Aliexpress Bluetooth Kulaklık Modelleri ve Fiyatları

Xiaomi, Huawei, Samsung, Apple, Sony ve JBL gibi büyük markalara ait en iyi blueetoth kulaklıkları sizlere sunuyoruz.
Aliexpress Bluetooth Kulaklık Modelleri ve Fiyatları

En İyi Bluetooth Kulaklık Modelleri ve Fiyatları

Aliexpress internet sayfası kullanıcı teknolojisi kategorisinde satışa sunduğu en iyi bluetooth kulaklıkları uygun fiyatlarla kullanıcılarına sunuyor. En iyi bluetooth kulaklıkları satın almak için yapmanız gereken tek şey Aliexpress’e giriş yapmaktır. Eğer daha önce Aliexpress’ten alışveriş yapmadıysanız resimli olarak anlattığımız Aliexpress Nasıl Alışveriş Yapılır? başlıklı içeriğimizi kesinlikle okumalısınız. Xiaomi, Huawei, Samsung, Apple, Sony ve JBL markalarına ait en iyi bluetooth kulaklık modellerini ve uygun satış fiyatları sunan Aliexpress’deki diğer bluetooth kulaklıkları listeledik. İşte Aliexpress en iyi bluetooth kulaklık modelleri…


Aliexpress İndirimli Alışveriş – Kupon Merkezi


Aliexpress Xiaomi Bluetooth Kulaklık Modelleri ve Fiyatları

Ürettiği akıllı telefonlar ile piyasaları alt üst eden Xiaomi markası piyasaya sürdüğü Xiaomi Redmi Note 8 Pro ile adından çokça bahsettirmektedir. Teknolojik aletlerdeki iddiasını bluetooth kulaklıklarda’da gösteren Xiaomi markasına ait orijinal bluetooth kulaklık modelleri Aliexpress üzerinden satışa sunulmuştur. İşte en iyi Xiaomi kulak içi, kulak üstü, tek kulak bluetooth kulaklık modelleri ve fiyatları…

1. Xiaomi Redmi Airdots Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Xiaomi’nin piyasaya sunduğu kablosuz kulak içi bluetooth kulaklık modeli olan Redmi Airdots, bluetooth bağlantısı bulunan tüm cihazlarınızla bağlantı kurabiliyor. Stereo ses çıkışı özelliği ve 10 metreye kadar bağlantıda kalabilen bluetooth kulaklık 4 saat kullanım imkanı sağlayabiliyor. Kutusundan şarj olabilen kulaklıklar 2 saat gibi kısa bir sürede şarj olabilmektedir.

Xiaomi Redmi Airdots Fiyatı: 128,14 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


2. Xiaomi Mi Airdots Pro 2 Bluetooth Kulaklık

aliexpress

En iyi bluetooth kulaklık modellerinden biri olan Airdots Pro 2 kulak içi bluetooth kulaklık, Android ve İOS cihazlara uyumlu olarak çalışabiliyor. 10 metreye kadar bağlantı kurabilen Airdots Pro 2 123dB ses seviyesine kadar çıkabiliyor. 4 saat müzik dinleme süresi bulunan bu ürün 1 saat içerisinde şarj oluyor.

Xiaomi Mi Airdots Pro 2 Fiyatı: 356,60 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


3. Xiaomi Mi Sports Bluetooth Kulaklık

aliexpress

 Stereo ses desteğine sahip suya dayanıklı bluetooth kulaklık modeli olan Mi Sports kulak kancası ile spor yaparken sabit durabiliyor. Android, İOS cihazlara uyumlu olarak çalışabilen Mi Sports 10 metreye kadar bağlantı desteği sağlayabilmektedir. 7 saat kullanım süresi olan Mi Sports bluetooth spor kulaklık bu özelliği sayesinde Aliexpress en iyi bluetooth kulaklık modellerinden biridir.

Xiaomi Mi Sports Fiyatı: 146,12 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


4. Xiaomi Basic Edition Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Bluetooth 4.1 bağlantısına sahip bu tek kulak modeli kulaklık 100dB ses seviyesi ve 5 saat kullanım süresi sunmaktadır. Mikrofon ve çağrı karşılama özelliğine sahip Xiaomi mi youth edition model kulaklık Aliexpress’de çok uygun bir fiyatla satılmaktadır.

Xiaomi Youth Edition Fiyatı: 73,50 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


Aliexpress Samsung Bluetooth Kulaklık Modelleri ve Fiyatları

Teknoloji devi Samsung akıllı telefon piyasasındaki rekabete yeni ürettiği Samsung Galaxy Note 10 ile yeni bir boyut kazandırmıştır. Akıllı telefonlar kadar dikkat çeken bir başka üründe bluetooth kulaklık modelleridir. Samsung’un ürettiği orijinal bluetooth kulaklık modellerini Aliexpress’te bulabilir ve uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. İşte Aliexpress’en iyi Samsung bluetooth kulaklık modelleri ve fiyatları…

1. Samsung HM 1200 Mono Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Tek kulak kancalı bluetooth kulaklık modeli olan Samsung HM 1200 114dB ses seviyesine kadar çıkabilmektedir. 8 saat konuşma imkanı sunabilen bu cihaz 2 saatte full şarj oranına ulaşmaktadır. Android uyumlu olan bu mono bluetooth kulaklığa Aliexpress özel fiyatı ile sahip olabilirsiniz.

Samsung HM1200 Fiyatı: 93,24 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


2. Samsung Level U Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Samsung kulak içi kulaklık modellerinden biri olan Level U güçlü bas, stereo ses desteği, boyun bandı ve mıknatıslı sırt ile öne çıkmaktadır. 105 dB seviyesinde kalite ses sağlayabilen Level U 10 metreye kadar bluetooth bağlantısı sağlayabiliyor ve 11 saate varan etkin kullanım süresi sunuyor.

Samsung Level U Fiyatı: 282,51 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


3.  Samsung Level Active Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Aliexpress bluetooth spor kulaklık kategorisinin en iyi kulaklıklarından biri olan Level Active 93 dB ses seviyesi sağlıyor. Kulak kancası ile spor yaparken sabit kalabilen bu ürün 5 buçuk saat kullanım süresi ve 10 metreye kadar bluetooth bağlantısında kalma özelliklerini de taşıyor.

Samsung Level Active Fiyatı: 355,01 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


4. Samsung Galaxy Buds Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Kulak içi bluetooth kulaklık modeli olan Galaxy Buds  Android ve İOS cihazlara uyumlu olarak çalışabilmektedir. Çevresel ses modu ve sensörleri sayesinde ses alma işlemini başarıyla gerçekleştiren bu cihaz çift mikrofonlu bluetooth kulaklık modelidir.

Samsung Galaxy Buds Fiyatı: 948,61 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


Aliexpress Huawei Bluetooth Kulaklık Modelleri ve Fiyatları

Son teknoloji ürünü Huawei P30 Pro ile insanları kendine hayran bırakan Huawei markası üretmiş olduğu orijinal bluetooth kulaklık modelleri ile de ses getirmiştir. Aliexpress’deki en iyi bluetooth kulaklık modellerini ve fiyatlarını incelediğimiz bu yazımızda en iyi Huawei bluetooth kulaklık modellerini sizler için listeledik. İşte Aliexpress Huawei marka kulak içi, kulak üstü, tek kulak bluetooth kulaklık modelleri ve fiyatları…

1. Huawei Honor AM61 Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Spor bluetooth kulaklık modeli olan Honor AM61 kulaklığı 88 dB ses üretebilmektedir. Su geçirmez özelliğe sahip bu kulaklık kancası ve boyun ipi ile spor yaparken sabit kalabiliyor. Mavi, kırmızı ve siyah renk modelleri bulunan bu ürün Aliexpress’te uygun fiyatla satışa sunulmuştur.

Huawei Honor AM61 Fiyatı: 109,34 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


2. Huawei Honor Colortooth AM04S Bluetooth Kulaklık

aliexpress

60 mAh pil gücüne sahip bu ürün Android ve İOS cihazlara uyumlu çalışabilmektedir. 123 dB ile mükemmel sayılabilecek bir ses seviyesine sahip olan colortooth 5 saate yakın konuşma imkanı sağlıyor. Etkileyici tasarımı ile öne çıkan mono bluetooth kulaklık Aliexpress’de uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Huawei Honor AM61 Fiyatı: 111,22 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


3. Huawei Honor Flypods Lite Bluetooth Kulaklık

aliexpress

4.2 bluetooth versiyonu özelliğine sahip flypods lite 12 saat konuşma süresi sağlayabiliyor. 10 metreye kadar çekim mesafesi bulunan bu kulak içi bluetooth kulaklık su geçirmezlik ve gürültü engelleme fonksiyonlu bir üründür. Aliexpress’e özel ucuz fiyatıyla satışa sunulan Honor flypods lite siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunmaktadır.

Huawei Honor Flypods Lite Fiyatı: 310,33 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


4. Huawei Flypods 2 Pro Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Huawei’nin bluetooth piyasasında ses getiren ürünlerinden biri olan Flypods 2 pro Aliexpress’te çok uygun bir fiyata satışa sunulmuştur. Su geçirmez özelliğe sahip bu kulaklık 123 dB ses düzeyi ve stereo ses kalitesi ile öne çıkmaktadır. 5.0 bluetooth bağlantısı ve 420 mAh pil ile rakiplerine meydan okuyan flypods pro 15 saate kadar aktif kullanım süresi sağlıyor.

Huawei Flypods 2 Pro Fiyatı: 585,58 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


Aliexpress Apple Bluetooth Kulaklık Modelleri ve Fiyatları

Apple, son günlerde piyasaya çıkardığı iPhone 11 Pro model telefonuyla kullanıcılarına kalitesini yine göstermiştir. En iyi akıllı telefonların üreticisi olan Apple piyasaya sürdüğü bluetootth kulaklıklarla da gündem olmayı başarmıştır. Aliexpress’ten uygun fiyatlarla alabileceğiniz Apple marka bluetooth kulaklıkları ve özelliklerini sizlere sunuyoruz. İşte Aliexpress en iyi Apple bluetooth kulaklık modelleri…

1. Apple Airpods 1 Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Apple’ın orijinal ürünü olan Airpods 1 model bluetooth kablosuz kulaklık, 5 saate kadar etkin kullanım süresi ve hızlı şarj desteğiyle donatılmıştır. IOS, Apple Watch, ipad ve Mac modellerine uyumlu çalışabilen airpods 1 stereo ses kalitesi ve zengin bas özelliklerine sahiptir.

Apple Airpods 1 Fiyatı: 966,18 (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


2. Apple Airpods 2 Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Aliexpress en iyi bluetooth kulaklık modellerinden biri olan Airpods 2 çıktığı günden bu yana çokça ilgi görmüştür. 5 saate kadar etkin kullanım süresi ve hızlı şarj desteğiyle gelen bu ürün kutuda 15 dk’lık şarj ile 3 saat kullanım sağlıyor. Bluetooth 5.0 desteğine sahip bu ürün Apple sürümlü tüm cihazlara uyumlu çalışabiliyor. Piyasadaki fiyatına göre Aliexpress’te daha uygun bir fiyatla satışa sunulmuştur.

Apple Airpods 2 Fiyatı: 1.393,75 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


Aliexpress Sony Bluetooth Kulaklık Modelleri ve Fiyatları

Son yılların en iyi kamera ve ses sistemleri üreticilerinden biri olan Sony markası ürettiği bluetooth kulaklıklarla da adından bahsettirebilmiştir. Ses deneyimi konusunda en iyisi olma yolunda ilerleyen Sony marka bluetooth kulaklıklar Aliexpress’te satışa sunulmuştur. İşte Aliexpress orijinal Sony bluetooth kulaklık modelleri…

1. Sony MBH22 Mono Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Android ve İOS uyumlu çalışabilen Sony mono kulaklık aynı anda iki telefona bağlanabiliyor. 5 saate kadar açık kalma süresi bulunan bluetooth kulaklık üzerinde bulunan çok işlevli tuş sayesinde müzik değiştirme çağrı karşılama ve telefon asistanınızla iletişim gibi fonksiyonları yerine getirebilirsiniz. Hafif yapısı ve ergonomik kulak içi ile çok rahat bir kullanım sağlamaktadır.

Sony MBH22 Fiyatı: 272,62 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


2. Sony Wi-C200 Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Sony Wi-C200 kablosuz kulaklık modelleri arasında en iyi sarj ömrü olan bluetooth kulaklardan biridir. 15 saate kadar pil ömrü hafif ve esnek kablolar, serbest arama, sesli asistan uyumu gibi özelliklere sahip bu ürün kulak içi ergonomik kullanım da sağlamaktadır. Aliexpress orijinal Sony kablosuz kulaklık kategorisinde satışa sunulan Wi-C200 uygun fiyatıyla da dikkat çekmektedir.

Sony Wi-C200 Fiyatı: 294,87 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


3. Sony WH-CH400 Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Orijinal Sony marka kablosuz kulaklık bluetooth ve NFC destekli bir model olup 20 saate kadar pil ömrü sağlamaktadır. Üstünde bulunan tuşlar ile ses, müzik değiştirme ve çağrı yanıtlama işlemleri yapılabilen bu cihaz 102 dB ses gücü ile mükemmel bir performans göstermektedir.

Sony WH-CH400 Fiyatı: 328,25 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


4. Sony WF1000X Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Sony’nin ürettiği kablosuz kulak içi kulaklık modeli olan WF1000X NFC ve Bluetooth bağlantı desteği sağlayabilmektedir. Stereo ses kalitesi ve gürültü önleyici özelliği sayesinde net bir ses düzeyi veren bu kablosuz kulak içi kulaklık piyasadaki fiyatlarına göre daha uygun bir fiyatla Aliexpress’te satışa sunulmuştur.

Sony WF1000X Fiyatı: 600,86 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


Aliexpress JBL Bluetooth Kulaklık Modelleri ve Fiyatları

Ses sistemleri denilince akla gelen markalardan biri olan JBL ürettiği bluetooth kulaklıklar ile kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Kaliteli ve güzel ses aktarımı sağlayan JBL orijinal bluetooth kulaklıklar Aliexpress’te satışa sunulmuştur. İşte Aliexpress en iyi JBL bluetooth kulaklık modelleri…

1. JBL T110BT Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Spor bluetooth kulaklık modeli olan bu Hi-Fi kulaklık 96 dB ses üretebilmektedir. Akıllı telefonlara uyumlu bluetooth sürümü ile donatılmış JBL spor kulaklık su geçirmez ve gürültü engelleme özelliğine sahiptir.

JBL T110BT Fiyatı: 196,66 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


2. JBL T450BT Bluetooth Kulaklık

aliexpress

JBL, kendi teknolojisi ile güçlendirdiği saf bas sesi ve 11 saat pil ömrü sağlayan bu kulaklık ile en iyi bluetooth kulaklık modellerinden biri olmuştur. Bluetooth 4.0 uyumlu bu cihaz üstündeki tuşlar sayesinde çağrı ve müzik kontrolleri yapabiliyor. Hafif ve ergonomik kulak üstü kısmı ile öne çıkan bu ürün Aliexpress’te uygun fiyatlara satılmaktadır.

JBL T450BT Fiyatı: 392,79 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


Aliexpress En Ucuz Bluetooth Kulaklık Modelleri

Aliexpress e-ticaret sayfasında satışa sunulan binlerce kablosuz kulaklık modeli bulunmaktadır. Büyük markalara ait verdiğimiz bluetooth kulaklık önerileri haricinde ucuz fiyatlı ve neredeyse benzer donanımlara sahip bluetooth kulaklıkları listeledik. İşte Aliexpress en ucuz fiyatlı Bluetooth kulaklık önerileri…

1. Yodeli İ7s EarBuds Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Aliexpress’te binlerce satışa ulaşmış bu kulaklık modeli uygun fiyatı ver bluetooth bağlantısı sebebiyle tercih edilmiştir. Kablosuz kulaklık içi kulaklık modeli olan İ7s kulaklık 97 dB ses üretebilmektedir. 10 metreye kadar bluetooth bağlantısında kalabilen cihaz 3 saate kadar aktif kullanım süresi sağlayabiliyor.

Yodeli İ7s Earbuds Fiyatı: 27,76 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


2. H&A Wireless Earphones Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Aliexpress internet sayfasında en çok sipariş verilen kablosuz kulak içi kulaklık modeli olan bu ürün 120 dB ses üretebilmektedir. Stereo ses kalitesi ve Bluetooth 5.0 bağlantısı ile öne çıkan bu kablosuz kulaklık 2000 mAh batarya ya sahiptir. Aynı zamanda hızlı şarj desteği de bulunan bluetooth kulaklığın Aliexpress’te kullanıcı yorumları da olumlu yöndedir.

H&A Wireless Earphone Fiyatı: 103,31 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


3. Catassu Headset Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Kulak üstü bluetooth kulaklık modeli olan bu cihaz 15 metreye kadar bluetooth bağlantısı sağlayabiliyor.  84 dB ses üretebilen Catassu Stereo ses kalitesine sahip vve 20 saate varan pil ömrü özellikleri ile donatılmıştır. Android ve İOS cihazlarıyla uyumlu çalışabilen bu kulak üstü kulaklık modeli Aliexpress’te 10.000’in üstünde satış rakamlarına ulaşmıştır.

Catassu Headset Fiyatı: 61,20 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)


4. Cohai NeckBand Bluetooth Kulaklık

aliexpress

Spor Bluetooth kulaklık modeli olan bu kulaklık Aliexpress’de en çok sipariş edilen ürünlerin başında gelmektedir. Bluetooth 5.0 bağlantısı ve esnek yapısı ile öne çıkan kulaklık 102 dB ses üretebilmektedir. Su geçirmez özelliğe sahip cihaz 15 saatin üstünde bir süre ile pil ömrü sunuyor.

Cohai NeckBand Fiyatı: 11,07 TL (6.12.19 Tarihli Fiyatı)

Teknolojik ürün sipariş vermek isteyenlerin son zamanlarda en çok tercih ettiği internet sayfası olan Aliexpress kullanıcılarına uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunmaya devam ediyor. Aliexpress yeni üye olan kullanıcıları için özel üyelik kuponu ve indirimler vermektedir. Bu fırsatlardan nasıl yaralanacağınıza dair tüm bilgileri Aliexpress Üyelik Kuponu sayfasını inceleyerek öğrenebilirsiniz.

 Önerilen İçerik: Aliexpress En İyi Mont Modelleri ve Uygun Fiyatlar

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.