Akıllı Telefonunuzu VR Kamerasına Dönüştüren Uygulama

Google, fotoğraflarınızı ölümsüzleştirmenin yepyeni bir yolunu buldu. İşte detaylar…
Akıllı Telefonunuzu VR Kamerasına Dönüştüren Uygulama

Teknoloji devi Google, sanal gerçeklik ile anılarınızı birleştiren Google Cardboard uygulamasını yayınladı. Sanal gerçeklik gözlüğü ile Google, sesli ve panoramik görüntüler çekmeye olanak sağlıyor. Fotoğrafların çekildiği zaman oradaymışsınız hissini veren bu uygulama, şimdiden Android kullanıcılarının oldukça ilgisini çekti. Kısa bir süre içerisinde iOS’a da gelmesi bekleniyor.

karton-gozluk.jpg

Google Cardboard, kartondan yapılma bir gözlüktür. Uygulamada telefonunuzu kartona yerleştirdiğinizde çektiğiniz 360 derecelik panoramik görüntüler o anı yaşıyormuşçasına bir his yaratacak. Fotoğraf severler için son derece güzel olan bu uygulama, fotoğraf çekmeyi, çekilmeyi sevmeyenleri de fotoğrafa yönlendirecek. 

nasil-kullanilir.jpg

Google Cardboard Nasıl Kullanılır?

Yeni yerler görmenize, aksiyon oyunları oynamanıza ve en önemlisi de uzay uçuşu gerçekleştirmenize olanak sağlayan bu sanal gerçeklik gözlüğünü öncelikle satın almalısınız. Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonunuzdan Cardboard Camera uygulaması ile çektiğiniz sesli ve panoramik görüntülerden sonra telefonunuzu gözlüğün içine yerleştirerek izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.