Aleyna Solaker Kimdir

2015 yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ Kırgın Çiçekler ‘’ isimli dizide rol alan Aleyna Solaker, 5 Aralık 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.
Aleyna Solaker Kimdir

Aleyna Solaker’in Biyografisi

Aleyna Solaker, klasik eğitimini tamamladıktan sonra ilk olarak mankenliğe ve modelliğe yöneldi. Bu alanda birçok kişinin beğenisini kazandı ve sonrasında oyunculuk kurslarına kayıt yaptırdı. Aldığı eğitimin ardından henüz çok genç olmasına karşın önemli projelerde usta isimler ile çalışma şansı yakaladı.

Bir dönem ‘’ İşte Benim Stilim ‘’ isimli yarışma programına katıldı. Bu yarışmanın ardından günümüzde yayınlanan dizilerde oynama teklifleri aldı.

Aleyna Solaker, Show TV ekranlarında yayınlanan o dönem popüler dizilerden birisi olan '' Altındağ '' isimli dizide canlandırdığı Cemre karakterini canlandırdı.

Aleyna Solaker, 2015 yılından itibaren ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan son dönemin popüler yapımlarından birisi olan Kırgın Çiçekler dizisinde Meral karakteri ile ekranlara geldi.

 

Aleyna Solaker’in Oynadığı Diziler

  • Kırgın Çiçekler
  • Beyaz Karanfil
  • Altındağ

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum