Ali Bayramoğlu Kimdir

Gazeteci ve yazar Ali Bayramoğlu, 1956 yılında Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde doğdu.
Ali Bayramoğlu Kimdir

Ali Bayramoğlu’nun Hayatı

Ali Bayramoğlu, 1956 yılında Çanakkale ilinin Gelibolu yarımadasında dünyaya geldi. İlköğretim ve ortaöğretimin ardından 1973 yılında İskenderun’a giderek İskenderun Lisesi’nden mezun oldu. Sonrasında lisans eğitimini almak için 1979 yılında Grenoble Siyasal Bilimler Enstitüsü'nde lisans eğitimini tamamladı.

Eğitimine devam eden Ali Bayramoğlu, yüksek lisansını tamamlamak için 1979 yılında Grenoble Siyasal Bilimler Enstitüsü'nü kayıt oldu ve 1982 yılında başarılı şekilde mezun oldu.

ali bayramoğlu gazeteci

1985 yılında bir kez daha aynı üniversitede akademik kariyerine devam ettirdi. Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde doktorasını tamamladı.

Ali Bayramoğlu, akademik kariyerinin yanı sıra medya sektöründe gazetecilik alanıyla ilgilendi. İlk olarak Yeni Yüzyıl gazetesinde çalışmaya başlarken, Sonrasında Star, Yeni Binyıl ve Sabah gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı.

Ali Bayramoğlu, 2001 yılında Yeni Şafak gazetesinde başladığı köşe yazarlığı görevini, 20 Eylül 2016 tarihinde yazılarıyla ilgili yaşadığı  sıkıntıdan dolayı sonlandırdığını açıklamıştır.

 

Neoldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.