Unutulmaz Bir Tatil İçin Alaçatı'nın En İyi 20 Oteli

Çeşme'nin göz bebeği olan Alaçatı'da unutmayacağınız bir tatil yapmanızı sağlayacak en iyi otelleri liste haline getirdik. İşte o oteller...
Unutulmaz Bir Tatil İçin Alaçatı'nın En İyi 20 Oteli

Türkiye'nin gözde tatil mekanları arasında olan Alaçatı, taşlı dar sokakları, samimi insanları, rüzgar gülleri ve eşsiz plajlarıyla her yıl hareketli bir yaz geçiriyor. Yaz tatillerinde oldukça fazla ilgi gördüğünden dolayı birçok otel ve butik otel seçeneği sunan Alaçatı, yabancı turistlerin de ilgisiyle karşılaşıyor.

Tüm bunlardan yola çıkarak hazırladığımız içeriğimiz, Alaçatı'da tatil yapmak isteyenler için en iyi otellerden liste içeriyor. Listede yer alan bu oteller; konfor, dekorasyon, hizmet ve hijyenik olmalarıyla Alaçatı'nın en iyi otelleri olarak anılıyor.

Alaçatı'nın En İyi Otelleri Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1The Stay WarehouseAlaçatı10/9.9
2Manastır Alaçatı Butik OtelAlaçatı10/9.9
3Monreve Alaçatı HotelAlaçatı10/9.8
4Alachi Hotel AlaçatıAlaçatı10/9.9
5Agrovela AlaçatıAlaçatı10/9.9
6Alavya HotelAlaçatı10/9.8
7Viento Alaçatı HotelYenimecidiye Mah.10/9.9
8Cocos The Club SoltoAlaçatı10/9.9
9Villa Kore Çeşme HotelIlıca10/9.9
10Port Ladera HotelAlaçatı10/9.9
11Alaçatı Cumbalı Konak OtelAlaçatı10/9.9
12İncirliev Otel AlaçatıYeni Mecidiye Mah.10/9.8
13Alaçatı Luce Hotelİnönü Cd.10/9.8
14Sakin Ev AlaçatıHacımemiş Mah.10/9.9
15La Capria Suite HotelYeni Mecidiye Mah.10/9.8
16Kurabiye OtelAlaçatı10/9.9
17Rumevi Butik OtelAlaçatı10/9.8
18Nea Garden Hotel AlaçatıAlaçatı10/9.8
19Pachamama AlaçatıAlaçatı10/9.9
20Villa Taraça Romantik OtelOvacık10/9.9

Alaçatı'nın En İyi 20 Oteli

İşte Alaçatı'da konaklayacağınız en iyi oteller...

1. The Stay Warehouse

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Ücretsiz Servis
Özel Plaj

24 odaya sahip olan The Stay Warehouse, eskiden depo olarak kullanılan bir mekan odluğu için adını buradan alıyor. Yemyeşil ve huzurlu bir bahçe sunan bu otel, kendisine özel plajıyla misafirlerini memnun ediyor. Konforlu ortamı sayesinde herkesin kendisini evinde gibi hissetmesini sağlayan bu otel, ücretsiz olarak bazı plajlara ve restoranlara servis aracı ayarlayabiliyor.

Telefon(0232) 970 78 29
AdresAlaçatı, 27, 14001. Sk., 35930 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Kendinizi özel hissedeceğiniz bir mekan, zaten biraz şımarmaya ihtiyacımız vardı.

👤 Tam anlamıyla dört dörtlük! Özellikle personele cok teşekkür etmek istiyorum. Bu kadar yardımcı, kibar ve kaliteli perfosoneli denk getirmek kolay değil.

2. Manastır Alaçatı Butik Otel

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Dekorasyon
Konumu

Alaçatı'nın en eski otelleri arasında yer alan Manastır Alaçatı Butik Otel, Alaçatı tatillerinde ilk tercih oluyor. Palmiye ağaçlarıyla dekore edilen bahçesinde keyifle yüzmek için havuz barındıran otel, tarihi binada olmanın hissini çok güzel yaşatıyor. Mavinin ve beyazın hakimiyeti altında Akdeniz esintisini sonuna kadar hissedeceğiniz bu otel, sakinliğiyle de huzurlu bir tatil sunuyor.

Telefon(0232) 716 66 96
AdresAlaçatı, 13008. Sok No:3, 35001 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Manastır Alaçatı'da rüya gibi bir hafta sonu yaşadık. Otel bölümünde standart odayı tercih ettik. Bahçe ve havuz muhteşem. Çalışanlar güleryüzlü ve servis çok hızlı. Köy içinde bulunması büyük avantaj ve her yere yakın.

👤 Ailecek çok keyifli bir hafta sonu geçirdik. Homes bölümünde kaldık, gerçekten ev ortamını yaşadık. Kahvaltı çok güzeldi, aile tatili Alaçatı köyünde herkese öneririm.

3. Mon Reve Alaçatı Hotel

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Dekorasyon

Lucien Arkas'ın sanat koleksiyonundan esinlenilerek hayata geçirilen Mon Reve Alaçatı, bahçesiyle huzurlu bir ortam sunuyor. Köy içinde yer alan konumuyla Alaçatı'da kolayca gezmeyi sağlayan bu otel, Alaçatı'nın meşhur cumbalı evleriyle dolu manzara sunuyor. Konforluyla da giden herkesten tam not alan bu otel, restoran bölümündeki lezzetleriyle de başarıyı yakalıyor.

Telefon444 9 777
AdresAlaçatı, 11071. Sk No:4, 35950 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Çok uzun zamandır bu kadar keyif aldığım bir otel konaklaması olmamıştı. En ince ayrıntısına kadar çok hoş dekore edilmiş.

👤 Otelde bir hafta konakladık ve çok memnun kaldık. Konumundan odanın temizliğine ve konforuna kadar her şey mükemmeldi. Personel çok iyi ve güler yüzlü. Herkese tavsiye ederim, hiç pişman olmayacaksınız!

4. Alachi Hotel Alaçatı

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Dekorasyon
SPA Hizmeti

Ruhunuzu dinlendireceğiniz bir tatil arıyorsanız eğer Alaçatı'da gideceğiniz en iyi otellerden biri olan Alachi Hotel, bu isteğinizi yerine getirmek için elinden geleni yapıyor. Doğallığı ve organik yaşamı ön plana alan bu otel, bütün ürünlerini çiftlikten özel olarak getirtiyor. Alaçatı çarşıya olan yakınlığıyla da misafirlerinin beğenisini kazanan otel, hamam sauna ve SPA hizmetiyle beğeni topluyor. Son olarak yetişkin oteli olduğundan dolayı 14 yaş ve üstü çocukları kabul edebilen bu otel, ferah odalarıyla konfor sunuyor.

Telefon0530 452 90 51
AdresAlaçatı Mah., 13046 Sok., No:34, 35937 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Tek kelime ile şahane! Balayımız için tercih ettik. Çalışanlar çok nazik, çok ilgili. Otel tertemiz, çok şık. Ayrıca lokasyon süper.

👤 Personelin ilgisi, güler yüzlülüğü, samimiyeti ,içten davranışları.. Tam anlamıyla mükemmel bir otel. Gitmek isteyenlere Kesinlikle tavsiye ederim asla tereddütte kalmasınlar. :)

5. Agrovela Alaçatı

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Konfor
GSTC Sertifikası

400 yıllık taşlarla inşa edildiğinden dolayı kendinizi tarihi bir mekanda gibi hissedeceğiniz Agrovela Alaçatı, Türkiye'de ilk defa GSTC sertifikası alan doğa dostu oteli olma özelliğine sahip. Lavanta, limon, zeytin gibi mis kokulu ağaçların olduğu bahçesiyle huzur yaşatan bu otel, yel değirmeni manzarasına sahip odalarıyla da büyülü bir ortam sunuyor.

Telefon(0232) 716 88 90
AdresAlaçatı/, 13064 Sokak No:10, 35930 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Her anlamda mükemmel bir yer.

👤 Mükemmel bir yer evimizde gibiyiz

6. Alavya Hotel

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Yoga Stüdyosu
Havuz
Konfor

Alaçatı'nın ruhunu taşıyan Alavya Hotel, en güzel oteller arasında bulunuyor. yerli ve Yabancı birçok turistin ilk tercih ettiği oteller arasında bulunan Alavya, 25 farklı odasıyla misafirlerini ağırlıyor. Bahçesinde yer alan havuzunda ferahlarken şenzlonglarda ise Alaçatı'nın güneşi altında bronzlaşmanızı sağlayan bu otel, güne yogayla başlamak isteyenler için stüdyo dersi sunuyor.

Telefon(0232) 716 66 32
AdresAlaçatı, 13003. Sk No:1, 35937 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Alaçatı’nın Merkezinde Huzur dolu bir Otel. Çok beğendik odalar kalite ile dolu havuzu oldukça büyük. Spa uzman kişiler tarafından yönetilmekte

👤 Çok güzel bir yerdi, Alaçatıda gidilecek en iyi otellerden biri. Oda kalitesi, bahçe, spa, yüzme havuzu ile eşsiz bir otel.

7. Viento Alaçatı Hotel

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Sakin Ortam
Bahçesi
Dekorasyon

Alaçatı'nın en iyi otellerinden biri olan Viento Alaçatı Hotel, lüksü ve konforu bir arada sunduğundan dolayı çok fazla tercih ediliyor. Doğayla baş başa kalmak isteyenlerin seveceği bu otel, sakinliği ve yemyeşil bahçesiyle huzur dolu bir tatil sunuyor.

Telefon(0232) 716 95 85
AdresYenimecidiye Mahallesi, 11039. Sokak No:18, 35930 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Viento Alaçatı otelde 5 gün harika bir tatil yaptık. Hem kendimizi evimizde gibi hissettik hem de misafirperverlikleriyle şımartıldık.

👤 Odaları çok güzeldi. Oldukça beğendik. Biz 3 kişilik odada kaldık. Sabah kuş seslerine uyanmak oldukça keyifliydi.

8. Cocos The Club Solto

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
SPA Hizmeti
Çocuk Havuzu
Hizmet Kalitesi

Alaçatı'nın en lüks otelleri arasında yer alan Cocos The Club Solto, oda kahvaltı konaklama şeklinde hizmet verdiğinden dolayı kendinizi özel hissetmenizi sağlıyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için havuz sunan bu otel, SPA hizmetiyle de yenileneceğiniz bir tatil sunuyor.

Telefon(0232) 716 06 61
AdresAlaçatı Mahallesi – Çeşme/Çeşme İzmir TR, 18000 Sk No: 8/A, 35937

Google Müşteri Yorumları

👤 Balayı tatilimiz için ilk durağımız burası oldu, 3 gece konakladık. Balayı çifti olduğumuz için çok güzel bir sürprizle karşılaştık ve çok mutlu olduk.

👤 Harika, nezih bir tesis, personel son derece profesyonel, güler yüzlü ve kibar davranışlı, havuz, plaj çok güzel.

9. Villa Kore Çeşme Hotel

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Güler Yüzlü Çalışan
Özel Plaj

Eskiden otel sahiplerine ait bir villa olan Villa Kore, 28 adet odasıyla misafirlerini memnun etmek için çabalıyor. Alaçatı'da konaklayabileceğiniz en iyi otellerden biri olan Villa Kore, özel plajıyla rahatça yüzme zevkini yaşamanızı sağlıyor.

Telefon0530 350 18 20
AdresIlıca, No:17, 5060. Sk., 35930 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Manzarasıyla, insanlarıyla mükemmel bir yer. Ailecek gelinecek süper bir otel. Her ihtiyaca özveri ile koşmaya çalışan güleryüzlü personeli var.

👤 Otelin iç-dış mimarisi çok farklı. Görmeye değer.

10. Port Ladera Hotel

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Hizmet Kalitesi
Konfor

Alaçatı'nın en güzel otellerinden biri olan Port Ladera Hotel, yetişkin oteli olduğundan dolayı çocuk kabul etmiyor. Bu sayede diğer otellere göre daha sakin olan bu otel, delux ve standart odalarıyla hizmet veriyor. Oldukça büyük bir havuza sahip olan otel, iç mimarisinden dolayı tasarım ödülüne sahip.

Telefon0533 703 70 61
AdresAlaçatı, 18018 Sokak No:13, 35950 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Odalar çok güzel, personel çok iyi ve ilgili, bahçe ve havuz harika. Kahvaltı zengin ve güzel. Tekrar tercih ederim.

👤 Mükemmel Alaçatı deneyimi, geniş odalar, portun hemen dibinde, çok temiz ve zevkli.

11. Alaçatı Cumbalı Konak Otel

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Şömineli Odalar

Kış döneminde de şömineli odalarıyla rüya gibi bir tatil imkanı sunan Alaçatı Cumbalı Konak Otel, superior, suit ve delux odalarıyla gelen her misafirini memnun ediyor. havuz başında kahvaltı seçeneği sunan bu otel, taş mimariye sahip olduğundan dolayı da oldukça otantik bir ortam sunuyor.

Telefon90 232 716 6464
AdresAlaçatı, 13013 Sok No:6, 35937 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Otele ilk girişte güzel bir ilgiyle karşılaştık. Yapmacık davranışlar yerine içten samimi olduğu açıktı.

👤 Eşimle 3 gece kaldığımız temizliğinden kahvaltısına kadar aşırı memnun olduğumuz bir otel.

12. İncirliev Otel Alaçatı

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Samimi Ortam
Dekorasyon

Köy hayatını sevenlerin konaklamak isteyeceği İncirliev Otel, köy içinde yer almasından dolayı yerel insanlarla sohbet etme fırsatı sunuyor. Köy yaşamına dair birçok gözlem yapabilme imkanı sunarken Alaçatı'nın en hareketli yerlerine olan yakınlığıyla da istediğiniz tatili yapma imkanı sunuyor. Aslını bozmadan dekore edildiğinden dolayı otantik havaya sahip olan bu otel, yemyeşil bahçesiyle de huzur dolu bir ortam sunuyor.

Telefon(0232) 716 03 53
AdresYeni Mecidiye Mahallesi, 3074. Sk. No.3, 35950 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Kendinizi bir otelde değil de, çok sevdiğiniz ve güvendiğiniz dostlarınızın yanında kalıyormuş gibi hissettiğiniz, bana çok iyi gelen aile ambiyansını fazlaca hissettiğim mekandır.

👤 3 günlük tatilin en güzel durağı burası oldu.

13. Alaçatı Luce Hotel

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Kahvaltısı
Konfor

Kuş sesleriyle uyanacağınız, huzuru iliklerinize kadar hissedeceğiniz Alaçatı'nın en iyi otellerinden biri olan Luce Hotel, yemyeşil bahçesiyle de beğeni topluyor. Kahvaltısıyla dillere destan bir ün yapan bu otel, odun ateşinde pişen ekmeği ve doğal yöresel ürünlerle sunduğu lezzetlerle Alaçatı'ya yakışır bir başlangıç yapmayı sağlıyor.

Telefon(0232) 716 64 41
AdresAlaçatı, İnönü Cd. No:49, 35937 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. Tertemiz bir otel. Ayrıca otel tasarımına da bayıldım. Sanat eserleri yerli yabancı kitaplar ne kadar vizyoner bir otel olduğunu gösteriyor. Huzurlu ve konforlu bir tatil geçirdik.

👤 Tertemiz bir otel. Tüm çalışanlar nazik ve ilgiliydi teşekkürler her şey için 🙏🏼❤️

14. Sakin Ev Alaçatı

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Samimi Ortam
Hizmet Kalitesi

Kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz sıcacık ve samimi ortamıyla Alaçatı'da gidilecek en iyi otellerden biri olan Sakin Ev, adı gibi sakinliği ve huzur dolu olmasıyla ön plana çıkıyor. Taş odaları içinde kasabanın ruhunu hissedebileceğiniz bu otel, ailecek bir tatil için uygun yerler arasında bulunuyor.

Telefon0532 305 05 78
AdresHacımemiş Mah. 12028 Sok. No:7, 35950 İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Alaçatı’da artık adresimiz belli. İki çift olarak konakladığımız Sakin Ev’de çok keyif aldık. Odaları tertemiz, kahvaltı harika. Güler yüzler ve samimiyetleri de bizi kendimizi oraya ait hissettirdi.

👤 İşletme sahibi çok nazik ve yardımsever insanlar, Alaçatı ya geldiğinizde kalmanızı tavsiye ederim.

15. La Capria Suite Hotel

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Çalışan İlgisi

Oldukça romantik bir ortam sunan La Capria Suite Hotel, özellikle balayı çiftlerinin beğenisini topluyor. Oryantalizm etkili dekorasyonuyla herkesin beğenisini kazana bu otel, havuz başı minderleriyle yaz akşamlarında keyif veriyor. Kış döneminde de hizmet veren otel, şömineli odalarıyla hem sıcak hem de otantik bir ortam sunuyor.

Telefon0530 763 85 11
AdresYeni Mecidiye Mh. İnönü Cd. No:35, Alaçatı, 35937

Google Müşteri Yorumları

👤 Temiz ve nezih bir butik otel, çalışanlar çok güler yüzlü.

👤 Her şey harikaydı, kahvaltı müthiş, personel güler yüzlü ve ilgili, ortam çok keyifli.

16. Kurabiye Otel

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Ödüllü Olması
Hijyen

Hacı Memiş mahallesinin ilk oteli olma özelliğine sahip olan Kurabiye Otel, beyazın ve mavinin hakim olduğu dekorasyonuyla her zaman yoğun ilgi görüyor. Ünlü bir seyahat web sitesi tarafından Türkiye'nin en güzel oteli seçilen bu otel; suit, delux ve standart odalarıyla memnun ediyor.

Telefon(0232) 716 09 01
AdresAlaçatı, Alaçatı Mah. 12030 Sok. No:1 35950, Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Kurabiye otel konum olarak alaçatı çarşısının icindeydi diyebiliriz. Dışarı çıktığınızda birçok yere yürüyerek gidebilirsiniz. Odalar oldukça temiz ve ferahtı.

👤 Gelin, yaşayın, mutlu olun, sonra yine gelin..

17. Rumevi Butik Otel

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Dekorasyon

Yine bir yetişkin oteli olan Rumevi Butik Otel, elegan tarzıyla huzurlu bir ortam sunuyor. Misafirlerinin memnun ayrılması için elinden gelen her şeyi yapan bu otel, tarihi binasıyla Alaçatı'nın ruhunu hissetmenizi sağlıyor. Ferah ve konforlu odalarıyla unutulmaz bir tatil sunan bu otel, Ege'ye özel lezzetleriyle de mükemmel bir deneyim sunuyor.

Telefon0530 746 47 02
AdresAlaçatı Mahallesi, 1005. Sk., 35930 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Aşırı güzel, konforlu rahat bir yer herkese tavsiye ederim.

👤 Çok beğendim harika bir ortamı var teşekkür ederiz.

18. Nea Garden Hotel Alaçatı

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Bahçesi
Hayvan Dostu Olması
Hizmet Kalitesi

Aktiviteleri, bahçesi ve havuzuyla Alaçatı'nın en iyi otelleri arasında yer alan Nea Garden Hotel, lüks hizmetleriyle özel hissetmenizi sağlıyor Ayrıca dünyaca ünlü Ilıca plajına oldukça yakın bir konuma sahip olan otel, evcil hayvanı olanlarında da ilk tercihi oluyor.

Telefon(0232) 716 00 29
AdresAlaçatı, 4030. Sk. No:107, 35930 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Kızımla geldiğimiz tatilde çok memnun kaldık. Samimi ortamı, lezzetli kahvaltısı ile çok yeterli ve keyifli bir tesis. İşletmecileri de harika insanlar. Herkese tavsiye ederim...

👤 Güler yüzlü personeliyle tatilimizde aile içerisindeymiş hissi yaşattıkları için Nea Garden ailemize herşey için çok teşekkür ederiz. Yeniden görüşmek üzere :)

19. Pachamama Alaçatı

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışanlar
Konum
Dekorasyon

Sanat, tasarım ve bilimin birleşimiyle ortaya çıkan Pachamama, kahve tonlarının hakim olduğu dekorasyonuyla dinginlik veriyor. Ruhen dinlenmenizi ve keyifli bir tatil yapmanızı sağlayan bu mekan, yılın her ayı hizmet veriyor. Birçok etkinlik ve atölyeler de düzenleyerek misafirlerinin aktif olmasını sağlayan bu otel, konumuyla da Alaçatı'nın göbeğinde yer alıyor.

Telefon0535 715 83 55
AdresAlaçatı, 13024 Sokak No:12, 35937 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Mükemmel bir otel ve hizmet. Hiç düşünmeden konaklayabileceğiniz bir yer. Mutfağı çok başarılı.

👤 İçeri girdiğiniz andan itibaren tüm modunuzu değiştirecek kadar güler yüzlü insanların bulunduğu muhteşem yer. Tasarımından ruhuna her detayı inanılmaz özenle düşünülmüş bir otel.

20. Villa Taraça Romantik Otel

Alaçatı'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Ambiyans
Çalışan ilgisi

Toscana mimarisinden esinlenilerek dekore edilen Villa Taraça, romantik bir tatil geçirmek isteyenlerin Alaçatı'da ilk tercihi oluyor. Yetişkin oteli olduğundan dolayı çocuk kabul etmeyen bu otel, yemyeşil bahçesiyle huzur sunuyor. Antika koleksiyonlarının yer aldığı odalarıyla da dikkatleri üzerine çeken bu otel, şömine ve dış mekan jakuzili odalarıyla eşsiz bir tatil sunuyor.

Telefon0533 150 83 09
AdresOvacık, 7152. Sokak, 35930 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Alaçatı bölgesinde butik otel çok var ama Taraça gibisi yok. Hizmet kalite olsun güler yüz olsun hepsine sahipler. Biz Mart sonu gibi konakladık çok memnun ayrıldık herkese tavsiye ederim 🤗 her şey için tüm personele teşekkür ederiz ❤️🍀🙏

👤 Her yönüyle aşırı memnun kaldığımız Alaçatı'nın en romantik oteli❤️ Otelin kapısından girer girmez konsepti bizi çok etkiledi. Odanın temizliği, kahvaltının güzelliği, çalışanların güler yüzü, sahibi Didem Hanımın güzel sohbeti ve Sinem Hanımın giderken arkamızdan su dökmesi❤️

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Alaçatı'nın MekanlarıÇeşme'de Gezilecek Yerler

Alaçatı'da hangi otelde kalınır?

Alaçatı'da konaklayacağınız oteller arasında; The Stay Warehouse, Manastır Alaçatı Butik Otel, Monreve Alaçatı Hotel, Alachi Hotel Alaçatı , Agrovela Alaçatı, Alavya Hotel, Viento Alaçatı Hotel, Cocos The Club Solto, Villa Kore Çeşme Hotel, Port Ladera Hotel, Alaçatı Cumbalı Konak Otel, İncirliev Otel Alaçatı, Alaçatı Luce Hotel, Sakin Ev Alaçatı, La Capria Suite Hotel, Kurabiye Otel, Rumevi Butik Otel, Nea Garden Hotel Alaçatı, Pachamama Alaçatı ve Villa Taraça Romantik Otel Alaçatı'nın en iyi otelleridir.

Alaçatı otellerini seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Alaçatı'da tatil yapmak istiyor fakat otel seçerken nelere dikkat edeceğinizi merak ediyorsanız eğer; Konumu, odaların ferahlığı, yemek kalitesi, sunduğu hizmetler, denize olan yakınlığı ve havuz olup olmadığı daha iyi bir tatil geçirmeniz için otel seçiminde önem vermeniz gereken noktalardır.

Alaçatı'da nerede denize girilir?

Alaçatı'da denize girilecek yerler arasında; Piyade Koyu, Kleopatra Plajı, Çark Plajı, Ilıca Plajı ve Alaçatı Halk Plajı Alaçatı'nın en güzel plajlarıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.