Ali Aksöz Kimdir

Gamsız Hayat isimli dizide canlandırdığı Mert karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Ali Aksöz, 1978'de Bitlis'te dünyaya geldi.
Ali Aksöz Kimdir

Ali Aksöz Biyografisi

Bitlis'te dünyaya gelen Ali Aksöz, lise eğitiminden sonra Beykent Üniversitesi'nden mezun oldu. Uzun yıllar Levet Kırca Tiyatrosu'nda oyun yazarlığı yaptı. Pek çok reklam filminde oynayan Ali Aksöz, kamera karşısına ilk kez Dağ isimli filmde canlandırdığı Selçuk karakteri ile geçti. Ardında birkaç dizi ve filmde yer aldı. Günümüzde ise Gamsız Hayat isimli dizide yer almaktadır. 

 

ali3.jpg

 

Kamera karşısına ilk kez Dağ isimli film ile geçen Ali Aksöz, filmde Selçuk karakterini canlandırdı. Bir çatışmadan sonra dağlarda mahsur kalan ve hiç geçinemeyen iki genç adamın yaşadıklarını ve birbirlerini tanıma evrelerini anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Ufuk Bayraktar ve Çağlar Ertuğrul yer aldı. Çiçeği burnunda oyuncu 2013'te ise sevilen gençlik dizisi Medcezir'de Kenan  Koper karakterini canlandırdı. Dizi, Yaman isimli genç bir adamın yeni girdiği sosyal çevresinde yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya , Barış Falay ve Mine Tugay yer aldı. 

 

ali-3.jpg

 

Gamsız Hayat isimli dizide Mert karakterini canlandırdı. Dizi, çok yakın bir arkadaşının aşık olduğu kadına gönlünü kaptıran bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Ceyda Ateş, Ahmet Rıfat Şungar, Ali Aköz ve Dilara Öztunç yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Gamsız Hayat -2015
  • Panzehir-2014
  • Medcezir-2013
  • Dağ-2012

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum