Akrep Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Akrep burcu erkeğinin aşk hayatı nasıldır?, bir akrep erkeğiyle aşk nasıl yaşanır ve akrep erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?
Akrep Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Akrep Burcu Erkeği

Akrep burcu erkeği aşk hayatında tutkulu ve çok şey verebilen bir özelliğe sahiptir. Oldukça hareketli olan bu burç, kadınlar üzerinde bir çekim gücüne sahiptirler. Kolay kolay hiçbir kadın onlardaki bu çekim gücüne karşı koyamaz. Yanında olanları kendi yanına çeker, bir dost ya da arkadaş olar fark etmiyor. Kadınlar akrep burcu erkeklerine aldırış edemez, yaptıklarını görmezden gelemez.

Akrep burcu erkeği aşk hayatında iki farklı özelliğe sahiptir. Yani her erkek akrebi için aynı öngörüde bulunulamaz. Bazı akrep burcu erkekleri aşkın güzelliğinden uzaktırlar. Bazı akrep erkekleri için bu söz konusu olamaz; onlar aşkın tüm güzellikleri ile yaşamak isterler. Akrep burcu erkeğine değer verecek, ona karşı adım atacak kadın önceden bunları bilmelidir.

Akrep burcu erkeği aşk hayatı, akrep burcu erkeği cinsellik, akrep burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?, akrep burcu erkeği çekiciliği, akrep burcu erkeğini etkilemenin yolları, akrep burcu erkeği tehlikeli midir?, akrep burcu erkeği cinsellik, akrep burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?, akrep burcu erkeği özellikleri gibi soruların cevaplarını araştırdık ve derledik.

akrep-burcu-erkegi.gif


Akrep Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Aşkın pozitif enerjisinden yoksun, kaba ve sırf kendini düşünen egoist bir erkektir. Partnerinin isteklerine önem vermez. Saltanatına düşkündür, tüm gücünü birlikte olduğu kadına göstermek için elinden geleni yapar. Yani hiç çekilir bir aşk değildir. Kadını bezdirir aşkıyla, kaçacağınız varsa kaçın derim.

Diğer akrep burcu erkeği, yani aşkı güzelliğiyle yaşayan ise aşka gerçekten inanır. Aşk konusunda heyecanlı ve enerjisi bu yöndedir. Evlilik kararı alıp bunu uygulamaya döktüğünde oldukça zorluk çekecektir. Bağımsız davranacak, yer yer otoritesini hissettirecektir. Aşkı pozitif gören akrep burcu sevdiği bir kadınla evlendiğinde ilginç iyi bir evlilik olacaktır.

Aman iki akrep burcu erkeğini birbirine karıştırmayın. Hemen karar vermeyin ve gözlemleyin, aşka inanmayan, partnerine söz hakkı vermeyen akrep burcu erkeği ise vakit kaybetmeden uzaklaşın derim.

akrep-burcu-erkegi-ask-hayati-001.jpg


Akrep Burcu Erkeği Özellikleri

  • Akrep burcu erkeğinin, fiziksel olarak en dikkat çekici özelliği bakışlarıdır. Karşısındaki insanı bakışları ile etkileyebilir. 
  • Dolgun dudakları, açık alın yapısı, dolgun saçları ve delici gözleri ile baştan aşağıya muazzamdır.
  • Akrep burcu erkeği, arzulu ve istekli yapısı ile dikkat çekici bir özeliğe sahiptir. Bir şeyi yapmak isterse onun peşinden koşar ve asla vazgeçmez.
  • Her zaman yeni şeyler öğrenmeye ve keşfetmeye isteklidir. Elde etmek istediği şeyi mutlaka elde eder.
  • Akrep burcu erkeği, son derece duygusaldır. Dışarıdan bakıldığında duygusal bir yapısı yokmuş gibi gözükür fakat bu böyle değildir. 
  • Dışarıdan son derece neşeli, eğlenmeyi seven, yerinde duramayan, enerji bir yapıya sahipmiş gibi gözükür. Fakat iç dünyasında karamsardır.
  • Akrep burcu erkeği, her zaman duyarlıdır. Fakat bazen umursamaz ve düşüncesiz olduğunu da söyleyelim. 
  • Akrep burcunu duyduğunda çekingenlik ile yaklaşır. Akrep burcu yaşadığı bütün zorluklara güçlükle karşı gelir ve dimdik ayakta durur.
  • Akrep burcu erkeği, hayatının daima zevkli olmasını ister. Hayatın güzel yanlarını görmek ve zevkini çıkarmak ister.
  • İstekleri böyle olunca, kendisini eğlendiren ve neşe veren insanlar daha çok dikkatini çeker.
  • Akrep burcu erkeği kendisine zevk veren gözlerine güzel gelen her şeyi düşünür ve ona karşı isteği artar.
  • Akrep burcu erkeği, insanlara karşı ilk başta şüpheci yaklaşır. Kimseye kolay kolay güvenmez. Birisine güvendiğini görmek neredeyse imkansızdır.
  • Akrep burcu erkeği, eleştiride bulunmaktan oldukça hoşlanır. Fakat kendisinin eleştirilmesinden hiç haz etmez.
  • Akrep burcu erkeği, açık sözlüdür ve güvenilirdir.
  • Kısıtlanmayı hiç sevmez ve dilediği gibi yaşamak ister. Akrep burcu erkeği için özgürlük çok önemlidir.
  • Özgür olduğunu hissederse mutlu ve neşeli bir insana dönüşür. Fakat kısıtlanırsa sinirlenir ve huzursuz olur. 
  • Akrep burcu erkeğinin, bakışlarıyla etkileyemeyeceği insan yoktur. Bir bakışıyla karşısındaki insanı etkisi altına alabilir.
  • Akrep burcu erkeği, çevresindeki insanı kolayca çözebilir. Ondan bir şey saklamak ve ya gizlemek yapılacak en son hatalardan olmalıdır.
  • Analiz etme ve tespit yeteneği oldukça gelişmiştir.
  • Akrep burcu erkeği için, dostluk çok önemli bir kavramdır. Arkadaşlarını özenle seçer ve herkesi dostu kabul etmez.

 akrep-burcu-erkegi-ozellikleri.gif


Akrep Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Akrep burcu erkeği, sorunsuz, güvendiği ve kendisini seveceğine inandığı kadınlardan hoşlanırlar. Sorunlardan hoşlanmayan akrep erkeği en çok bu özelliği ile dikkat çeker. Kişiliği yüksek kadınlardan hoşlanır ancak zor ve kendini beğenen kadılara tahammül edemezler.

akrep-burcu-erkegi-nasil-kadinlardan-hoslanir.jpg


Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Akrep burcu erkeğini etkilemek istiyorsanız, bakımlı ve şehvetli olmanız gerekir. Akrep burcu erkeğinin güvenini kazanmak çok önemlidir. Güven her şeyden önce gelir. Ayrıca onu çok sevdiğinizi ona belli edin ve yanındayken gözünün içine bakın.

Bu sayede akrep burcu erkeğinin kalbini fethedeceğisiniz. Yaratıcı olmanız ve bu özelliğinizi ön plana çıkarmanız da sizin yararınıza olacaktır. Bütün bu uygulamalardan sonra akrep burcu erkeğinizi elde edeceğinizden emin olabilirsiniz.

akrep-burcu-erkegi-nasil-etkilenir.jpg


Akrep Burcu Erkeği Cinsellik

Akrep burcu erkeği, cinsel ilişkide oldukça aktif ve arzuludur. Fiziksel olarak çekici oldukları için cinsel ilişkide karşısındaki insanı rahatça etkileyebilirler. Akrep erkeği sevdiği kişiyle her şeyini paylaşmaktan çekinmez ve ona bağlanır.

Cinsel ilişkide oldukça güçlüdür ve partnerinden de güçlü olmasını bekler. Fiziksel ilişkide hayal dünyasını da kullanmaktan geri kalmaz. Sürekli cinsel ilişkide bulunmak ister. Fantezilerini partneri ile yaşamaktan çekinmez. Partnerinin en haz verici noktalarını keşfederler.

akrep-burcu-erkegi-cinsellik.Jpeg


Akrep Burcu Olan 20 Ünlü Erkek

  1. Kıvanç Tatlıtuğ
  2. Bill Gates
  3. Burak Sağyaşar
  4. Leonardo Dicaprio
  5. Mark Ruffalo
  6. Ahmet Kural
  7. Alain Delon
  8. Berk Oktay
  9. Çapkan Çulha
  10. David Guetta
  11. Guy wilson
  12. Jake Abel
  13. Jeremy Jordan
  14. Kemal Sunal
  15. Kostas Martakis
  16. Matt Smith
  17. Mustafa Ceceli
  18. Müjdat Gezen
  19. Osman Sınav
  20. Paul Mcgann

akrep-burcu-erkegi.jpg


Önerilen İçerik;  Koç Burcu Kadının Aşk Hayatı Nasıldır?

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum