AliExpress Benzer Ürün Bulma: En İyi Ürün Nasıl Bulunur?

Aliexpress üzerinden almak istediğiniz ürünü başka mağaza içerisinden daha hesaplı fiyata almak için benzer ürün bulma seçeneğini kullanabilirsiniz.
AliExpress Benzer Ürün Bulma: En İyi Ürün Nasıl Bulunur?

Aliexpress alışveriş sitesi milyonlarca ürün çeşitliliğine sahip geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Kullanıcılar bazen aliexpress.com sitesinde aradığı ürünü bulsa da milyonlarca ürün arasında en iyi ürünü bulmanın yollarını aramaktadır. Satın almak istediğiniz ürünün en iyi fiyat ve kaliteye sahip olduğundan emin misiniz? 

Aliexpress Benzer Ürünler Nasıl Bulunur?

Aliexpress'te aradığınız ürünlerin benzerlerini bulmanın farklı yolları bulunmaktadır. Her daim kaliteli ve ucuz fiyata sahip aliexpress ürünlerini bulmanızı kolaylaştıracak yöntemleri araştırdık. Aliexpress'in geniş ürün yelpazesinden yararlanmak için bu bağlantı üzerinden Aliexpress Türkiye satış sitesine hızlıca giriş yapabilirsiniz.

aliexpress-indirim-kuponu-012.jpg

Çinli alışveriş platformu AliExpress.com'un geniş ürün yelpazesinden yararlanmak isteyen kullanıcılar, satın alma işlemini gerçekleştirmek istediği ürün veya ürünlerin diğer satıcılar tarafından satılıp satılmadığını merak etmektedir. Aliexpress benzer ürün seçeneğini kullanarak satın almak istediğiniz ürünü hem daha hesaplı fiyata hem de daha avantajlı hale getirebilirsiniz. Aliexpress benzer ürün bulmak isteyen kullanıcılar 4 farklı yöntem sayesinde dilediği ürünü en ucuz fiyata satın alabilir.

İşte Aliexpress üzerinden benzer ürünleri bulmanın yolları;

1. "İstek Listesi" Bölümüne Giriş Yapın

Aliexpress Benzer Ürünler Nasıl Bulunur?

Aliexpress "İstek Listesi" bölümüne giriş yaparak satın almak istediğiniz ürünlerin benzerlerini rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey "My AliExpress" (Aliexpress'im) bölümüne giriş yaparak "Wish List" (İstek Listesi) butonuna tıklamak olacaktır. Eğer hala bir Aliexpress hesabına sahip değilseniz hızlıca üye olmak için buraya tıklayınız.

Sayfada açılan ürünler arasında satın almak istediğiniz ürünün sağ köşesinde yer alan "Find smilar products" seçeneğine tıklayarak benzer ürün listesini görüntüleyebilirsiniz. İmlece tıklamanızın ardından pek çok benzer ürünün en hesaplı fiyata satıldığı mağazaları görüntüleyeceksiniz. Bu sayfayı dikkatlice kontrol ederek ürün hakkında ki geri bildirimleri ve satıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz.

2. Ürün Sayfasına Git.

Aliexpress Benzer Ürünler Nasıl Bulunur?

Aliexpress'ten benzer ürün bulmanın bir başka yolu da ürün sayfasına giriş yapmaktır. Satın almak istediğiniz ürünün sayfasına giriş yapmanızın ardından sayfanın sağ üst köşesinde "Sizin İçin Önerilen" ifadesini göreceksiniz. Karşınıza çıkan resimlere tıklayarak benzer ürünleri Aliexpress.com'da arayabilirsiniz. Burada aynı zamanda satıcının tekliflerini de görüntüleyebilirsiniz. Aliexpress'de yer alan milyonlarca ürün için bu bağlantıyı tıklayabilir ihtiyacınız olan ürünü kategorisinde filtreleyip binlerce karşılaştırmalı ürün ile birlikte detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

3. "Son Görüntülenen Ürünler" Bölümüne Tıkla

Aliexpress Benzer Ürünler Nasıl Bulunur?

Aliexpress "Son Görüntülenen Ürünler bölümüne giriş yaparak satın almak istediğinizin ürünlerin diğer benzerlerini görüntüleyebilirsiniz. Son görüntülenen ürünler sayfasına ulaşmak için ilk yapmanız gereken "My Aliexpress"(Aliexpress'im) sayfasına giriş yaparak sol köşede sıralanan "Recently Viewed Products" seçeneğine tıklamak olacaktır. Recently Viewed Products butonu Aliexpress'te son görüntülenen ürünleri sıralamaktadır.

Açılan sayfa üzerindeki her ürünün altında "Find Similar Products" yani "Benzer Ürünleri Bul" seçeneği yer almaktadır. Bu seçeneğe tıklamanız durumunda satın almak istediğiniz ürünlerin benzerleri listeleneceği gibi ürünleri kategorilere ve mevcut indirimlere göre filtreleyebilirsiniz.

4. Arama Motoruna Giriş Yap

Aliexpress Benzer Ürünler Nasıl Bulunur?

Aliexpress benzer ürün bulma yöntemlerinden bir diğeri ise "Arama Motoru" olacaktır. Bu yöntemi kullanmak isteyen müşteriler, platformdan ayrılarak arama motoruna giriş yapmak zorundadır. Herhangi bir arama motorunda (Chorome, Opera, Yandex, Microsoft..) resme göre arama seçeneği bulunmaktadır. Aliexpress'te satın almak istediğiniz ürün resmini bilgisayarınıza kaydedebilir ya da ürün resminin üzerine gelerek farenin sağ tuşuna tılayın ve "Google içinde resmi arat" seçeneğine basınız. 

Google içinde resmi arat seçeneğine tıklamanızın ardından Aliexpress platformundan ayrılarak ilgili arama motoruna yönlendirileceksiniz. Açılan sayfa üzerinden aradığınız ürünü araştırarak tüm web'deki sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Arama motoru üzerinden Aliexpress görsel bulma işlemi hakkında detaylı bilgi için "Aliexpress Görselden Ürün Nasıl Bulunur?" adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum