Ali Ersan Duru Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Başrolde Aşk isimli dizi ile geçen Ali Ersan Duru, 19 Eylül 1984’te Ankara’da dünyaya geldi.
Ali Ersan Duru Kimdir

Ali Ersan Duru Biyografisi

Genç oyuncu Ali Ersan Duru, lise eğitiminden sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde Maliye üzerine eğitim aldı. Üniversite öğrenciliği dönemlerinden amatör olarak tiyatro ile tanıştı. Mezun olduktan sonra ise kendisini oyunculuk alanında geliştirmek için eğitimler almaya başladı. Eğitimleri bittikten sonra ise Başrolde Aşk isimli dizi ile kamera karşısına geçti. 

2011’de Başrolde Aşk isimli dizide Emre karakterini canlandırdı. Dizi, ayrıldıkları halde aynı işte çalışan  Ceyda ve Gani’nin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Dolunay Soysert, Mustafa Sandal, Mert Turak ve Çetin Altay yer aldı. Daha sonra ise Hayat Devam Ediyor isimli dizide Berat karakterini canlandırdı. Dizi, Güneydoğu’dan İstanbul’a taşınan bir ailenin yaşadığı dramı anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Fikret Kuşkan, Rozat Hubeş, Şenay Gürler, Neslihan Atagül, Sera Tokdemir, Ali Barkın ve Serkan Şenalp yer aldı. 

 

ali-ersan-duru3.jpg

 

2013’te ise Bugünün Saraylısı isimli dizide Fatih karakterini canlandırdı. Dizi, Osmanlı’dan bu yanan şaşalı bir hayat süren Katipoğlu ailesinin zor zamanlar yaşamasını ve onlara rakip genç bir kızın ortaya çıkmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Selçuk Yöntem, Nazan Kesal, Cansu Tosun, Ali Ersan Duru ve Serhat Teoman yer aldı. 2015’te ise Aşk Zamanı isimli dizide yer aldı. Dizi, kabadayılığı kızları için geride bırakan Orhan isimli bir adamın kızlarıyla olan ilişkisini ve yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Yavuz Bingöl, Burcu Binici, Deniz Uğur, Nihan Balyallı ve Ali Ersan Duru yer aldı. 

Yapımcılığını Osman Sınav’ın üstendiği, Kadrosunda Nüket Duru’nun yer aldığı komedi dizisinde başrol oynayan Ali Ersan Duru’ya Güneş’in Kızları adlı dizide dikkatleri çeken Burcu Özberk eşlik etti

 

Filmleri ve Dizileri 

  • 2016- Şahane Damat
  • 2015- Aşk Zamanı
  • 2013 - 2014 - Bugünün Saraylısı (TV Dizisi) 
  • 2013 - Yağmurdan Kaçarken (Korkmaz) (TV Dizisi) 
  • 2013 - Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (Sinema Filmi) 
  • 2012 - Çanakkale 1915 (Mehmet Ali) (Sinema Filmi) 
  • 2011 - 2012 - Hayat Devam Ediyor (TV Dizisi) 
  • 2011 - Başrolde Aşk (Emre) (TV Dizisi) 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.