirsiniz.

Erkek Optik Gözlük Modelleri


4. Merrys S2001 FLH Erkek Optik Gözlük

aliexpress

Anti Mavi ışık engelleme özelliğine sahip bu okuma gözlüğü zarif tasarımı ve sağlam çerçevesi ile dikkat çekiyor. Aliexpress numaralı gözlük modellerinden olan bu okuma gözlüğü 0 – 4 arası farklı numaralarda çeşitleriyle satışa sunulmuştur.

Erkek Optik Gözlük Modelleri


5. Fonex LH012 Erkek Optik Gözlük

aliexpress

Aliexpress katlanabilir gözlük modellerinden olan bu okuma gözlüğü portatif kullanımı ve katlanılabilir olmasına rağmen vidasız olması ile en çok tutulan okuma gözlüğü modellerindendir. 0 – 3 arası gözlük numarasına sahip modelleri ile satışa sunulan bu okuma gözlüğünü Aliexpress üzerinden uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Erkek Optik Gözlük Modelleri


Aliexpress Kadın Gözlük Modelleri ve Fiyatları

Aliexpress dünyaca ünlü markalara ait milyonlarca ürünü kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Aliexpress kadın gözlük modelleri kategorisinde de uygun fiyatlı ve kaliteli gözlük modelleri bulunuyor. En iyi kadın gözlük modellerini sizler için listeledik. İşte Aliexpress kadın gözlük modelleri ve fiyatları…


En İyi Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri

En iyi kadın güneş gözlüğü modellerini uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz Aliexpress internet sayfasındaki gözlük modellerini inceledik. İşte Aliexpress’de satışa sunulan en iyi kadın güneş gözlüğü modelleri…

1. DearMiliu 0824 Kadın Güneş Gözlüğü

aliexpress

Şık tasarıma sahip bu güneş gözlüğü yeni stil “Cat Eye” modeli tarzında üretilmiştir. Polarize cam, ayna cam ve UV400 özelliklerine sahip lensiyle kalitesini oraya koyan bu ürün farklı lens renkli modelleriyle birlikte Aliexpress’de satışa sunulmuştur.

Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri


2. Blanche Michelle BM5825 Kadın Güneş Gözlüğü

aliexpress

Kelebek güneş gözlüğü stilindeki bu güneş gözlüğü zarif tasarımı ve şık çerçevesi ile dikkatleri üstüne çekiyor. Polikarbon çerçeve malzemesi ve polarize cam özelliğine sahip kadın güneş gözlüğü farklı cam renkleri ile Aliexpress’de satışa sunulmuştur.

Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri


3. Aevogue AE0637 Kadın Güneş Gözlüğü

aliexpress

Aevogue markasının rimless stil güneş gözlüğü modeli kadınların son yıllarda en çok tercih ettiği güneş gözlüğü modellerinden biridir. Elmas kesim cam ve çerçevesiz tasarımıyla dikkat çeken bu ürün farklı renk seçenekleriyle de fark yaratıyor.

Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri


4. KingSeven Y-5585 Kadın Güneş Gözlüğü

aliexpress

El yapımı ahşap güneş gözlüğü modeli olan bu gözlüğün çerçevesi 100% bambudan imal edilmiştir. Esnek çerçeve ve Anti-Reflective lens özelliklerine sahip bu ürün “Cat Eye” gözlük stiline sahiptir.

Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri


5. Aofly AF2278 Kadın Güneş Gözlüğü

aliexpress

Metal çerçeveye sahip bu güneş gözlüğü kaliteli yapısı ve lens özellikleriyle öne çıkıyor. Polikarbonat’dan üretilen lens; ayna, Anti-Reflective, UV400 ve fotokromik özelliklere sahiptir. Farklı renk seçeneklerine sahip bu ürün Aliexpress’de uygun fiyatlara satışa sunulmuştur.

Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri


En İyi Kadın Optik Gözlük Modelleri

Kadınlar için özel üretilen okuma gözlüğü modellerini satın alabileceğiniz en iyi internet sayfası olan Aliexpress uygun fiyatlı ürünleriyle kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. İşte Aliexpress’de bulunan en kaliteli ve uygun fiyatlı kadın okuma gözlükleri...

1. Soolala 6-42-337A Kadın Optik Gözlük

aliexpress

Soolala’nın ürettiği numaralı okuma gözlüğü “Cat Eye” stili ve eşsiz tasarımı ile kadınlar tarafından tercih ediliyor. Yarım çerçeveli ve esnek plastik kasaya sahip bu gözlüğün 0.5 ile 4 arası numaralarda modellerini Aliexpress’den uygun fiyatlara sipariş edebilirsiniz.

Kadın Optik Gözlük Modelleri


2. Chashma 618 Kadın Optik Gözlük

aliexpress

Yuvarlak cam model okuma gözlüğü olan bu ürün vintage stile sahip etkileyici bir tasarımla kadınların dikkatini çekiyor. Akrilik lens malzemesine sahip gözlük Anti-Reflective özelliğiyle yansımaları kırarak rahat bir görüş sağlıyor.

Kadın Optik Gözlük Modelleri


3. Fonex Pince-Nez Kadın Optik Gözlük

aliexpress

Burun üzerinde durabilen kolsuz okuma gözlüğü modeli olan bu ürün kullanışlı ve küçük yapısıyla biliniyor. Fonex’in ürettiği bu burun üzeri okuma gözlüğü çerçevenin verdiği ağırlık ve rahatsız edici kollardan sizi kurtarıyor. Numaralı okuma gözlüğü olan bu model 1-3.5 arası farklı derecelerde ve siyah, kırmızı, mavi renkleriyle Aliexpress’de satışa sunulmuştur.

Kadın Optik Gözlük Modelleri


4. City Elves 057 Kadın Optik Gözlük

aliexpress

Plastik çerçeveli ve mıknatıslı okuma gözlüğü modelindeki bu gözlük 1.50 – 4 arası dereceli gözlük kullanıcılarına sunulmuştur. Anti-Reflective özelliğe sahip CR-39 lens gözlüğü kaliteli bir ürün haline getirirken farklı çerçeve renkli modelleriyle de dikkat çekici bir ürün olmuştur.

Kadın Optik Gözlük Modelleri


5. Eouooe P025 Kadın Optik Gözlük

aliexpress

Fotokromik miyopi lense sahip kadın okuma gözlüğü çerçevesiz ve hafif yapısı ile tavsiye ettiğimiz gözlük modelleri arasındadır. Titanyum kollara sahip bu ürün vidasız ve esnek yapısı ile darbelere karşı dayanıklı hale gelmiştir. 0 – 6 derece arasında modelleri ile Aliexpress üzerinden satılan bu ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Kadın Optik Gözlük Modelleri

Önerilen İçerik: Aliexpress Drone Modelleri Uygun Fiyatlar ve Özellikleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.