Aldatan Erkek Nasıl Anlaşılır?

Erkekler dönem dönem aldatmaya meyilli olabilir, sizleri aldatabilir. Peki, aldatan erkek hangi davranışlarıyla kendini ele verir?
Aldatan Erkek Nasıl Anlaşılır?

Sizi aldattığını mı düşünüyorsunuz. Bunun için son günlerde içiniz hiç rahat değil, Ya beni aldatıyorsa gibi düşünceler içinizi kemirir durur. Bu şüpheniz size zarar verecektir. Böyle bir durumla karşı karşıyasınız mutlaka benim size önerim oldukça soğuk kanlı olmanız. Çünkü diğer türlü kendi kendinizi yiyip bitireceksiniz ve olan tamamen size olmuş olacak. Şüpheleniyorsanız biraz hareketlerine dikkat etmelisiniz. Oldu ki hiç bir şeyini yakalayamadınız ama siz hala şüphe içindeyseniz biraz sabredin elbet sizi aldatıyorsa karşınıza çıkacaktır. Kendinizi toplayın ve sevgilinizin yapmış olduğu bu hareketleri dikkate alın. Böylece erkek kendini kolaylıkla ele verecektir. Sevgilinizin veya eşinizin sizi aldatmasını gösteren sinyaller. Tabi belki de bu tamamen sizin şüphenizde olabilir erkek arkadaşınızı ya da eşinize söylemeden önce iyice her şeyden emin olmalısınız. Paranoyaklık yaptığınızı düşünebilir en ufak bir hareketinizin daha da her şeyi saklamasına neden olur. İşte Aşağıdaki gibi durumlarda davranış sergiliyorsa tehlike çanları çalıyor demektir. 

Aslında siz kadınlar sevdiğiniz insanın sizi aldattığını hissedersiniz. Ancak bazı kadınlar ebeveyn kontrolü için oluşturulan Mspy gibi uygulamaları partnerini takip etmek için de kullanabiliyor. Tabi ki ilişkilerde bu gibi durumların ne kadar etik olduğu tartışılır. Çünkü ilişkilerde aslolan güvendir. Güven üzerine kurulmayan bir ilişkinin ömrü ne kadar olabilir ki!

Aldatan Erkeğin Davranışları Nasıldır?

Aldatan Erkeğin Davranışları Nasıldır?

Son zamanlarda sürekli seyahate çıkıyor, akşamları iş yemekleri arttı ve eskisine göre eve daha geç geliyorsa şüphelenmeye başlamışsınızdır. Ancak bunlar gerçekten iş yoğunluğundan dolayı da olabilir.

Erkekler aldatmaya başladığı zaman sizlere eskisinden daha çok iyi davranır. Bunun nedeni erkeğin vicdanının rahat olmaması ve bundan dolayı sizlere hediyeler, sevgi sözcükleri sık sık kullanarak kendi vicdanını rahatlatır.

İnternetin başında kalkmıyor, sürekli cep telefonuyla meşgulse, telefon çaldığı zaman ani hareketlerde bulunuyorsa sizi aldattığını düşünmekte fayda vardır.

Aldatan erkekler son zamanlarda formunu korumak için spor yapıyorsa, kendine yeni kıyafetler ve kokular alıyorsa ve eskiye göre aynanın karşısında daha fazla duruyorsa, sizinle durduk yere tartışmalara giriyor ve ani ruh halleri değiştiriyorsa şüphelenmenizde fayda vardır.

Erkek bazen o kadar kurnaz olabilir ki siz bile farkına varamazsınız son zamanlarda internet denen müthiş bir kolaylık var stalk yapın!

Eğer eşiniz eve çok geç geliyorsa, WhatsApp bildirimlerini komple kapattıysa bu işte bir iş olduğunu düşünebilirsiniz.

Son zamanlardan normalde olduğundan daha mutluysa daha keyifli ve pozitifse bu durumun altını araştırmanızda fayda vardır.

Aldatan erkek bir kere ara ara suçluluk duygusuna girecektir. Bunu kolay bir şekilde hissedebilirsiniz.

Telefonlarından ne kadar çok sakladıkları şeyleri silseler bile elbet bir yerde bir şeyler unutmuştur. Gizlice telefonuna bakın.

Aldatan Erkeğin Davranışları Nasıldır?

Aldatan Erkeğe Karşı Ne Yapılmalı?

Sadece bunları yapması sizi aldattığına bir kanıt oluşturmaz. Uzmanlara göre aldatmayan erkek yoktur. Bedeniyle, düşünceleriyle erkeklerin çoğu aldatır. Toplumumuzda çoğu kadın aldattığını hisseder ancak bunu görmezden gelir. Erkekler duygusal yönden daha çok cinsellik bakımından aldatırlar. Ama bazı evli erkekler vardır ki başkalarına da aşık olabilirler ki bu daha acı verici bir durumdur. Eğer aldattığını hissediyorsanız ve bu aldatmayı kanıtlayacağınız zaman ayrılmayacaksanız hiç öğrenmeye çalışmayın. Kanıtladığınız zaman ve ayrılmadığınız zaman onun gözünde daha kötü bir konuma düşeceksiniz. Sevgiliniz artık sizden çekinmeyecek ve sizin önünüzde sizi aldatmaya başlayacaktır. Bunun için kesin kararınızı verin ve bu yönde hareket edin. Biz kadınlar ne kadar çok seversek sevelim mutlaka gururunuzu ön plana çıkarmalı ve gerçekten de güçlü bir kadın imajı seçmelisiniz öyle ben bunun intikamını alırım biraz daha sabredeyim gibi düşüncelere kapılmayın. Aldatıldıysanız ayrılın! Daha da yapabileceğiniz bir şey yok.

Aldatan Erkeğe Karşı Ne Yapılmalı?

Aldatan Erkek Bir Daha Aldatır Mı?

Sizce? Bence net aldatır bir kere aldatmış erkeği kabul ettiyseniz zaten bundan sonra daha temkinli  yaklaşacaktır ama aldatmaya devam edecektir. İlk zamanlar siz onu affedin diye türlü türlü numaralar yapacaktır gönlünüzü almak için hediyeler, romantik yemekler, tatiller ama nereye kadar? 1 yıl aldatmadı diyelim ama bu adamın zaten kanında bu davranış var. Bir daha aldatması sizi çokta şaşırtmamalı. Tavsiyem eğer aldatılan kadın olmak istiyorsanız çok seviyorum, ölüyorum, bitiyorum diyorsanız bunu bile bile kendi kişiliğinize hiçe sayarak devam edebilirsiniz. Ama güçlü bir kadın olursanız o zaman görün bu aldatan erkeğin pişmanlığı. Her zaman dimdik kararınız net bir yönde ilerlemelisiniz.

Aldatan Erkek Bir Daha Aldatır Mı?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum