AliExpress Süper Cuma İndirimli Ürünler | Black Friday 2020

Black Friday kampanyası bu yılda Süper Cuma alışveriş festivaliyle AliExpress.com'da! 23-28 Kasım tarihleri arasında milyonlarca üründe geçerli Aliexpress Süper Cuma indirimli ürünleri kaçırma! Aliexpress Black Friday indirimli ürünler...
AliExpress Süper Cuma İndirimli Ürünler | Black Friday 2020

Aliexpress Black Friday İndirimli Ürünler

Aliexpress yılın en büyük alışveriş festivali Süper Cuma başladı! 2021 öncesi yılın son şanslı fiyatlarıyla milyonlarca üründe geçerli dev Black Friday indirimlerinden yararlanmak için buraya tıklayın.


Giyim

Aliexpress Black Friday

Gardırobunuzu yenilemek için kıyafet ve aksesuar satın almanın zamanı geldi mi? Aliexpress giyim kategorisinde yer alan erkek, kadın ve çocuk kıyafetleri, valiz ve çantalar, ayakkabılar, aksesuarlar, mücevher ve saatler, iç giyim ürünleri en hesaplı fiyatlarıyla Süper Cuma haftası satışta!

İndirimi GÖR


Bilgisayar

Aliexpress Black Friday

Teknoloji meraklılarını sevindiren haber Aliexpress.com'dan geldi! %60 indirim fırsatlarıyla dünyaca ünlü bilgisayar üreticilerinin satışa sunduğu yüzbinlerce farklı model laptop, oyuncu bilgisayarı, masaüstü, kasa, tablet, mini tablet ve notebook modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar sizleri bekliyor!

İndirimi GÖR


Televizyon

Aliexpress Black Friday

Evleneceklere, evini yenileyeceklere müjde! Aliexpress Black Friday kampanyasıyla LG, Samsung, Xiaomi, Toshiba, Sony, Philips, Hisense, Engel ve daha onlarca farklı markada geçerli %60 indirim fırsatları kaçırılmayacak fiyat seçenekleriyle satışta!

İndirimi GÖR


Kulaklık

Aliexpress Black Friday

Müzik dinlemeyi sevenler, müziksiz yapamam diyenler! Aliexpress Süper Cuma kampanyası ile bluetooth kulak içi kablosuz kulaklık, kablolu kulaklık ve sporcu kulaklığı modellerinde %60'a varan büyük Kasım İndirimleri sizleri bekliyor! Tronsmart, Anker, Lenova, Xiaomi, Apple, Bose, OnePlus, Marshall ve daha onlarca markaya ait binlerce kulaklık modeline göz atmak için hemen tıkla!

İndirimi GÖR


Hoparlör

Aliexpress Black Friday

Eşsiz ses kalitesi ve bas özelliğiyle bilinen en iyi hoparlör modelleri Aliexpress Süper Cuma kampanyasına özel hesaplı fiyatlarıyla satışa sunuluyor! Birbirinden kaliteli taşınabilir hoparlör, dış mekan hoparlörleri, raf tipi hoparlörler, bilgisayar hoparlörü, Sundbar ve bluetooth hoparlör modelleri %60'a varan indirim fırsatlarıyla satışta!

İndirimi GÖR


Telefon ve Aksesuarları

Aliexpress Black Friday

Cep telefonunuzu değiştirmenin zamanı geldiyse, Aliexpress'te bulacağınız markalar piyasanın en iyileri arasında yer alıyor. Xiaomi, OnePlus, Realme, Apple, Pocophone ve daha onlarca farklı markanın yer aldığı Aliexpress telefon kategorisi, aynı zamanda birbirinde kaliteli ve dayanıklı telefon kılıfı modellerini 2 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

İndirimi GÖR


Oyuncak

Aliexpress Black Friday

Çocuklar ve yetişkinler için birbirinden güzel oyuncak modelleri Aliexpress.com'da hesaplı fiyata satışta! Çok çeşitli eğitici oyuncakları inanılmaz düşük fiyata satın alabileceğiniz site, Disney oyuncakları, lego malzemeleri, hamurlar, karakterler, drone ve uzaktan kumandalı oyuncakları en uygun fiyatlarıyla Black Friday etkinliğinde satışa sunuyor!

İndirimi GÖR


Kamera

Aliexpress Black Friday

Fotoğraf çekmeyi sevenler, mesleki profesyonel fotoğraf çekimi yapanlar için son teknoloji kamera ve video kaydediciler %60 indirim fırsatlarıyla satışta! Nikon, Sony, Huawei, Xiaomi, Insta360, Canon ve daha onlarca markaya ait dijital kamera, camcorder, drone, aksiyon kamerası, araç içi kamera modellerinde dev Kasım indirimlerini kaçırma!

İndirimi GÖR


Akıllı Saat

Aliexpress Black Friday

Birçok farklı fonksiyonu, kolay taşınabilirliği ve uzun pil ömrüyle büyük ilgi gören akıllı saat modelleri Aliexpress'de %60 daha ucuz! Süper Cuma kampanyası kapsamında satışa sunulan birbirinden şık ve kaliteli Apple, Casio, Huawei, Honor, Smael, Xiaomi, Samsung ve Lenova marka akıllı saat / akıllı bileklik modellerini kaçırma!

İndirimi GÖR


Otomobil ve Motosiklet Aksesuarları

Aliexpress Black Friday

Motosiklet sahiplerini sevindirecek haber Aliexpress.com'dan geldi! Black Friday 2020 indirimli motosiklet aksesuarları arasında hemen her motor marka ve modeline uygun çamurluk, led aydınlatma, ayna, sele, bagaj ve daha fazlası %70'e varan indirim fırsatlarıyla satışa sunuldu. Ayrıca otomobil aksesuarları kategorisinde yer alan birbirinden farklı ürünlere en hesaplı fiyata sahip olabilirsiniz. Araç içi tüm ekipman malzemelerinin yer aldığı otomobil kategorisinde, size uygun araç aksesuarını seçerek ücretsiz Black Friday indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz. 

İndirimi GÖR


Aliexpress Black Friday Sıkça Sorulan Sorular

Aliexpress Black Friday

Aliexpress Black Friday ne zaman başlıyor?

Aliexpress'in Süper Cuma adıyla düzenlendiği Black Friday indirimleri, 2020 yılında 23 Kasım saat 00:00'da başlayarak 27 Kasım saat 23:59'da sona erecek.


Black Friday'de fiyatlar neden düşüyor?

Perakendeciler genellikle tatil sezonunu başlatmak için Kara Cuma günü büyük indirimler sunar. Black Friday alışverişf estivali birçok satıcının yıllık satışlarının neredeyse %20'nini hatta daha fazlasını oluşturduğundan, mağazalar için kritik bir indirim haftasıdır. 


Black Friday'de müşteri hizmetleriyle nasıl iletişime geçerim?

Aliexpress müşteri hizmetlerine ulaşmak için çevrimiçi sohbet özelliğini kullanabilirsiniz. Bu iletişim aracı Black Friday döneminde canlı destek ekibine ulaşmanın en kolay yolunu sunar.


Black Friday siparişlerim ne zaman gelir?

Aliexpress Black Friday kampanyasında satın alacağınız ürünler, mağaza yetkilisinin teslim edeceği ilgili kargo firmasına, doğal koşullara ve gümrüğe bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genellikle aliexpress siparişleriniz 2 ila 3 hafta içerisinde ülkeye giriş yapmaktadır. 


Aliexpress ücretsiz kargo var mı?

AliExpress çok satıcılı bir alışveriş portalıdır, bu nedenle teslimat ücretleri ve zaman çizelgeleri bir satıcıdan diğerine büyük ölçüde değişebilir. Düşük maliyetli ve ücretsiz gönderim seçenekleri, Türk müşteriler için yaygın olarak mevcuttur.


Aliexpress iade, değişim ve geri ödeme var mı?

Yine, bu portal çok satıcılı bir platform olduğundan, bir üründen diğerine çok farklı iade politikaları olduğunu göreceksiniz. Ürünleriniz için geçerli olan tüm iade şartları, ayrı ürün sayfasında görüntülenecektir. İade ihtiyacının ortaya çıkması durumunda ne yapmanız gerektiğini bilmeniz için, mağaza yetkilisiyle iletişime geçebilirsiniz.


AliExpress hangi ödeme yöntemlerini kabul ediyor?

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Yandex Money, QIWI, Boleto, Webmoney, DOKU, Western Union, Wire trenasfer, Diners Club ve Discover ödeme yöntemlerini kullanarak aliexpress satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 


Siber Pazartesi nedir?

Cyber Money olarak da bilinen Siber Pazartesi, Black Friday alışveriş indirimlerinin hemen ardından düzenlenen bir çeşit kampanya türüdür. Dünyaca ünlü birçok markanın indirimlerini satışa sunduğu Mavi Pazartesi etkinliği, her yıl Kasım ayının son haftası ile Aralık ayının başında yapılmaktadır. 


Aliexpress Siber Pazartesi yapacak mı?

Evet, Siber Pazartesi Aliexpress Black Friday kampanyasının hemen ardından 30 Kasım 2020 Pazartesi günü başlamaktadır. Kampanya kapsamında yüz binlerce üründe geçerli %90'a varan indirimli ürünler satışa sunulmaktadır. 


Önerilen İçerik: Trendyol İndirim Kodu Kuponu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.