Akrep Burcu Özellikleri

Kadın ve erkek akrep burcunu çekici kılan belli başlı özellikleri, akrep burcu erkeği ve kadınları özellikleri, fiziksel özellikleri...
Akrep Burcu Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği ve Kadını

Akrep burcu erkeği ve kadını yalan söylemekten ve söyleyenden hiç hoşlanmazlar. Birisinin yalan söylediğini anladığı anda ondan uzaklaşırlar. Sizlerin merak ettiği akrep burcu erkeği ve kadını özellikleri, akrep burcu erkeği ve kadını en çekici özellikleri, akrep burcu erkeği ve kadını fiziksel özellikleri, akrep burcu özelliklerini araştırdık ve derledik.

akrep-burcu-erkegi-ve-kadini.jpg


Akrep Burcu Erkeği Özellikleri

Akrep burcu erkeği çok arzulu ve isteklidir. Bir şeyi yapmak isterse büyük bir heyecan ile peşinden gitmekten çekinmez. Her zaman yeni şeyler öğrenmek ve keşfetmek ister. Öğrenmeye açık bir yapısı vardır. Elde etmek istediği şeyi mutlaka elde ederler. Oldukça kararlıdır.

Akrep burcu erkeğini yolundan çevirmek çok zordur. Akrep burcu erkeği, son derece duygusal bir yapıya sahiptir. Dışarıdan bakıldığında duygusal gözükmeyebilir fakat bu durum böyle değildir. Dışarıdan bakıldığında son derece neşeli ve eğlenmeyi bilen birisi olarak gözükür. Fakat iç dünyasında karamsardır.

Akrep burcu erkeği zaman zaman romantiktir. Sevdiğine umursamaz gibi davranmazlar. Çoğu insan akrep burcu erkeğinden uzak durur. Akrep adının barındırdığı güçten kaynaklanıyor olabilir. Akrep burcu erkeği daima zevkli bir hayat yaşamak ister. Hayatın güzel yanlarını görmek ister.

İnsanları eğlendirmeyi seven ve onlara neşe veren kişilerdir. Akrep burcu erkeği eleştiride bulunmayı sever fakat kendisinin eleştirilmesini hiç sevmez. Fakat akrep burcu erkeği açık sözlü ve güvenilir bir erkektir. Akrep burcu erkeği özgür olduğunu hissederse mutlu ve neşeli olur. Özgür olmazsa sinirlenir ve huysuz bir insan olur.

akrep-burcu-erkegi-ozellikleri-001.gif


Akrep Burcu Kadını Özellikleri

Akrep burcu kadınının en iyi özelliklerinden birisi isteklerine ulaşmak için elinden gelen her şeyi yapar. Akıllı ve sezgileri kuvvetli olan kadındır. Alçak gönüllü olurlar ve yumuşak başlıdır. Bazen kibirli olduklarını da görmemiz mümkündür.

Akrep burcu kadını her zaman için kıskanç davranır. Kendisinin sahip olduğundan daha iyi şeylere sahip olanı kıskanır. Akrep burcu kadını, dostluklarına çok fazla önem verir ve dostlarını önemle seçer. Kolay kolay bir insana güvenmezler. Bu nedenle onun dostu olmak zor iştir.

Akrep burcu kadını yalanı hiç sevmez ve kendisinin yalan söylediğini göremezsiniz. Kendisi yalan söylemediği gibi karşısındaki insandan da aynı şeyi bekler. Karşısındaki insanın yalan söylediğini anlarsa ondan uzaklaşır. Yalan söylemeyen ve dürüst davranan insanlar akrep burcu kadını için oldukça değerlidir. 

akrep-burcu-kadini-ozellikleri.gif


Akrep Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri

Akrep burcu erkeği fiziksel olarak en dikkat çekici yeri gözleridir. Bir bakışıyla karşısındaki insanı derinden etkileyebilir. Köşeli bir çene yapıları vardır ve dolgun dudaklara sahiptir. Açık alın yapısı ve delici bakışlar akrep burcu erkeğinin özellikleridir.

Genel olarak uzun boylu olurlar ve ince bir bedene sahiptir. Abur cuburu çok severler bu yüzdende kolaylıkla kilo alırlar. Renk konusunda ise genellikle koyu renkleri tercih ederler.

akrep-burcu-erkegi-fiziksel-ozellikleri-001.jpg


Akrep Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Akrep burcu kadını, dışarıdan göze çok güzel ve çekici gelmektedir. Derin ve anlamlı bakışlara sahiptir ve bu bakışlarla bir çok insanı kendine çekebilir. Yürüyüş biçimiyle, saçlarıyla, fiziğiyle, güzelliğiyle insanların başını döndürür.

Genel olarak akrep burcu kadını, mor renkli kıyafetlere bayılır. Kıyafet konusunda ise tam bir uzmandır. Kendisine yakışanı giyer ve çekici görünmesini çok iyi bilir. Modaya aşırı derecede tutkuludur.

akrep-burcu-kadini-fiziksel-ozellikleri.jpg


Akrep Burcu Erkeğinin Çekici Özellikleri

  • Aşırı tutkulu ve sevdiğinden vazgeçmeyişi
  • Zaman zaman aşırı duygusal oluşu
  • Cinsellikteki gücü ve büyüleyici yapısı
  • İnsanları kolayca inandırabilen yapısı
  • Etkileyici bakışları, diğer burçlara göre en delice bakan burç budur.
  • Zikzaklı bir hayatı, kendi hakkında tam olarak bilgi sahibi olamayışınız
  • Kontrollü yapısı, asla kendinden taviz vermeyişi
  • İsteklerini nasıl elde edeceğini bilmesi
  • Umursamaz oluşu, başkalarının ne düşündüğünü takmaması bazı kadınlar tarafından oldukça çekici bulunmaktadır.

akrep-burcu-erkeginin-cekici-ozellikleri.jpg


Akrep Burcu Kadınının Çekici Özellikleri

  • Gizemli bir yapısının olması, bir felsefeci gibi derin sularda yüzmesi
  • Haz duygusunun oldukça yoğun olması
  • Daha ilk bakışta erkekleri etkileyebilecek gücünün olması
  • Büyüleyici ve baştan çıkarıcı tavrı
  • Teninin kokusu, etkileyici parfümleri
  • Bakışlarındaki büyü
  • Dişiliğini ön plana çıkartıcı elbiseler tercih etmesi
  • Kendine olan güveni ve geri adım atmaması
  • Azim ve kararlı yapısı
  • Risk almaktan korkmaması ve cesareti 

akrep-burcu-kadininin-cekici-ozellikleri.jpg


Önerilen İçerik; Akrep Burcu Erkeği Aşk Hayatı

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum