Aliexpress En İyi Bebek Arabası Modelleri ve Fiyatları

Aliexpress internet sayfasında satışa sunulan en iyi bebek arabası modellerini uygun fiyatları ve tüm ürün detaylarını sizler için araştırdık
Aliexpress En İyi Bebek Arabası Modelleri ve Fiyatları

En İyi Bebek Arabası Modelleri ve Fiyatları

Aliexpress online alışverişte en iyi fiyatları ve en kaliteli ürünleri kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Yıl boyunca neredeyse her ürün için yapılan indirimler ve kupon merkezinden kazanabileceğiniz promosyon kuponlarıyla Aliexpress’ten alışveriş yapmak artık her zamankinden daha da karlı. Eğer daha önce Aliexpress’ten alışveriş yapmadıysanız tüm detaylarıyla birlikte hem resimli olarak hem de videolu olarak hazırladığımız Aliexpress’ten Alışveriş Nasıl Yapılır? başlıklı yazımızı mutlaka okumalısınız. Aliexpress Anne ve Çocuk kategorisinde satışa sunulan en iyi bebek arabası modellerini sizler için araştırdık. İşte en uygun fiyatlı ve kaliteli Aliexpress bebek arabası modelleri…

aliexpress-indirim-kuponu-012.jpg


1. Oloey XY7301 Bebek Arabası

aliexpress

Ultra hafif, üstü açılır kapanır özellikte olan bu 4 tekerlekli bebek arabası 25 kg’a kadar yük taşıma kapasitesine sahiptir. Alt kısmında bezden yapılmış bir cebi olan Oloey marka bebek arabası kolayca katlanabilir ve çok yer kaplamaz.

Aliexpress Bebek Arabası Modelleri


2. Pram A9 Bebek Arabası

aliexpress

Yüksek peyzaj yapısı ile ebeveynler tarafından rahatlık sağlayan bu bebek arabası geniş puset alanı ile de bebekler için rahat bir yer sağlamaktadır. Katlanabilir ve hafif yapısı ile taşımanın kolay olduğu bu ürün ayrıca aracınızda veya evinizde az yer kaplar. 7 farklı renk seçeneğine sahip Pram A9 model bebek arabası Aliexpress üzerinden çok uygun bir fiyata satışa sunulmuştur.

Aliexpress Bebek Arabası Modelleri


3. Welebao 9912 Bebek Arabası

aliexpress

Sağlam yapısı ve amortisörlü kollarıyla dikkat çeken bu bebek arabası hafif sarsıntılarını hissettirmeden bebeğiniz için rahat bir yolculuk sağlar. Kolay katlanabilir olması ve geniş alt haznesi sebebiyle tercih edilen bir bebek arabası modeli olan Welebao 9912 Aliexpress’te uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aliexpress Bebek Arabası Modelleri


4. Baby Gift 806-2 Bebek Arabası

aliexpress

Baby Gift marka bebek arabası katlanabilir ve geniş yapısı ile dikkat çekiyor. 8 tekerlekli ve çift taraflı sürülebilir olan bu bebek arabası su geçirmez bezi ve alt kısımda kapalı taşıma çantası ile en çok tercih edilen bebek arabalarından biridir. Aliexpress’te uygun fiyata satışa sunulan Baby Gift marka bebek arabası farklı renk seçeneklerine de sahiptir.

Aliexpress Bebek Arabası Modelleri


5. Yoya Plus Bebek Arabası

aliexpress

Alüminyum çerçeve yapısına sahip bebek arabası emniyet kemeri ile çocukların güvenliğini sağlayabiliyor. Alüminyum çerçeve sebebiyle son derece hafif olan bu ürün kolay taşınabilir bir bebek arabasıdır. Ebeveynler için üst kısımda bulunan bardaklık ve geniş alt haznesi ile fark yaratmaktadır.

Aliexpress Bebek Arabası Modelleri


6. Strolex STX-033 Bebek Arabası

aliexpress

3 tekerlekli bisiklet model bebek arabası, 2 yaşından 6 yaşına kadar çocukların kullanabileceği bir bebek arabasıdır. 3 tekerli olması ve ebeveynler tarafından yönlendirilebilmesi bu bisiklet tarzında ki bebek arabasını güvenli hale getiriyor. 40 kg’ya kadar yük taşıyabilen bu ürün üstü kapanır özelliğiyle çocuklarınızın hem rahat etmesini hem de eğlenebilmesini sağlayacaktır.

Aliexpress Bebek Arabası Modelleri


7. YoyaPlus KB-202 Bebek Arabası

aliexpress

Aliexpress’te satışa sunulan Yoyaplus marka bebek arabası 0-3 yaş arası bebekler için üretilmiş ultra hafif bir üründür. Kolay katlanabilir ve az yer kaplayan bir model olması bu bebek arabasını cazip kılan özelliklerdendir.

Aliexpress Bebek Arabası Modelleri


8. Oloey ARG-04 Bebek Arabası

aliexpress

Hafif yapısı ile kolay katlanabilir ve taşınabilir olan bu bebek arabası emniyet kemerleriyle çocukların güvenliğini sağlamaktadır. Su geçirmeyen bez ile kaplanan bebek arabasının temizliği de çok kolaydır. Bez kısımları kolayca yerinden çıkarabilir ve çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Oloey marka bebek arabası Aliexpress’te uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aliexpress Bebek Arabası Modelleri


9. Wisesonle Belecco Bebek Arabası

aliexpress

0-3 yaş çocuklar için üretilen bu bebek arabası sağlam yapısı, kauçuk tekerlekleri ve ayrılabilir puseti ile dikkat çekmektedir. Amortisör sistemi ile esneklik kazandırılan bu bebek arabası bebeklerin rahatça uykuya devam edebilmelerini sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Satıcı firma Aliexpress üzerinden bu ürünü uygun bir fiyata kullanıcılara sunarken aynı zamanda 3 yıl boyunca garanti de vermektedir.

Aliexpress Bebek Arabası Modelleri


10. Bidimu 4029T Bebek Arabası

aliexpress

Aliexpress ikiz bebek arabası modeli olan bu ürün ön ve arka oturma sepeti ile alüminyum çerçeve ile üretilmiştir. Katlanabilir ve hafif yapıya sahip bu ürün iki kişilik bebek arabası olsa da katlandığında ev veya arabanızda çok az bir yer kaplıyor.

Aliexpress Bebek Arabası Modelleri

Önerilen İçerik; Aliexpress En İyi Bisiklet Modelleri ve Fiyatları

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.