Aleksandr Kolomeytsev Kimdir

Aleksandr Kolomeytsev, 21 Şubat 1989’da Rusya’nın Surgut kentinde dünyaya gelen ve kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Aleksandr Kolomeytsev Kimdir

Aleksandr Kolomeytsev’in Kulüp Kariyeri

Aleksandr Kolomeytsev, futbol kariyerine ilk olarak 2000’li yıllarında başında Spartak Moskova’nın alt yapısında başladı. Uzun bir süre alt yapı kategorilerinde mücadele ettiği takımı ile dikkatleri üzerine çekti ve 2008 yılında Torpedo Moskova’ya transfer olarak profesyonel kariyerine başlangıç yaptı. Bir sezon formasını giydiği takımda 31 maça çıkıp 1 gol atma başarısı gösterdi.

Sezon sonunda Spartak Moskova’ya geri dönen futbolcu, burada 13 maça çıkıp 4 gol atma başarısı gösterse de, sezonun geri kalanında Moscow’a kiralık gönderildi. 2010 yılında gelindiğinde Amkar Perm’e transfer olan Aleksandr Kolomeytsev, takımı ile 5 yıl boyunca mücadele verdi ve bu süre içerisinde 1387 maça çıkıp 9 kez fileleri havalandırdı.

aleksandr kolomeytsev lokomotiv moskova

Rus futbolcu 2015-2016 sezonu öncesinde Rusya’nın köklü ekiplerinden birisi olan Lokomotiv Moskova’ya transfer oldu. Rusya Premier Ligi’nde mücadele verdiği takımda ilk sezonunda 24 maça çıkıp 3 gol atma başarısı elde ederken, kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi ve Avrupa Ligi mücadelesinde forma giydi.

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.