Ali Çöpçü Kimdir? & Hakkında Bilgi

Sinop Ak Parti Belediye Başkanı olarak adının duyurulduğu Ali Çöpçü hakkında bilmeniz gerekenleri ve biyografisini bu içeriğimizde sizler için derledik.
Ali Çöpçü Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ali Çöpçü Biyografisi

İstanbul'da gerçekleştirilen bir tören ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sinop Ak Parti Belediye Başkanı olarak adının duyurulduğu Ali Çöpçü, Sinop halkı tarafından da oldukça sevilen bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik’de yaptığı açıklamada Ali Çöpçü'nün Sinop Belediye Başkanı seçilmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek Sinop'un daha iyi yönetilmesini hak ettiğini söyledi. Peki, Yeni Sinop Ak Parti Belediye Başkanı Ali Çöpçü kimdir, kaç yaşında, nerede eğitim gördü, ne iş yapıyor, nerelidir?

ali-copcu-biyografisi.jpg


Sinop Ak Parti Belediye Başkanı Ali Çöpçü Kimdir?

1981 yılında Sinop Merkez'de dünyaya gelen Ali Çöpçü, orta ve lise öğrenimini Sinop Merkez'de tamamladı. Üniversite eğitimini Eskişehir'de bulunan Anadolu Üniversitesi'nde İşletme bölümü ile tamamlayan Ali Çöpçü, daha sonra farklı alanlarda da akademik eğitim almaya devam etti.  Analiz, denetim, muhasebe alanlarında da 2 sene akademi eğitim merkezinde aktif bir şekilde eğitim görmeye devam eden yeni Sinop Belediye Başkanı Ali Çöpçü, halen stajyer mali müşavir olarak muhasebecilik mesleğini yapmaktadır. Ali Çöpçü, evlidir ve bir çocuk babasıdır. 2 dönemdir Ak Parti Sinop İl Başkanlığı görevini yürüten Ali Çöpçü, artık yeni Sinop Belediye Başkanı olarak uygun görülmüş ve seçilmiştir.

sinop-ak-parti-belediye-baskani-ali-copcu-kimdir.JPG


Sinop Hakkında Genel Bilgiler

Yüzölçümü 5.862 kilometrekare olan Sinop, 265 bin 153 nüfusa sahiptir. Karadeniz bölgesinin ortasında Türkiye'nin en kuzeyinde yer alan bu şehir, Karadeniz'in en güzel liman şehirlerinden biridir. Ayancık, Boyabat, Dikmen, Durağan, Erfelek, Gezde, Saraydüzü ve Türkeli ilçelerine sahip Sinop, eski bir tarihe sahip ve turistik bir şehirdir. Yağışlı bir iklime sahiptir ve zengin bir bitki örtüsü olan ormanlarla kaplıdır. Batı ve Kuzey Karadeniz bölgelerinin geçiş güzergahında yer alır. 

sinop-hakkinda-genel-bilgiler.jpg

Önerilen İçerik;

 2019 Yerel Seçimleri Belediye Başkan Adayları

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.