Victoria’s Secret’in Yeni Mankeni Alexina Graham Yine Çıplak!

Geçtiğimiz hafta Victoria’s Secret ile sözleşme imzalayan ve resmi melek olan Alexina Graham, çıplak pozlarını paylaşmaya devam ediyor.
Victoria’s Secret’in Yeni Mankeni Alexina Graham Yine Çıplak!

Sosyal medyayı aktif olarak kullananların başında ünlü model Alexina Graham geliyor. Özellikle Intagram’ın “Hikayeler” bölümünü kullanan Graham takipçileriyle her anını paylaşıyor.

Alexina Graham Instagram


Geçtiğimiz haftalarda yine Instagram üzerinden bir duyuru yapan Graham “Hayallerim gerçek oldu” notu ile Victoria’s Secret firmasıyla sözleşme imzaladığını açıklamıştı. Böylece Alexina Graham, Victoria’s Secret’in ilk kızıl meleği oldu.

Alexina Graham


Bu açıklamalarının ardından cesur pozlarına hız veren Alexina Graham takipçilerine adeta görsel şov yaşattı.

Alexina Graham


Birbirinden güzel pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Alexina Graham bugün bu fotoğraflara birini daha ekledi.

Alexina Graham


Yatakta yatarken üzeri çıplak olarak poz veren güzel model “Hafta sonuna hazırım” yorumuyla birlikte Instagram hesabından paylaşım yaptı.

Alexina Graham


Instagram’da 565 bin takipçisi bulunan çekici mankenin bu paylaşımına kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.

Alexina Graham


Alexina Graham Kimdir, Nereli, Yaşı ve Biyografisi

Victoria’s Secret’in yeni meleği Alexina Graham’ın tam adı Alexina Lorna Graham’dır. 3 Mart 1990 yılında ingiltere’de dünyaya gelen güzel model 12 yaşında bale yapmaya başladı.

Alexina Graham


Modellik kariyerinde 2008 yılında başlayan 1.82’lik güzel model İngiltere’de Burberry ve Sephora gibi büyük markaların modelliğini yapmıştır.

Alexina Graham


2017 yılında da Victoria’s Secret ile tanışan kızıl model 2019 yılında Victoria’s Secret ile sözleşme imzalayarak markanın resmi mankeni olmuştur.

Alexina Graham

NeOldu.com / Magazin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.